Spletna trgovina

AKCIJA| SUD samostoječa vreča za boks, kickbox ipd. 180 x 35 cm (10149-4900)

 1. Spletna trgovina: vsi artikli
 2. Za borilne športe, treninge in telovadnico
 3. Oprema za trening in telovadnico
 4. Vreče za boks, kickbox, lutke ipd.
 5. - Proizvajalec -

  Več od SUD »
 6. Naziv artikla Količina Popust Cena
  Izbrano velikost artikla dodate v košarico tudi da PRIMETE SLIKO ARTIKLA IN VRŽETE SEM!
  MMA.si cena: 0,00 €

  Za upoštevanje članskih MMA.si cen v košarici je potrebna prijava uporabnika v portal »

  Uredi končno naročilo
329,80 € -3% člani MMA.si
340,00 € redna cena
 AKCIJA

AKCIJSKA PONUDBA!

Samostoječa boksarska vreča je idealna izbira, ko ni možnosti obešanja klasične boksarske vreče na strop ali stenske nosilce. Postavite ali premaknete jo lahko praktično kamorkoli. Višina vreče je 180 cm in tako kot lutka simulira višino človeka. Ta samostoječa vreča je izdelana v Sloveniji in je plod naših dolgoletnih izkušenj in funkcionalnih testov uporabnosti v praksi. Omogoča vam zato resne treninge boksa, kikboksa, MMA-ja ipd. ali le rekreativno sproščanje odvečne energije ali stresa. :)
Dno vreče je iz nedrseče pene, ki hkrati preprečuje prenos zvoka v tla. Tako je ta vreča hkrati idealna rešitev, ko ne želite motiti sosedov z ropotom premikanja vreče, kot se to ponavadi sliši pri klasičnih visečih vrečah.
Vreča je izdelana iz kvalitetnega in zelo trpežnega umetnega materiala (platna). Polnjena je s penastim polnilom, ki je idealni kompromis med težo in mehkobo za to vrečo. V spodnjem delu se skriva utež (iz peska), ki preprečuje, da bi se vreča med boksanjem prevrnila. Hkrati je spodnji del mogoče preko zadrge odpreti in tako dostopati do polnila in uteži. Premik vreče po prostoru je tako še lažji, saj lahko premaknete posamezno najprej le utež in zatem še samostoječo vrečo.
Teža vreče je cca 65 kg (možno prilagajanje polnila ali uteži od 40 do 65 kg). Vreča tudi ob dolgi in redni uporabi ne izgubi svoje oblike in mehkobe! NA KVALITETO IZDELKA JAMČIMO 2 LETI GARANCIJE!

Ob izbiri boksarske vreče vam svetujemo uporabo rokavic za na vrečo iz naše ponudbe TU (klik).


Dobava artikla: na zalogi (razen artikli iz kategorije prednaročil)

Načini plačila artikla >>
Dostava, prevzem artikla >>

Ostali - drugi SUD artikli: dobava 3 - 5 dni
Dobavljamo vse artikle iz ponudbe proizvajalca SUD. Artikle, ki niso na zalogi oz. artikle proizvajalca, ki jih ni v ponudbi spletne trgovine MMA.si, je možno prednaročiti. Kontaktirajte nas za več informacij.

Za postopek nakupa in ostale informacije si preberite splošne pogoje poslovanja spletne trgovine MMA.si >>
Za kakršno koli dodatno pomoč, morebitna vprašanja ali za svetovanje o nakupu nam pošljite E-mail na prodaja@mma.si ali nas kontaktiraje preko telefona na 041/784159 (Peter) oz. 041/269141 (Sara)!

Napiši mnenje o artiklu
Copyright© MMA.si
2005 - 2021