Spletna trgovina

SUD puzzle tatami - 100 x 100 x 1 cm / otroška igralna blazina (1948-4500)

 1. Spletna trgovina: vsi artikli
 2. Za borilne športe, treninge in telovadnico
 3. Oprema za trening in telovadnico
 4. Blazine za jogo, tatami puzzle
 5. - Proizvajalec -

  Več od SUD »
 6. Naziv artikla Količina Popust Cena
  Izbrano velikost artikla dodate v košarico tudi da PRIMETE SLIKO ARTIKLA IN VRŽETE SEM!
  MMA.si cena: 0,00 €

  Za upoštevanje članskih MMA.si cen v košarici je potrebna prijava uporabnika v portal »

  Uredi končno naročilo
14,48 € -3% člani MMA.si
15,00 € redna cena
Otroške igralne blazine so izdelane iz preverjenih in neoporečnih materialov. Igralne blazine so primerno mehke in so idealna površina za igranje vaših najmlajših. Prav tako pa so super površina za izvedbo najrazličnejših domačih treningov (vaja z lastno težo, joga, vaje z utežmi, raztezne vaje, sprostitvene vaje…). Otroške igralne blazine se sestavljajo, kot puzzle in so v velikosti kvadratnega metra in debeline 1cm. Trdota blazin je 35°, kar pomeni, da so blazine kakovostne in trpežne. Ob normalni uporabi pa se tudi ne trgajo. Vsaka igralna blazina je opremljena z zaključki za “ušesa”, tako da lahko po želji sestavite igralno površino, ki bo imela ravne robove in bo tudi precej lepšega izgleda. Vse športne in igralne blazine, ki jih imamo v naši ponudbi so pregledane na strupene substance v neodvisnem laboratoriju.


Dobava artikla: po prednaročilu - kontaktirajte nas za več informacij! pošlji povpraševanje po dobavljivosti izdelka preko emaila

Načini plačila artikla >>
Dostava, prevzem artikla >>

Ostali - drugi SUD artikli: dobava 3 - 5 dni
Dobavljamo vse artikle iz ponudbe proizvajalca SUD. Artikle, ki niso na zalogi oz. artikle proizvajalca, ki jih ni v ponudbi spletne trgovine MMA.si, je možno prednaročiti. Kontaktirajte nas za več informacij.

Za postopek nakupa in ostale informacije si preberite splošne pogoje poslovanja spletne trgovine MMA.si >>
Za kakršno koli dodatno pomoč, morebitna vprašanja ali za svetovanje o nakupu nam pošljite E-mail na prodaja@mma.si ali nas kontaktiraje preko telefona na 041/784159 (Peter) oz. 041/269141 (Sara)!

Napiši mnenje o artiklu
Copyright© MMA.si
2005 - 2021