Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Potrebujem inštruktorja borilnih veščin v zgornjem stilu, 1x tedensko.
Lokacija 15 km in maribora.
Plačilo po dogovoru.
Če se najde kak interesent bi prosil, če me lahko pokliče na 041 333 953 ali pusti tukaj svojo gms št. in ga pokličem jaz.
hvala...
lp
Odsoten
A je lahk tud inštroktor kobuda.
Odsoten
žal nebi vedel kaj je to kobudo.
rabim pač nekoga, ki koliko toliko zgleda (da nima 60kg) pa, da se zna tepst, efektivno. Za skupino ca 5-10 ljudi.
Odsoten
svasta...
Odsoten
svašta...
glej, taka situacija je...na fitnesu imam nekaj tipov, ki gledajo na eurosportu k1, pride...
in so izrazli željo, da bi oni tudi se nekaj tepli...
no, in kot lastnik tega fitnes bi zdaj iščem nekoga, ki bi zdaj tem pokazal kako se pač temu streže...
Zadnjič urejal fitC (23.11.2006 19:46:57)
Odsoten
fitC je napisal:
žal nebi vedel kaj je to kobudo.
rabim pač nekoga, ki koliko toliko zgleda (da nima 60kg) pa, da se zna tepst, efektivno. Za skupino ca 5-10 ljudi.
kobudo je tko kot kate pri karateji sm da jih delaš s palcami.
Odsoten
9000 po osebi na mesec 1x tednsko (min obračunska mera 7 oseb tudi če jih je manj)
?
bi to šlo?

Odsoten
bi raje brez palic in drugih pripomočkov...
pač nekaj malega judo, kickbox, karate, rokoborba...kaj je pač uporabno, sej to bolje poznate kot jaz, ki priznam, da sem totalen laik v tem športu...
Odsoten
fitC je napisal:
bi raje brez palic in drugih pripomočkov...
pač nekaj malega judo, kickbox, karate, rokoborba...kaj je pač uporabno, sej to bolje poznate kot jaz, ki priznam, da sem totalen laik v tem športu...
dobr, sm zanimal me je.
Odsoten
SOKOL je napisal:
9000 po osebi na mesec 1x tednsko (min obračunska mera 7 oseb tudi če jih je manj)
?
bi to šlo?
mi daš prosim tvojo gsm št.
Odsoten
Če bi še kdo koga poznal prosim za info. Okolica Maribora.
Odsoten
barada,privat trening 9000sit,
Odsoten
Vredu, glede na odgovore bom še enkrat opisal situacijo.
Gre za tečaj v enem izmed fitnesov 15km iz maribor. Tečaj borilnih veščin, ki bi se (zaenkrat) izvajal 1 x tedensko v dvorani za aerobiko 12x7m.
Koga iščemo: Osebo, tekmovalca (lahko aktivnega ali pa tudi ne) z nekim splošnim znanjem borilnih veščin. Lahko si študent, brezposeln ali pa si želiš nekaj dodatnega mesečnega zaslužka. Pa bilo bi lepo, če imaš kak kos opreme že sam (ni pa pogoj).
Način plačila: Lahko izbiraš med dvemi možnosti. 1. Plačilo kilometrine + plačilo na uro ali dobiš 1x tedensko v najem dvorano, plačaš majhen znesek za najem in pobereš denar od udeležencev, stranke ti v obeh primerih iščemi mi, le da v slednjem boš moral še kakšne letake sam sfotokopirat, po lokalih itd. bomo že raznosili.
Glede na povpraševanje bi moral zbrati vsaj 10 članov. Glede na ostale dejavnosti, ki se izvajajo 1x tedensko lahko ceniš po osebi ca. 5000 sit na mesec (1k +-). ca. 10000 sit plačaš za dvorano, recepcijo itd. Ostane ti 40000 sit na mesec. Če jih zbereš več..toliko bolje zate.
Mislim pa da se ti za 10k sit splača priti za 1,5 ure sem.
Odsoten
Zakaj pa trener oz. demonstrator ne sme imet 60 kg??????
V čem je fora??
LP
Miha
Odsoten
Dobro, gleda na zdajšnjo (ne)izbiro, lahko ima tudi 60kg.
Odsoten
041-980-591
Miha
Odsoten