Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Spet se bo tudi prinas nekaj dogajalo ! Če ve kdo kaj vec o tem naj napiše
World Freefight Challenge u Celju 19. svibnja 23.3.2007
Slijedeće izdanje odličnog WFC-a održati će se, ne u Zagrebu kako je planirano, već u Celju, 19. svibnja.
Na zahtjeve nekih europskih država, Eurosport nažalost više ne prenosi MMA te je organizator odlučio uvrstiti 5 K-1 i 6 slobodnih borbi. Za sada je lista boraca još u izradi, ali se zna da će jedan od K-1 mečeva odraditi sve traženiji hrvatski teškaš Domagoj Buco Ostojić.
Zadnjič urejal aleksa (23.03.2007 12:06:13)
Odsoten
...kokr sm jst slišu bojo nastopil še Petković, Mirenić, za ostale se pa ne spomnm.....sam upam da nebo karta spet 5k....
Hvala za info aleksa
Odsoten
U če bo karta poceni potem grem..
Odsoten
ce se bori petković bo sigurn spet krvavo:)
Odsoten
almighty je napisal:
Krvavo in kratko
Bo kr treba jit ja....
Odsoten
Miodrag "vreča" Petković... upam, da bo mal bolj pripravljen pršu, k zadnjič je bla katastrofa
Pa da nebo spet da pridejo Rizzo pa Alistar pa nevem kdo, pol pa nč od tega...
Odsoten
Kyzo je napisal:
Miodrag "vreča" Petković... upam, da bo mal bolj pripravljen pršu, k zadnjič je bla katastrofa
lol:)
Odsoten
...sm se pogovarju pred parimi dnevi z njegovim kornermenom aka: Ajde Pele brate sad me čuješ bre...udari tu levicu bre(po tem k je uzeu mikrofon u roke) ...in je reku da je v tej borbi Pele čist zablokiru...da se je takoj ful zmatru in da zarad tega ni mogu nč narest......Pele ni slb borc...sam na zadnjih tekmah je pokazu glih nasprotno....upam da bo pršu hseb, pa neki naredu...
Odsoten
matejo je napisal:
almighty je napisal:
Krvavo in kratko
Bo kr treba jit ja....
enostransko!
Odsoten
wfc v Celju in ne v Zagrebu..... Zakon!!
Odsoten
31.3.2007
U tijeku su pregovori i slaganje liste boraca za treći World Freefight Challenge koji će se održati 19. svibnja u Celju.
Kao što smo pisali, na zahtjeve nekih europskih država, Eurosport nažalost više ne prenosi MMA te je organizator odlučio uvrstiti 5 K-1 i 6 slobodnih borbi.
Već smo najavili nastup jednog od naših najjačih teškaša Domagoja Buce Ostojića , kojemu se još uvijek traži adekvatan protivnik.
Osim Buce, u Celju će svoj treći nastup na WFC, ali u slobodnoj borbi, zabilježiti i Damir Mirenić , član Black Dragon Alliance iz Zagreba. Damiru će u suprotni kut izaći jaki Francuz Jean Francois Lenogue .
Domaće K-1 boje u kategoriji do 80 kg braniti će Rožle Jazbinšek protiv pulena Mark Hunta , žestokog Chris Johnsona .
Jedan od najboljih slovenskih muay thai boraca, 23-godišnji Rožle iz Krškog, prošlog je vikenda ostvario značajan uspjeh na Eurospkom pokalu u Njemačkoj, osvojivši 1 mjesto do 80 kg u A skupini. “Najteže mi je raditi te amaterske turnire, teško se je boriti pod full zaštitom, a još pored toga svi u startu navale ko ludi" – osvrnuo se Rožle na borbe u Singenu.
Prije tri godine došao je do samog finala jakog S-1 turnira u Češkoj a od 2001. g. vodi se kao jedan od najboljih tehničara u Sloveniji. Svoju kvalitetu dokazao je i u Kutini prošle godine osvojivši zlato u low kicku i titulu najboljeg tehničara.
Jazbinšekovih TOP 3 SLO boraca: Dejan Mađarević, Jasmin Bečerović, Mirko Vorkapić.
http://www.profightstore.com/content.as … mp;ID=1936
Zadnjič urejal aleksa (01.04.2007 13:21:03)
Odsoten
Odsoten
Rožle vs Jonhson. super fajt se nam obeta. Sm vidu jonhsona v trstu dober borec atraktiven mocni udarci mi je bil zelo všeč seveda pa bomo vsi pesti stiskali za Rožleja
WAR JAZBINŠEK
Odsoten
po moje bi bilo boljse ce bi bila mt pravila za rozleta...
Odsoten
Je tako Pero... Ampak mislim ,da bo tudi k-1 zanimivo....... Siguren sem da bo dvorana na nogah ko se dobima dva tehnična borca čeprav jast sploh nevem kako ta tip dela... Seveda pa to ni moja stvar jast bom spreman pa da vidimo, če bo uspel pokazat kaj tehnike ali moči ,ker jast mu jo sigurno bom... LP vsem skupaj
Odsoten
Velik sreče Rožle!! Bomo navijal
...drugač pa k sm vidu da bo Mađarević nastopu, sm se takoj napaliu na borbo zmano....mma rules!
Odsoten