Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Zdej pa ne vem... A sem res tuk zabit? Ne najdem slik... :S
Odsoten
Miran ma pa iste hlačke k jest Cmon!
Čestitke Bregarju, žal se nisem mogu udeležit dogodka ampak sem že od ostalih slišu, da je blo hudo.
A so res kje kšni posnetki??
Odsoten
hlacke sm pa prejsnji teden dobu iz tajske
Zadnjič urejal mirancar (26.02.2007 11:42:53)
Odsoten
kr kul je blo. po prvih dveh rundah med bregarjem in posavcem smo najbrz usi dobil obcutek da bo bregar zgubu, potem se je pa v tretji rundi zbudu in odlicno koncal borbo. pomoje je bla kr zasluzena zmaga, zadnjo rundo je cis deklasiral nasprotnika. svaka cast res! pa tut ostalim cestitam, dobr ste grizl fantje
mirancar congrats na zmagi
Zadnjič urejal pujs (26.02.2007 13:25:35)
Odsoten
jst tud pravm...respect vsem borcem pa upam na čimveč tovrstnih tekmovanj!!!!
Odsoten
mirancar je napisal:
Prvič bi popravu sokola 2-0 je mozno in sicer v primeru da en sodnik odloci remi se glas ne steje in je 2-0 ce se dva sodnika odlocita za remi je rezultat 1-0 sele ce vsi trije sodniki odlocijo da je borba neodlocena obvelja remi.
Z mojim fightom niti nism prevec zadovoljen edino kar sm res naredu tko ko znam so bila kolena in se to mi je bilo všeč da sm zadnjo rundo napadal napadal in napadal )))
Bregar je zasluzeno zmagal svaka cast za kar je pokazal v zadnji rundi
no tega da je 2:0 možno res nism vedu sm mislu da je bla napaka napovedovalca. posnel sm par fajtov tudi tvojga bom dal gor ampak šele nasledni tedn če me slučajno kdo ne prehit. Glede bregarja lepo da je zmagal sm upam da nima preveč poškodovano nogo ker ga je un čist skos touku z lowkicki tako da mam posnetk na kameri čist modro-frjolčno barvo Bregarjeve noge.
LP
Odsoten
SOKOL je napisal:
mirancar je napisal:
Prvič bi popravu sokola 2-0 je mozno in sicer v primeru da en sodnik odloci remi se glas ne steje in je 2-0 ce se dva sodnika odlocita za remi je rezultat 1-0 sele ce vsi trije sodniki odlocijo da je borba neodlocena obvelja remi.
Z mojim fightom niti nism prevec zadovoljen edino kar sm res naredu tko ko znam so bila kolena in se to mi je bilo všeč da sm zadnjo rundo napadal napadal in napadal )))
Bregar je zasluzeno zmagal svaka cast za kar je pokazal v zadnji rundino tega da je 2:0 možno res nism vedu sm mislu da je bla napaka napovedovalca. posnel sm par fajtov tudi tvojga bom dal gor ampak šele nasledni tedn če me slučajno kdo ne prehit. Glede bregarja lepo da je zmagal sm upam da nima preveč poškodovano nogo ker ga je un čist skos touku z lowkicki tako da mam posnetk na kameri čist modro-frjolčno barvo Bregarjeve noge.
LP
čiprej dej fajte gor-PLIZZZ
Odsoten
Tudi ce je stegnska misica modra to ne pomeni da je tudi tezje poskodovana saj ta modrica izgine in v enem tednu je noga pripravljena na novo in se vecjo porcijo low kickow
Odsoten
TONY JAA je napisal:
SOKOL je napisal:
mirancar je napisal:
Bregar je zasluzeno zmagal svaka cast za kar je pokazal v zadnji rundino tega da je 2:0 možno res nism vedu sm mislu da je bla napaka napovedovalca. posnel sm par fajtov tudi tvojga bom dal gor ampak šele nasledni tedn če me slučajno kdo ne prehit. Glede bregarja lepo da je zmagal sm upam da nima preveč poškodovano nogo ker ga je un čist skos touku z lowkicki tako da mam posnetk na kameri čist modro-frjolčno barvo Bregarjeve noge.
LPčiprej dej fajte gor-PLIZZZ
bi dal prej sm nemorem ker moram najprej dobit posnetke iz kamere na računalnik to pa nemorem prej kot drugi tedn v ponedeljek tako da........... se opravičujem bom dal čimprej mam pa fajte od Ziga Hervol(Sc. NM) vs Nenad Salija (S.G.N.Gorizia,
Italija, Miro Klaric (Khun Kao lj) vs Miran Fabjan
(S.G.N.Gorizia, ITA), Asmir Muminovic (sc.Nm) vs Predrag Platiša (Braun Trenk
CRO, Matej Bregar (sc.NM) vs Dalibor Anastasov (Khun kao
Lj), za ostale nism mel dost baterije čeprav so bli nekateri full dobri
Odsoten
mirancar je napisal:
Tudi ce je stegnska misica modra to ne pomeni da je tudi tezje poskodovana saj ta modrica izgine in v enem tednu je noga pripravljena na novo in se vecjo porcijo low kickow
no ja glede na kvaliteto in moč lowkickov ki jih je dobu bi kr stavu da bo blolelo vsaj 14 dni čutu pa bo cel mesec če ga bo ker dobr zadel v isto mesto (ne sprašuj kako.............pač vem)
Odsoten
Ziga Hervolj se ni boril z Neđedom ampak z Flurim Morino.
Odsoten
Pa Bregar se je boriu s Posavecom!
Odsoten
Ma hudi fajti so bli. Posebej žiga hervol, Franci grajs, miran fabjan pa bregar matej so posebej navdušl
Odsoten
SOKOL je napisal:
mirancar je napisal:
no ja glede na kvaliteto in moč lowkickov ki jih je dobu bi kr stavu da bo blolelo vsaj 14 dni čutu pa bo cel mesec če ga bo ker dobr zadel v isto mesto (ne sprašuj kako.............pač vem)
In res je taku. Prau da ga boli ku prasica da mora počas hodit. meu je že velik fajtou pa ga ni še nikol taku bolela je reku.
Prou mu je kaj pa ni blokerou. ( mau fore)
Odsoten
b
Zadnjič urejal mirancar (26.02.2007 21:53:29)
Odsoten
mirancar je napisal:
Biker Boy je napisal:
Zdej pa ne vem... A sem res tuk zabit? Ne najdem slik... :S
jst tud ne najdem slikic sam jst sm upraviceno mal zabit k sm dobu ene par udarcev u glavo u soboto pa se mi mogoce mal pozna )
Odsoten