Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
ko bo borba uploadana na italjansko internetno stran jo bom uploadol na forum pabomo vsi vidli jonhsona ti ga bos pa malo nastudiral ter kasneje nokautiral !!!!!!
Odsoten
Turbo verjemi da ti nebi blo lahko v ringu z Demo še posebej če nisi imel še nikoli prej nobene borbe z polnim kontaktom, ti povem iz svojih izkušenj, da ni niti približno tako kot si zamišljaš.(zamišljate) To lahko potrdi prav vsak ki je kdajkoli stopu u ring.Je pa tudi res da si je treba postavljat visoke cilje!
Zadnjič urejal mirancar (13.04.2007 00:03:22)
Odsoten
Nism nikol reku da mi bo lahko....niti si ne predtavlam lahko borbo.....ampak k je reku da noben ni upu znjim it v ring (na WFC2)....pa jst trdim glih nasprotno...če bi men ponudil borbo MMA!! pravila, bi takoj uzeu! ...sam povejte me 3-4tedne prej, da se prpravm...pa bomo vidl... če smo realni je prednost za njega kkšne 80:20 (starost, izkušnje, treningi, itd) ...sam sm reku da grem znjim u ring in pt tem bom tut ostou.....če bom nokautrian, pač bom...normalna stvar za borilni šport...se ne sekiram, in ne podcenjujem Mađareviča....in seveda, želim mu velik sreče u Celju!
Odsoten
my man Turboooo!!! Met cahones,to je že pou zmage
Odsoten
@rozle:
zihr bo tudi k1 zanimiv! so pa ta nova pravila totalno smotana kar se tice clincha (eno koleno pa konc). tehnika rok je tako dosti bolj v ospredju, razen ce ne vzames buakaw princip in zvisas frekvenco kickov.
v glavnem zelim ti da se pametno boris in zmagas!
@turbo: ne vem ce ves, ampak madjar je zrtvoval 20 mengeskih devic bogu. od takrat je nepremagljiv in dobil je sprawl kot mirko
love
pero
Odsoten
Turbo je napisal:
Nism nikol reku da mi bo lahko....niti si ne predtavlam lahko borbo.....ampak k je reku da noben ni upu znjim it v ring (na WFC2)....pa jst trdim glih nasprotno...če bi men ponudil borbo MMA!! pravila, bi takoj uzeu! ...sam povejte me 3-4tedne prej, da se prpravm...pa bomo vidl... če smo realni je prednost za njega kkšne 80:20 (starost, izkušnje, treningi, itd) ...sam sm reku da grem znjim u ring in pt tem bom tut ostou.....če bom nokautrian, pač bom...normalna stvar za borilni šport...se ne sekiram, in ne podcenjujem Mađareviča....in seveda, želim mu velik sreče u Celju!
cist prou mas... jst bi zate navijou easy takedown, kukr sm vidu u lj nima nobene TD obrambe... na tleh pa sm uprasanje casa
Odsoten
a prenosa ne bo nobenga? prov prsu bi gledat, sam kaj k ni nic dinarja hehe
...
Odsoten
Waaaarrrr Rožle!!
Lol Turbo a zdej še na forumu izzivaš ne sam v Globalu
Odsoten
....ja jst bi se držu svojga "gameplana" ....to je pa usekaor USE razen ne it stand-up znjim...sm neumn, ampak tok pa žespet ne ..hehe.....za pripravo bi ponucu noumestmafijo, pa itak mojo ekipo!!! ...ludo bo k bomo začel u ring hodt...hehe...komi čakam
pa do kok kil bo zdej nastopu? kdo ve?....jst lahk spustim kilažo na tm 77+ -1kg......jst mam že use u glavi, a do borbe pomoje sploh nau pršl grem na trening, če ne bom umru...aj
Odsoten
a daj ne prbiji ! madjarevic te poje za malico ...ja pejt rajs " trenirat "
Odsoten
hehe toni,tko se govori!mel sem priložnost trenirat s tabo ob nedeljah res da sam ene 3-4 !sam se je videl da maš jajca in tud znekaj znanja!prov je da maš take cilje pa še mlad si!
Odsoten
zviz je napisal:
a daj ne prbiji ! madjarevic te poje za malico ...ja pejt rajs " trenirat "
hehe....no upam da me bo res pojedu, ker če ga en internetni frik zmaga...pol pa nevem....jst bi se umru
...zviz predpostavljam da ga poznaš...tko da mu kr prenes informacijo ...pa ne mislt da ga nespoštujem!!!! ...glih obratno....svaka čast za dosežke!! Kapo dol!
...vitor in ostali....hvala na podpori!!!!!! ...računam tut na vs, da mi boste pomagal pri pripravah da postanem "malca" ...biće krvi biće znoja....ajetko Domi!
Odsoten
prepotentnez....
ne ga ne poznam sam respect ,ker se ze dolgo bori in je kar cool...ti se pa boris ???????????????
Odsoten
zviz je napisal:
prepotentnez....
ne ga ne poznam sam respect ,ker se ze dolgo bori in je kar cool...ti se pa boris ???????????????
JA,fant se bori in to dobr...ne mešat prepotentnost z samozavestjo
Turbo by submission
Odsoten
trening je trening ko pride do prvega fajta vse kar si delal na treningu po dveh pozrtih pesteh pozabis in dvoboj gre mimo tebe pol pa na posnetku vidis kaj si sploh delal. v veliko primerih tudi folk ugotovi da enostavno ni za ta sport pravim vse je ok da si samozavesten sam najprej je treba naredit prvo kontaktno borbo in pol se vidi al si al nisi. TRENING JE TRENING BORBA JE BORBA!
Odsoten
@mirancar: +1 ja, temu se rece po nase "srce", na tem podrocju pa se nisi testiran turbo. treningi in trdi sparingi to ni isto kot ring. dosti je ljudi ki na sparingih dela povprecno na ringu pa zasijejo. seveda imas tudi frike ki delajo ravno nasprotno.
Odsoten