Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
Vabljeni na našo novo spletno stran.
http://www.rokoborba.eu
Mislim, da bi bilo potrebno združiti Submisson wrestling borilno obliko v Sloveniji.
Super bi bilo, če bi naredili en popoln seznam vseh klubov, ki se ukvarjajo tudi s to obliko in bi naredili tekmovanje v Sloveniji. Mislim, da bi na ta način pokrili velik del Slovenije in s tem razširili le ta šport, kateri je soroden tudi drugim borilnim veščinam. Mogoče celo kakšna zveza...
Odsoten
Albert! napisi klub pod temo klubi v Mb in tam popravljaj, objavljaj novice, spremembe glede kluba ipd., nekako nima smisla met pet dupliciranih ali podobnih objav, reklam v tem delu foruma...
Seznam pa se že dela in sicer pod omenjeno temo klubi v Sloveniji. Bom pa dal predlog da bi se tam odprla tema - lista tudi po zvrsteh borilnih veščin, npr tudi za submission wrestling...
Lp
Odsoten
Odlična ideja Albert.Naši sosedje so naredili submission wrestling in sicer pod okriljem rokoborske zveze.
Izgleda nekako tako ,da so klubi ,ki prakticirajo grappling registrirani kot rokoborski klubi.Če poznate koga v samem vrhu rokoborske zveze Slovenije je zadeva izvedljiva.
Če izveš kaj več javi!
LP
Miha
Bok!
Evo tek ovih dana sam uspio zatvoriti financijski ZG open 5,tako da sada krećem u organizaciju.Kada nađem termin i mjesto održavanja ja ću Vam ovdje javiti!Planiram u maju mjesecu,ali pazim da se na poklopim sa bjj natjecanjem koje će isto biti u maju mjesecu u Zagrebu.
Što se tiće grapplinga,mislim da bu to jako gurnulo naprej ovaj naš sport,jer će nam se otvoriti bolje financijske mogućnosti.Jaz sam bio u Hrvatskom hrvačkom savezu,vidjeli su da je FILA prihvatila sub.wr. pod nazivom graplling,te su dozvolili učlanjenje klubovima u savez,pod uvjetom da se registriraju kao hrvački klubovi.Obečali su nam i svoj odbor za grappling,pa bi se lahko moglo ubrzo dogoditi i priznanje od Hrvatskog olipijskog odbora ,a samim tim i dio novčanih poticaja za klubove.Kada kažem priznanje olipijskog odbora ne mislim da bu to odmah olimpijski sport,ali bu financiran kao ravnopravni sport ,što sada nije slučaj u HR.
Predlažem Vam da voditelji klubova posjete Slovenski hrvački savez ,i da pitaju u vezi File i prihvačanja klubova u savez.
Mislim da sada hrvački savezi ne rade ništa u vezi natjecanja između naših država,a mi se lijepo družimo na našim natjecanjima,pa bi bilo dobro da tako nastavimo i dalje a pogotovo uz lakšu financu!
Pozdrav iz Hrvatske!
Klarić Zlatko
Klarić Zlatko(Slovaletudo forum)
Odsoten
Pozdrav!
Poleg že ustvarjenih tem s kraji sem sedaj dodal še temo pod katero naj se širi seznam klubov, kateri prakticirajo določen stil borbe!
Za submission wrestling npr. vpisujte tukaj:
http://forum.mma.si/viewtopic.php?pid=8048
Lp
Odsoten
Pozdrav
Bom posredoval idejo na RZS in mislim, da bi to veliko pomenilo tudi za razvoj rokoborbe ponovno v središče Slovenije. Korist je definitivno obojestranska.
Glede na to, da rokoborci jemljemo to kot izziv za novo borilno obliko, kjer pač skušamo tud kaj pokazat, bi pa drugo stran izzval naj poskusijo klasično rokoborbo z nami na naših turnirjih. S tem bomo vsi veliko pridobili saj je oboje zelo sorodno. Vi imate celo prednost, ker pri rokoborbi ni vzvodov ampak je potrebno nasprotnika samo zadržati na hrbtu 3-4 sek. To pa po borbah sodeč ne bo težko. So malenkosti, ki jih je treba ....
Tako bomo takoj povečali število tekmovalcev na obeh vrstah tekmovanj.
Eno takšnih tekmovanj je že zdaj v Razvanju 21.04.2007
MLADINCI : letnik 1987,1988,1989,1990
Kategorije kg : do 55 , 60, 66, 74, 84, 96 (TOLERANCA 2 kg)
Če koga zanima naj javi.
Zadnjič urejal Albert (27.03.2007 22:10:37)
Odsoten
Strani: 1