Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
zviz je napisal:
kaj pujs a nimam pravico na svoje mnenje .saj zivim v demokraticni drzavi btw po novem pa ze v EU ...tko ,da lahko govorim kar hocem .razen ,ce te moti ,ker si ti isto eden od njih ...si mogoce juznak ?
nimam proti nobenmu nic samo povem kar sem vidu in to je bad event opa fighte ...
ja sej zato pa je forum, da poveš kar mislš... sam se mi zdi da mal pretiravaš, sam kritiziraš skoz... to je mma forum, ne pa anti-mma 
Odsoten
imam eno veliko prosnjo ker sem bil odsoten me zanima ali so na internetu kakšni posnetki da bi se potegnilo dol al pa slike. najlepse hvala. lp
Odsoten
pa še to bom dodal: ne glede na vse borbe ne glede na kvaliteto cestitke organizatorju. vse to je se v razvijanju vse take prireditve potrebno je ec prireditev in z casom ter kvantiteo bo pridobila tudi kvaliteta brez skrbi. ne smemo biti preveč kritični ampak zadovoljni da se vsaj nekaj dogaja. lp
Odsoten
Kdo ma jajca, da naredi slo-only MMA event, kjer se bo govorilo slovensko, kjer bodo mikrofoni delovali, kjer ne bo lepih Das in playbacka in kjer bodo KOji padali kot pri Denisu in Anastazovu (ja, tip mu je predal zaradi udarca).
No? Jest se javim za pomoč pri organizaciji 
LPM
Odsoten
Fala na sliki Pablo, aka Toni
...pa zdej k sm prespou turnir...mi skos bolši postaja....upam da bom(o) drugič tut mi nastopal
treba mal jajčk zbrt pa bo! 
Odsoten
matejo je napisal:
Kdo ma jajca, da naredi slo-only MMA event, kjer se bo govorilo slovensko, kjer bodo mikrofoni delovali, kjer ne bo lepih Das in playbacka in kjer bodo KOji padali kot pri Denisu in Anastazovu (ja, tip mu je predal zaradi udarca).
No? Jest se javim za pomoč pri organizaciji
LPM
...mislm da te bo bodymaker potrebovou 
Odsoten
bom javu ce bom kej rabu ni panike
tle mate se par slik jf
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page= … ;id=305331
Odsoten
..aja še to sm Kesotu pozabu dans rečt: HA HA
HA HA
...drugič se morš it zmano 'štulit' okol....se vidmo! 
Odsoten
Turbo maš da čez dve leti premagaš Jacarea z zaklepom!!

Odsoten
...
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:47:34)
Odsoten
...
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:48:31)
Odsoten
...
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:48:52)
Odsoten
pero zakaj ti nisi nastopu? ze dva dni se sprasujem to? drugac pa za moje pojme za maksuta preslab nasprotnik zato pa je bilo tako. Jacare car.
Odsoten
zana... sej sm vedu da ste si nekak blizu, drgac se ne bi tko razburjala. sm bod objektivna pa priznej, da je bila borba vse drugo kot pa atraktivna. Zal...
Turbo: naslednic se te bom drzu k klop, po kakem eventu, pa bova fajterjem morila... pictures, pictures 

Odsoten
...
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:49:29)
Odsoten
Ma kasne nazive ima ??????????
in ja Zana puramuk se bori za 10000 tisoc evrov sam drazenko on dobiva 20000 mi sploh nc nevemo samo ti si najbol pametna.S prve roke leonard je star ko greh pride s tremi treningi,zlomljenim prstom ki si ga je zlomu na treningu in od super svetovnega prvaka draaaaazeeenka niiiiniiiiiiiicaaaa ne pokasira batin . yeah go Ninič
Odsoten