Spletna trgovina

SUD hruška/žoga za boks (13097-654)

 1. Spletna trgovina: vsi artikli
 2. Za borilne športe, treninge in telovadnico
 3. Oprema za trening in telovadnico
 4. Hruške, žoge
 5. - Proizvajalec -

  Več od SUD »
 6. Naziv artikla Količina Popust Cena
  Izbrano velikost artikla dodate v košarico tudi da PRIMETE SLIKO ARTIKLA IN VRŽETE SEM!
  MMA.si cena: 0,00 €

  Za upoštevanje članskih MMA.si cen v košarici je potrebna prijava uporabnika v portal »

  Uredi končno naročilo
42,68 € -3% člani MMA.si
44,00 € redna cena
Hruška/ žoga za boks se lahko uporablja kot hitro hruško ali pa kot žogo z elastikama. Hruško se uporablja skupaj s platformo in vijakom za hruško. Hruška je namenjena profesionalni ali rekreativni vadni ročnih udarcev, izboljšuje odzivnost, koordinacijo, hitrost in moč udarcev. Pri vajah s hruško si boste utrdili tudi mišice v ramenskem obroču. Vaje s hruško so sproščujoče in zabavne, tako da so odlične za razbijanje monotonosti treningov. Prav tako kot vaje s hitro hruško, so tudi vaje z žogo z elastikama zelo sproščujoče in razbijajo monotonost treningov, hrati pa vam te vaje izboljšujejo odzivnost udarcev in izmikov. Žogo z elastikama se uporablja skupaj z dvema močnima elstikama (avtomibilske elastike -pajki), eno elastiko pritrdite na strop, drugi pa fiksirate k tlom (utež). Hruška/ žoga ima napihljivo jedro ter je izdelana iz mehkega usnja, kar ji zagotavlja visoko hitros pri vajah, ter dolgo življensko dobo. Hitro hruško/ žogo za boks se priporoča pri treningih vseh udarjalnih borilnih športih. Na voljo je M (višina 31cm) velikos ter rdeče- črna kombinacija.


Dobava artikla: na zalogi (razen artikli iz kategorije prednaročil)

Načini plačila artikla >>
Dostava, prevzem artikla >>

Ostali - drugi SUD artikli: dobava 3 - 5 dni
Dobavljamo vse artikle iz ponudbe proizvajalca SUD. Artikle, ki niso na zalogi oz. artikle proizvajalca, ki jih ni v ponudbi spletne trgovine MMA.si, je možno prednaročiti. Kontaktirajte nas za več informacij.

Za postopek nakupa in ostale informacije si preberite splošne pogoje poslovanja spletne trgovine MMA.si >>
Za kakršno koli dodatno pomoč, morebitna vprašanja ali za svetovanje o nakupu nam pošljite E-mail na prodaja@mma.si ali nas kontaktiraje preko telefona na 041/784159 (Peter) oz. 041/269141 (Sara)!

Napiši mnenje o artiklu
Copyright© MMA.si
2005 - 2021