Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Hrana je včasih tudi več kot pol treninga. S praznim tankom gre samo navzdol.
Rabiš: navadna hrana v dobrih razmerjih B, OH in M, vlaknine, dodatke pa sirotkine proteine, mogoče kakšen hidraten dodatek, če res malo ješ, vitamine, minerale
Ne rabiš: raznih aminokislin, fetburnerjev, efedrina, novih čudežnih preparatov, kreatina (so možni krči, če spiješ premalo vode ali če ne dodajaš dovolj kalcija)
Odsoten
Pr men je blo vedno tko,eni makaroni pred treningom...pa sm biu k terminator;)
Moj Recept;
-skuhi makarone,špagete...testenine (ne prekuhaj,ampak al dente)
-odlij olje iz tunine konzerve v ponev in gor popraži česen (čim več česna)
-ko česn dobi mal barve vrži gor tuno ,mal popraži
-dodaj 3 velke žlice kisle smetane,posoli (začini s čem hočeš) nabaci na makarone in maš futr za šampijone...pa še nobenga f**a!!!
Zadnjič urejal Papa Muerte (25.11.2006 17:40:54)
Odsoten
Papa Muerte je napisal:
Pr men je blo vedno tko,eni makaroni pred treningom...pa sm biu k terminator;)
Moj Recept;
-skuhi makarone,špagete...testenine (ne prekuhaj,ampak al dente)
-odlij olje iz tunine konzerve v ponev in gor popraži česen (čim več česna)
-ko česn dobi mal barve vrži gor tuno ,mal popraži
-dodaj 3 velke žlice kisle smetane,posoli (začini s čem hočeš) nabaci na makarone in maš futr za šampijone...pa še nobenga f**a!!!
dobr recept tu maš vse kar rabiš
Odsoten
papa muerte ti si ziher kuhar?????hehe.....wrei recept
Odsoten
jo sm pozabu na ta recept pa nism vedu kaj bi jedu nanes - jutr moram nujno to skuhat
Odsoten
vsaj en k uživa u moji kuhni
evo ti še ena,k boš zbiou dol kile:
-konzerva kuhanga fižola,(ocedi in speri)
-kristalka,ledenka,motovilec...karkoli od zelenja
-gor naribi še sir in dodaj olivno olje in ocedi limono(ne kis) zmeši in zmalci;)
p.s.: nism kuhar,bejbe pa ne znajo nč te čase skuhat razn kakih vegi sranj (s curryem...bah)-Jamie Oliver can kiss my ass!!!
p.p.s: kako je blo na držaunem u boksu CroCop?
Odsoten
ha ha good
Odsoten
Papa Muerte je napisal:
evo ti še ena,k boš zbiou dol kile:
-konzerva kuhanga fižola,(ocedi in speri)
Hehe, ata so mi razlagali, da so v njegovih časih v vojski nonstop natepaval konzerviran fižol na 1001 način, pa nobenga ne pozna, ki bi v vojski shujšal
Odsoten
tvoj ata nima mojga metabolizma (serjem k vrabec),tko da me ta solatka kr shujša...če ne pa sam odstraniš fižou ,pa je
p.s.: mislm,da se somatsko razlikujemo tudi po prehrani...poznam tipa ki spije 3 pire in že dobi mišično maso,spet drugi tip poje ribo in bum...popay.Nekaterim bolj sedejo B.,drugim OH,tretjim kombinacija obeh! po moje moraš sam ugotovit kaj je zate najboljše...men sede tuuuuna
Zadnjič urejal Papa Muerte (14.12.2006 09:16:44)
Odsoten
mene najbolj nabije_zredi OH sm nemaram pa pretirano jest krompir ipd tako da nism preveč debel zdej ko sm pa pogruntal ta recept s špageti grem čez 4 mesce v teško kategorijo če se potrudim joke
Odsoten
papa muerte dej se kaksen recept napis
Odsoten
sami kuhari. kaj pa glede proteinov? a se proteini lahko mešajo z kreatinom?
Odsoten
z lahkoto... sam ne dobesedno najprej rukneš naprimer proteine pol pa še kreatin
Odsoten
Kratin lahk tud med proteine butneš po treningu.
Drugače se pa strinjam, da je treba spoznat malo sebe, kaj ti paše in kaj ne. Men so vedno govoril kako morš pred treningom razne enostavne OH-je, banane in podobno. Pa sem enkrat za hec pou ure pred fitnesom pojedu eno bl švoh porcijo špagetov pa en mastn mlet meso notr trening je biu prou fajn..tko da zdej sploh ne grem brez da neb kej "močnga" pojedu
Sam mal je treba pazit po treningu nog..učas kej nehote ven pol pride
Zadnjič urejal bas (15.06.2007 11:42:32)
Odsoten
ej hvala vam:) sepravi najbolš po treningu. Ma pol mi bojo pa že mojstri pa trenerji rekl kaj naj mešam:) hvaala.
sam steroidov ne jest! moje mnenje.
Odsoten
MMA MIKE; najbolš je pou ure prej pa takoj po treningu,nima veze če zraven ješ še proteine...sam po kakem mescu nujno nehi za neki časa (da se spucaš) pa pij ful vode(kreatin se veže nanjo)!!!
Odsoten