Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
santos: izjava leta... Pa daj no, na heroinu trenirati...kdo ti je pa to zgodbico iz "Tisoč in ene noči" povedal... heroinski odvisniki pa ja zgledajo malo drugače kot ta Nascimento... pa heroin ti je doping-lista prepovedanih, potem ga bodo slej ko prej dobili,, če še ga niso....
Odsoten
Men se zdi, da bojo prej enga druzga dubl... 
Odsoten
Na heroinu HAHAHAHAHAHAAAA!!!
Odsoten
stari santos... sm ti jih pa strelas. kr ne morm vrjet.
svasta.
Odsoten
santos je napisal:
Glede nato, da treniram v Italiji...poznam marsikatero real zgodbo o marsikaterem borcu.
Jaz sem bil tam in z mano je bilo ene par borcev iz svetovnega kova najprej eden špica borcev K-1 max-Gevorg Petrosian ! Iskreno povedano smo se toliko nasmejali Brazilcu...da sem se skoraj zjokal od tako bednemu fightu z Želvo.
aha. no, ce si bil pa tam s petrosianom pol je nascimento res sigurno na heroinu. to je edini logicen sklep.
Žal resnica je kruta. V kolikor je tebe želja prijatu moj...pojdi do Brazilca pa se ti z njim kresni ene parkrat v veno, morda te bo skuliralo, tako da ne boš več komentiral bedarije, ker tukaj gor itak v većini ste svetski prvaki namreč, v streljanju bedarij. Raje pojdite trenirat in manj kokodakat, ker itak več, kot to ne zmorete, kot samo kokodakat.
Tukaj pa ste itak vsi pametni...
a pol ko se nafilam s heroinom bom tud js tkole zgledu?
aja, pa a blackbelt tud pride zravn z iglami?
Odsoten
featherweight je napisal:
santos je napisal:
Glede nato, da treniram v Italiji...poznam marsikatero real zgodbo o marsikaterem borcu.
Jaz sem bil tam in z mano je bilo ene par borcev iz svetovnega kova najprej eden špica borcev K-1 max-Gevorg Petrosian ! Iskreno povedano smo se toliko nasmejali Brazilcu...da sem se skoraj zjokal od tako bednemu fightu z Želvo.aha. no, ce si bil pa tam s petrosianom pol je nascimento res sigurno na heroinu. to je edini logicen sklep.
Žal resnica je kruta. V kolikor je tebe želja prijatu moj...pojdi do Brazilca pa se ti z njim kresni ene parkrat v veno, morda te bo skuliralo, tako da ne boš več komentiral bedarije, ker tukaj gor itak v većini ste svetski prvaki namreč, v streljanju bedarij. Raje pojdite trenirat in manj kokodakat, ker itak več, kot to ne zmorete, kot samo kokodakat.
Tukaj pa ste itak vsi pametni...a pol ko se nafilam s heroinom bom tud js tkole zgledu?
http://www.cagewarriors.com/images/figh … bricio.jpg
aja, pa a blackbelt tud pride zravn z iglami?
Aj Feather..a ne veš tuki še ni bil naslednji dan je začel...sej vidš,da ne more več zmagat....ornk staff....
)
Odsoten
Zame osebno so največji Bojanovi uspehi :
1. prva runda z Nascimentom
2. Marco Santi (ni nobody ampak je več kot soliden stand up fighter ki pozna bjj)
3. Bakula
4. Sengoku
5. Nascimento 2 in 3 runda.
pri bojanu mi je zelo všeč da je vedno top kondicisko pripravljen in neverjetno samozavesten ter da res sprejema trde fajte ( Daley, Bakula, Santi.......) sam si želim da bib bil še Anastasov med njimi ker z zmago nad njim bi res potrdil nesporen primat na Slovennski MMA sceni !Do takrat bo pač obstajal dvom !
Bjj Black belt ti tudi na heroinu pošteno zlomi roko ! Čeprav temu ne verjamem. Vsekakor pa welcom back again Santos 
Zadnjič urejal mirancar (24.09.2008 10:29:02)
Odsoten
E loleki moji...koliko me vi nasmejete...zato pa pridem vsake tri mesece na ta forum uboge reve. 
Odsoten
A tista fotka od Nashimenta je bila narejena pred kakim dnevom, kajne ?! 
Se vidimo spet čez kake tri mesece...loser-čki.
Zadnjič urejal santos (24.09.2008 22:46:39)
Odsoten
Santos govori res.
Glih zadnič sva se ga hotla z mojo pičko zašvasat v nulo pa nisva mogla nikjer dobit hore, pol je pa rekla Ej batina moja baje se MMA fajterji na hard špikajo, oni bodo ziher mel. Pol sem se pa jst spomnil enega Tapp outa s kerim sem nekoč neki treneru in je zmeri bil bolj suh pa tko džanks imidž je furu pa te scene pa se ji reku OK, če on ni na polno narkič pol ni noben, greva v Moste.
No pol sva šla u Moste tko na busu so naju čudn gledal tko Alo modela a je vse kul, ja walda walda. Potem sva nekak uletela pred Kimuro kjer je glih Tapp Out spušču eni stari bakici armbara in se dru Prasica dej mi za šus. Hiter sem skoču zraven in pomagal, razbil smo jo ko kanto pol smo šli pa nekam v eno klet tam zraven od bloka. Tapp out ni glih točno vedu od kje se poznamo sam je blo vseen kul haha, sam pol je pa še Pongi uletu in mal zamoriu sceno tko on je bolj na party drogah pa nam ni blo glih kul, hitr drkat štekar gor/dol in se delat da si v diskaču to je men čist preweč hard.
No pol smo pa še mal delal parter.
Odsoten
santos je napisal:
A tista fotka od Nashimenta je bila narejena pred kakim dnevom, kajne ?!
Se vidimo spet čez kake tri mesece...loser-čki.
Ne na tej fotki je star 13....rokavice za gorsko kolesarjenje...
Odsoten
sam si želim da bib bil še Anastasov med njimi ker z zmago nad njim bi res potrdil nesporen primat na Slovennski MMA sceni !Do takrat bo pač obstajal dvom !
+1
Odsoten
na fotki lih ne zgleda najbl strahovit borc...ampak vsi smo že mel svoj bad photo moment 
Odsoten
KneeToDhead je napisal:
na fotki lih ne zgleda najbl strahovit borc...ampak vsi smo že mel svoj bad photo moment
poanta fotke je bla da je tip zrezan ko sto mater in pac ni heroin junkie.
Odsoten
Zakon da me skor nč ni na računalniku!
ammmm... najlažje je bit tukaj pameten ...to mi je brez zveze!!!
Pa najlažje je nekj tu komentirat pa bit nevoščliv...
Dlje boste pršli če boste privoščli vsakomur da postane malo dober( ne glede kje) privoščte tut svojmu nasprotniku... naj je boljši dj mu roko, reči mu svaka čast ... trudte se enkrat se itk ta trut povrne!! ... /
Ne se sekirat če vs navoščlivci podpihujejo pa če so vm fauš...!!!!
Nasploh pa če kdaj ratate malo slavni ( svaka čast ) sam bojte vsaj hvaležni ljudem ki so vas kdaj kaj naučili, ne pa kr naenkrat zdj sm pa car ko jebe vse...
Mejte eno SPOŠTOVANJE do vseh !!!
Odsoten
ewo...lepo powedano..wsaka ti čast
Odsoten