Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Tole zna biti zanimivo, poglejte si novo spletno stran www.silovitudarec.com, sicer imajo nekaj rubrik še praznih, ampak zadeve zgledajo ql.
Odsoten
Hvala za reklamo!
Odsoten
Se bomo potrudili da bo stran zanimiva in da bo na njej kar se da veliko uporabnih stvari za vse vas! Če imaste kakšne predloge, želje ali podobno mi prosim pišite.
LP
Peter
Odsoten
mal več različnih MT hlačk....se mi zdi da so v slo vse iste....drugače pa dobra stran!
Odsoten
Ne boš verjel, ampak smo jih naročili, tako da bodo po 20 februarju tudi nekoliko drugačne hlačke.
Za nasljedno sezono pa nameravamo ponuditi strankam še nekaj zanimivih designov različnih izdelkov.
Odsoten
Ja pa hvala za opozorilo!
Odsoten
Prodaja se boksarska vreča 120cm- vzorec. Več na http://www.silovitudarec.com/sl/izdelek_meseca/
Odsoten
Vreča je že prodana! Lahko pa si ogledate ostale akcije na naši spletni strani!
Odsoten
SUD je napisal:
Ne boš verjel, ampak smo jih naročili, tako da bodo po 20 februarju tudi nekoliko drugačne hlačke.
Za nasljedno sezono pa nameravamo ponuditi strankam še nekaj zanimivih designov različnih izdelkov.
se pravi 20ga takoj na net pogledat....nam spal do takrt:)
hvala.........
Odsoten
Na netu bodo hlače kak teden kasneje, saj jih je treba poslikati.... pa le miren spanec;)
Odsoten
Novo na spletni strani www.silovitudarec.com, bombažna cerada za boksarski ring in timerji za runde!
LP
Peter
Odsoten
MT hlačke??? 
Zadnjič urejal TONY JAA (22.02.2007 20:27:19)
Odsoten
Zaradi dodatnih naročil bo imela pošilka kakih 10 dni zamude, tako da bo vse skupaj tukaj čez kakih 14 dni.
Seveda vas bom o tem obvestil.
LP
Odsoten
čakamo......
Odsoten
Tudi jaz, žal velikokrat pride do zamud pri pošiljanju blaga, tako da tudi sam čakam in čakam...
Odsoten
samo preverjam...no rush
Odsoten