Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Sam na prireditev nisem sel samo sm pa zelo zadovoljen da je organizator dal to kar je obljubil to se v sloveniji ne dogaja naslednjic stoposto pridem
Odsoten
RESPECT vsem fajterjem,k so nastopal!!!
p.s: ...in ja,všeč mi je če si v ringu nasilna opica 
Odsoten
zana23 je napisal:
Adrenaline je napisal:
sithpolek je vstopil v ring z zlomljeno roko....po tekmi si je plasticno lungeto nazaj nataknil
NE PRST si je zlomu ko je udaru Niniča v glavo, zato je mel plastično lungeto. Vrjemi.
pogovarjal sm se z Leonardom kakor z menegerjem
Odsoten
cezar je napisal:
pero zakaj ti nisi nastopu? ze dva dni se sprasujem to? drugac pa za moje pojme za maksuta preslab nasprotnik zato pa je bilo tako. Jacare car.
Pri Maksutu je bilo to, da je imel totalno nesposobnega nasprotnika. Taki tekem ne maram gledat. Po drugi strani pa tudi mocno dvomim o Denisovi kvaliteti stand up borca. Cul sem da se je malo dni pripravljal za fajt, za kar mu lahko recem respect. to je pa tudi vse.
Kar se tice mene, sm bil prvo zmenjen za tajca, samo sem skenslal ker sem imel premalo dni za se pripravit (predvsem ker sm bil v grciji do konca oktobra 20 dni v totalno nesportnem stanju...absolvent). Nisem pa se menil za 3x3min K1 pravila ampak 5x3 MT full thai rules.
Medtem sem se pripravljal za eno tekmo, ki je odpadla in ker sem bil v eni taki 3X2, 5X2min formi sm vprasal organizatorja ce se lahko borim na racun Jasminove borbe, ki je odpadla. pa ni slo. tudi prav, smo pa delali z daliborjem MT clinch in sem top vesel, da ga je efektivno uporabil v ringu.
Od standupa je bil kul Kramberger, predvsem tista fora....levi direkt v telo in levi krose v glavo, top.
...od konca januarja pa do avgusta se ne vidimo, ker grem pisat diplomo v spanijo in bom tam odboksal cimvec. boks pa thai. komaj cakam!
lp
Odsoten
Pero ma prav tut jst sem govoru z Sipom in prišel je že poškodovan!
Mogoče je tut to razlog za tako borbo.
Drugač je model mal hojši kot ste ga vidl!!
Pero dibr se mej pa javi se nam!!
Dalibor za predsednika Slovenije!!
Bravo Dali in Fister!!
LP
Miha
Odsoten
...edit by Turbo...
@Pero.....dobr si Dalija nauču klinč...prou presenetu me je!
Odsoten
Slike smo dodali tudi na Adrenalin.si.
Recimo, da jih je kar nekaj 
Če koga zanima moje (nestrokovno
) poročilo, si ga lahko prebere tukaj.
Pripravljamo tudi video. En kratek teaser, bomo dali gor danes ali jutri, kaj več pa, ko bomo imeli razčiščene določene zadevščine.
Odsoten
by:sitpholek, pattaya Thailand
''Changpuek is at this moment 75 kilo. he make maybe 3-4 fights next year and on his own weight.
Leonard broke his hand with his last fight in New Zealand.
In the training everything went good. He had a littlebit pain but OK.
At the moment he arrived in Europe with cold the hand hurt a lot and he was scared about the hand in the fight. As you know it is difficult fighting in K1 rules (not Muaythai his own fighting style) with a hand that hurts a lot and must think about the rules. He made the best he could that moment. He like to came back to Slovenia to show the real Leonard in a few months.''
Hvala za slike QpL 
Odsoten
Turbo je napisal:
He like to came back to Slovenia to show the real Leonard in a few months.''
We would like to see real Leonard too 
Odsoten
Zakaj je pa Jasminov fight odpadel?
Odsoten
Žana, ne glede na to, da je Draženko tvoj sorodnik in da je sicer oh in sploh najboljši in da je njegov nasprotnik bil svetovni prvak (?), to ne spremeni dejstva, da je bla njuna borba najbolj dolgočasna na turnirju. Sej si sama rekla DA SE MU NI DAL. Kaj je pol sploh hodu v ring? Jest ga ne poznam (kot tudi ne večina drugih), videl nisem nobene njegove borbe in mnenje o njem si lahko ustvarim samo na podlagi njegovega nastopa v Ljubljani. In ta ni ravno impresioniral, pa če ti je to všeč ali ne.
Odsoten
Čeprav je Dani Marhold v nedeljo svojo borbo z Mirando izgubil, je danes v oddaji E+ pokazal svojo veličino in srce, saj je na JF zbral podpise vseh borcev in zvezd na majico, ki jo licitira v dobrodelne namene (za deklico obolelo za rakom).
Dani, car si!!!
Odsoten
Lepa gesta!
Vsekakor bi tega moralo biti čim več v naši mali deželici!
Dani čestitke tud z moje strani!! 
Odsoten
kapo dol!
Odsoten
jp, kapo dol!
Odsoten
...
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:44:59)
Odsoten