forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#65 23.09.2008 16:21:59

sajito fu
RJAVI rang [I ]
Registriran: 16.02.2007
Objav: 183

Re: Rožle Jazbinšek izzval Želvo

santos: izjava leta... Pa daj no, na heroinu trenirati...kdo ti je pa to zgodbico iz "Tisoč in ene noči" povedal... heroinski odvisniki pa ja zgledajo malo drugače kot ta Nascimento... pa heroin ti je doping-lista prepovedanih, potem ga bodo slej ko prej dobili,, če še ga niso....

Odsoten

#66 23.09.2008 20:03:23

Biker Boy
RJAVI rang [II ]
Registriran: 09.10.2006
Objav: 270

Men se zdi, da bojo prej enga druzga dubl... lol_retard

Odsoten

#67 23.09.2008 21:44:14

agizzz
Črni rang
Registriran: 17.02.2007
Objav: 635

Na heroinu HAHAHAHAHAHAAAA!!!

Kiling is as easy as breathing  - John Rambo
Do you want to die for something or live for nothing - John Rambo
WHO ARE YOU ?! - John Rambo

Odsoten

#68 23.09.2008 21:57:29

pujs
Rdeči rang
Registriran: 15.06.2006
Objav: 1078

stari santos... sm ti jih pa strelas. kr ne morm vrjet.

svasta.

bratko, kad imas problem, i ne mozes da ga resis sa pari, ga resis sa mnogo pari!!!!

www.ultimmate.si www.mma.si

Odsoten

#69 24.09.2008 08:33:05

featherweight
RJAVI rang [II ]
Registriran: 13.04.2006
Objav: 209

santos je napisal:

Glede nato, da treniram v Italiji...poznam marsikatero real zgodbo o marsikaterem borcu. wink
Jaz sem bil tam in z mano je bilo ene par borcev iz svetovnega kova najprej eden špica borcev K-1 max-Gevorg Petrosian ! Iskreno povedano smo se toliko nasmejali Brazilcu...da sem se skoraj zjokal od tako bednemu fightu z Želvo.

aha. no, ce si bil pa tam s petrosianom pol je nascimento res sigurno na heroinu. to je edini logicen sklep.

Žal resnica je kruta. V kolikor je tebe želja prijatu moj...pojdi do Brazilca pa se ti z njim kresni ene parkrat v veno, morda te bo skuliralo, tako da ne boš več komentiral bedarije, ker tukaj gor itak v većini ste svetski prvaki namreč, v streljanju bedarij. Raje pojdite trenirat in manj kokodakat, ker itak več, kot to ne zmorete, kot samo kokodakat.

Tukaj pa ste itak vsi pametni...lol4bad

a pol ko se nafilam s heroinom bom tud js tkole zgledu?

http://www.cagewarriors.com/images/fighters/fabricio.jpg

aja, pa a blackbelt tud pride zravn z iglami?

good friends are not those who pull you out of the fight, a good friend is the one that comes in with a flying kick

renzo gracie

Odsoten

#70 24.09.2008 09:49:15

tapp out
RJAVI rang [II ]
Registriran: 21.11.2006
Objav: 221

featherweight je napisal:

santos je napisal:

Glede nato, da treniram v Italiji...poznam marsikatero real zgodbo o marsikaterem borcu. wink
Jaz sem bil tam in z mano je bilo ene par borcev iz svetovnega kova najprej eden špica borcev K-1 max-Gevorg Petrosian ! Iskreno povedano smo se toliko nasmejali Brazilcu...da sem se skoraj zjokal od tako bednemu fightu z Želvo.

aha. no, ce si bil pa tam s petrosianom pol je nascimento res sigurno na heroinu. to je edini logicen sklep.

Žal resnica je kruta. V kolikor je tebe želja prijatu moj...pojdi do Brazilca pa se ti z njim kresni ene parkrat v veno, morda te bo skuliralo, tako da ne boš več komentiral bedarije, ker tukaj gor itak v većini ste svetski prvaki namreč, v streljanju bedarij. Raje pojdite trenirat in manj kokodakat, ker itak več, kot to ne zmorete, kot samo kokodakat.

Tukaj pa ste itak vsi pametni...lol4bad

a pol ko se nafilam s heroinom bom tud js tkole zgledu?

http://www.cagewarriors.com/images/figh … bricio.jpg

aja, pa a blackbelt tud pride zravn z iglami?

Aj Feather..a ne veš tuki še ni bil naslednji dan je začel...sej vidš,da ne more več zmagat....ornk staff....smile)

Odsoten

#71 24.09.2008 10:25:11

mirancar
Črno-Rdeči rang
Od: Branik21e
Registriran: 27.06.2006
Objav: 858
Spletna stran

Zame osebno so največji Bojanovi uspehi :
1. prva runda z Nascimentom
2. Marco Santi (ni nobody ampak je več kot soliden stand up fighter ki pozna bjj)
3. Bakula
4. Sengoku
5. Nascimento 2 in 3 runda.
pri bojanu mi je zelo všeč da je vedno top kondicisko pripravljen in neverjetno samozavesten ter da res sprejema trde fajte ( Daley, Bakula, Santi.......) sam si želim da bib bil še Anastasov med njimi ker z zmago nad njim bi res potrdil nesporen primat na Slovennski MMA sceni !Do takrat bo pač obstajal dvom !
Bjj Black belt ti tudi na heroinu pošteno zlomi roko ! Čeprav temu ne verjamem. Vsekakor pa welcom back again Santos big_smile

Zadnjič urejal mirancar (24.09.2008 10:29:02)

SHOW THEM NO FEAR, SHOW THEM NO PAIN

Odsoten

#72 24.09.2008 22:42:03

santos
RJAVI rang [ ]
Od: Izola
Registriran: 01.10.2006
Objav: 118
Spletna stran

E loleki moji...koliko me vi nasmejete...zato pa pridem vsake tri mesece na ta forum uboge reve. lol

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Odsoten

#73 24.09.2008 22:43:52

santos
RJAVI rang [ ]
Od: Izola
Registriran: 01.10.2006
Objav: 118
Spletna stran

A tista fotka od Nashimenta je bila narejena pred kakim dnevom, kajne ?!  lol

Se vidimo spet čez kake tri mesece...loser-čki.plidkan

Zadnjič urejal santos (24.09.2008 22:46:39)

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Odsoten

#74 24.09.2008 23:17:20

lepi Galko
RJAVI rang [ ]
Registriran: 28.10.2007
Objav: 112

Santos govori res.

Glih zadnič sva se ga hotla z mojo pičko zašvasat v nulo pa nisva mogla nikjer dobit hore, pol je pa rekla Ej batina moja baje se MMA fajterji na hard špikajo, oni bodo ziher mel. Pol sem se pa jst spomnil enega Tapp outa s kerim sem nekoč neki treneru in je zmeri bil bolj suh pa tko džanks imidž je furu pa te scene pa se ji reku OK, če on ni na polno narkič pol ni noben, greva v Moste.

No pol sva šla u Moste tko na busu so naju čudn gledal tko Alo modela a je vse kul, ja walda walda. Potem sva nekak uletela pred Kimuro kjer je glih Tapp Out spušču eni stari bakici armbara in se dru Prasica dej mi za šus. Hiter sem skoču zraven in pomagal, razbil smo jo ko kanto pol smo šli pa nekam v eno klet tam zraven od bloka. Tapp out ni glih točno vedu od kje se poznamo sam je blo vseen kul haha, sam pol je pa še Pongi uletu in mal zamoriu sceno tko on je bolj na party drogah pa nam ni blo glih kul, hitr drkat štekar gor/dol in se delat da si v diskaču to je men čist preweč hard.

No pol smo pa še mal delal parter.

fukat šlatat tepst

Odsoten

#75 24.09.2008 23:42:35

tapp out
RJAVI rang [II ]
Registriran: 21.11.2006
Objav: 221

santos je napisal:

A tista fotka od Nashimenta je bila narejena pred kakim dnevom, kajne ?!  lol

Se vidimo spet čez kake tri mesece...loser-čki.plidkan

Ne na tej fotki je star 13....rokavice za gorsko kolesarjenje...

Odsoten

#76 26.09.2008 10:24:56

TONY JAA
Črni rang
Od: Ljubljana
Registriran: 17.11.2006
Objav: 687

sam si želim da bib bil še Anastasov med njimi ker z zmago nad njim bi res potrdil nesporen primat na Slovennski MMA sceni !Do takrat bo pač obstajal dvom !
+1

NEVER ARGUE WITH STUPID PEOPLE. THEY WILL DRAG YOU DOWN TO THEIR LEVEL AND PUMMEL YOU WITH YEARS OF EXPIERENCE

Odsoten

#77 03.10.2008 17:20:55

KneeToDhead
RJAVI rang [ ]
Od: TukajInZdaj
Registriran: 27.04.2007
Objav: 148

na fotki lih ne zgleda najbl strahovit borc...ampak vsi smo že mel svoj bad photo moment tongue

The harder you train, the harder it is to surrender.

Odsoten

#78 07.10.2008 19:57:21

featherweight
RJAVI rang [II ]
Objav: 209

KneeToDhead je napisal:

na fotki lih ne zgleda najbl strahovit borc...ampak vsi smo že mel svoj bad photo moment tongue

poanta fotke je bla da je tip zrezan ko sto mater in pac ni heroin junkie.

good friends are not those who pull you out of the fight, a good friend is the one that comes in with a flying kick

renzo gracie

Odsoten

#79 18.10.2008 00:19:57

MMA MIKE
RJAVI rang [III ]
Registriran: 11.06.2007
Objav: 326

Zakon da me skor nč ni na računalniku!
ammmm... najlažje je bit tukaj pameten ...to mi je brez zveze!!!
Pa najlažje je nekj tu komentirat pa bit nevoščliv...

Dlje boste pršli če boste privoščli vsakomur da postane malo dober( ne glede kje) privoščte tut svojmu nasprotniku... naj je boljši dj mu roko, reči mu svaka čast ...  trudte se enkrat se itk ta trut povrne!! ... /

Ne se sekirat če vs navoščlivci podpihujejo pa če so vm fauš...!!!!
Nasploh pa če  kdaj ratate malo slavni ( svaka čast ) sam bojte vsaj hvaležni ljudem ki so vas kdaj kaj naučili, ne pa kr naenkrat zdj sm pa car ko jebe vse...

Mejte eno SPOŠTOVANJE do vseh !!!

Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.

Odsoten

#80 18.10.2008 09:32:14

wakko
Črno-Rdeči rang
Od: Maribor
Objav: 951

ewo...lepo powedano..wsaka ti čast

šumska ninđa

Odsoten

Noga deske