Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
LEP POZDRAV!
Če kogarkoli zanima parkour in tricking naj sporoči?
link:
http://www.youtube.com/watch?v=jaZv2L8Wh_g
http://www.youtube.com/watch?v=VHRAN5gn-ME
Odsoten
MMA MIKE,dobrodošel na forumu
Parkour je huda zadeva,samo jo bom spustu...tko k bi moj dedek reku - sam še to se ti manjka
brain damaged 4 life!!!
Odsoten
Najlepša hvala.
odvisno kako gledaš
Odsoten
Dobrodošel MMA MIKE
....hehe....treniram MMA, zarad tega da mi nebo treba bežat po ulci ...drugač pa je hudo, k gledaš kaj use tipi delajo...ludo res!
Odsoten
Hvala
No ja js tut drgač treniram MMA, ampak verjem da tudi to prav pride!!
no če koga sploh zanima iščem zaradi teama.
js to že 3 mesce treniram ( parkour ). zdj bomo še telovadnco najel za tricking. pa rabmo še par folka če koga zanima?
Odsoten
zanimivo, no najbrž bi šlo lažje to od rok tistim ki so trenirali gimnastiko mislim da majo kr nekaj podobnih stvari
Odsoten
ja res je vendar lahko začne tut tist k nima blage veze:)
sej v gimnastični dovorani se bomo tricking učil... akrobacije pa to..
Odsoten
NO a bi začel kdo to trenirat???
Odsoten
a je za đabe?
Odsoten
ja za đabee je. Eo zaenkrat sam dva trenirava zdj bova še 4 prepričali sam ne vem niso še 100% žačeli bi pa avgusta enkrat... al pa septembra novo sezono.. za plačat bi blo edino telovadnca če bi šli kdaj salte pa to.. pa še to da vsak malo dnarja in to je to. Tko da če je kdo naj prosm reče upam da jih zberemo ene 7,8
Odsoten
no ce bo septembra pol kul, k zdej me neki koleno jebe, tko da bomo vidl sploh kaj bo z nogam... dragc bi su to delat ce ne bi usaj mal probu hehe
Good skills to run from a cop (sej ne hehe, to bi uporablu sam v dobre namene )
sej si iz lj ane?
P.s: mam se bratranca k mi je to on sploh omenu in je fan tega, tko da on bo 100% su to trenirat, mislm se ucit al kakorkol,...
Zadnjič urejal dogzilla (19.06.2007 13:55:07)
Odsoten
Jaz sem tudi kake 3 mesce puna parkour trgal, samo sem končal zaradi poškodb, celi sem bil zlaman, kar pa ni dobro pri borilnih veščinah.
Odsoten
eo supr dogzilla. Končno mah sploh ni zanimanj že tko da jih komaj 7 zberemo je uf dobr:) ja drgač smo iz lj. ja. Iz kerga konca si. Aja pa Vitor če bi s5 začel povej. Sam to nesmeš kr tko kr nekj laufat... nesmeš... ne priporočam ti lih k so hitr poškodbe. Js delam to z glavo. ( upam da veš kaj mislim ) ???
Odsoten
Iz most ... drgac pa to bi delu bl kt hobi, mal za sprostitev, itd. itd.
prva reakcija mojga bratranca, kok je za placat, hahaha, sej sm mu mal pojasnu pa to... tko da je reku da se mi prvo zmenmo itd. pa najbols bi blo, ce bi ze med poletnimi kj mal se dobil pa probaval...
Odsoten
Zmenjeno. Js prek most živim:) eo se bomo zmenil pa se dobil pa probal pa to... pol v septembru pa začel trenirat ... drgač pa smo se tut menil da bi telovadnco najel da bi se tm isto učil pa salte pa tricking.. mn poškodb pa vso opremo maš:) pa upam da vm bo zanimivo:)
Odsoten
Kodeljevo? iz kje si pol ti ?
Odsoten