forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 25.07.2007 23:10:42

friky
MODRI rang [IIII]
Registriran: 25.07.2007
Objav: 23

Borilna veščina proti več nasprotnikom

Lep pozdrav!
Sem nov na forumu in nism nic zasledil s katero vescino bi bil cimbolj ucinkovit proti vec nasprotnikom. Bi rad zacel trenirat in mi je to zelo pomembno. Upam, da dobim cim vec odgovorov oz. nasvetov. Hvala vam

Odsoten

#2 25.07.2007 23:56:51

Papa Muerte
Črno-Rdeči rang
Od: Dravlje
Registriran: 08.07.2006
Objav: 782

Re: Borilna veščina proti več nasprotnikom

friky je napisal:

Lep pozdrav!
Sem nov na forumu in nism nic zasledil s katero vescino bi bil cimbolj ucinkovit proti vec nasprotnikom. Bi rad zacel trenirat in mi je to zelo pomembno. Upam, da dobim cim vec odgovorov oz. nasvetov. Hvala vam

hmm...če si dober v katerikoli BV,si učinkovit. Jaz osebno stavim na Box (hitro,efektivno in enostavno)
...drugače pa si lahko izredno učinkovit z veščino šprinta lol
Dobrodošel na forumu,Friky wink

-Fighting solves everything!-

http://www.youtube.com/watch?v=xEK0GPuoxTg

Odsoten

#3 26.07.2007 12:17:12

Turbo
Rdeči rang
Registriran: 11.03.2006
Objav: 1375

Zdravo friky!

...jst se strinjam za Papa-om.......udarec brez kompliciranja......

..drugač maš pa te aikido, wing tsun fore....pomoje tut uredu....čeprou prisegam na UDARCCC!!

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

#4 26.07.2007 12:35:18

mirancar
Črno-Rdeči rang
Od: Branik21e
Registriran: 27.06.2006
Objav: 858
Spletna stran

Jst pa prisegam na šprint in pol povratek z palico za bejzbol pa da vidimo kdo je zdej frajer big_smile

SHOW THEM NO FEAR, SHOW THEM NO PAIN

Odsoten

#5 26.07.2007 14:14:58

MMA MIKE
RJAVI rang [III ]
Registriran: 11.06.2007
Objav: 326

hehe ... js stavim na fight najprej ( če vidiš da ma pištolo nož ..) pol pa na free running smile drgač jeet-kune-do, aikido.. so veščine proti nasprotnikom kjer jih je več... zj pa ne vem big_smile obloč se kaj ti najbl paše...

Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.

Odsoten

#6 26.07.2007 15:29:02

PIKI
VIJOLIČNI rang [I ]
Registriran: 08.05.2007
Objav: 49

Tut jst sm za boks:"upali i ne žali ga"! To najbolj zaleže.

Odsoten

#7 26.07.2007 19:40:48

agizzz
Črni rang
Registriran: 17.02.2007
Objav: 635

Zakaj bi se tepu pa dopuščuo možnosti poškodb, pa še trener te bo sprašvou pa ti težiu zarad pretepanja izven ringa!
Jst sm za nož, al pa kr dva, če jih je več! big_smile

Zadnjič urejal agizzz (26.07.2007 19:42:43)

Kiling is as easy as breathing  - John Rambo
Do you want to die for something or live for nothing - John Rambo
WHO ARE YOU ?! - John Rambo

Odsoten

#8 26.07.2007 22:33:00

jack
RJAVI rang [I ]
Registriran: 20.09.2006
Objav: 185

friky je napisal:

Lep pozdrav!

Po mojem moreš razmislit kaj te sploh zanima? Ucinkovit proti vec nasprotnikom je vse skupaj tako tako, če je nekdo nek mojster v neki borilni veščini bo mogoče nekaj nasprotnikov,ki niso preveč izkušeni že obvladal,ampak realno pa je je to vse skupaj le lahko v filmih! Jaz prisegem na boljše iz vsakega kar pomeni, da jaz osebno prisegam na MMA, v katerem se pa lahko naučiš vse živo od boxa, do BJJ, thai boxa, wrestlinga, kickboxa pa še bi lahko našteval...

Odsoten

#9 26.07.2007 22:50:43

friky
MODRI rang [IIII]
Registriran: 25.07.2007
Objav: 23

jack je napisal:

Po mojem moreš razmislit kaj te sploh zanima? Ucinkovit proti vec nasprotnikom je vse skupaj tako tako, če je nekdo nek mojster v neki borilni veščini bo mogoče nekaj nasprotnikov,ki niso preveč izkušeni že obvladal,ampak realno pa je je to vse skupaj le lahko v filmih! Jaz prisegem na boljše iz vsakega kar pomeni, da jaz osebno prisegam na MMA, v katerem se pa lahko naučiš vse živo od boxa, do BJJ, thai boxa, wrestlinga, kickboxa pa še bi lahko našteval...

Ubistvu me zanimajo vse vescine, sam rad bi mel vse na jasnem predn začnem. Sm že 18 star in se nebi pol vsako leto zmišljeval, ker mi nekaj nebi bilo všeč. Če je več nasprotnikov vem, da ponavadi nimaš šans, mam pa vseen raj nekaj, da si kar najbol učinkovit. 1na1 pa s katerokoli vescino obvladas neizkusenega. no vsaj tako je moje mnenje

Odsoten

#10 26.07.2007 23:19:03

jack
RJAVI rang [I ]
Registriran: 20.09.2006
Objav: 185

friky je napisal:

jack je napisal:

Ubistvu me zanimajo vse vescine, sam rad bi mel vse na jasnem predn začnem. Sm že 18 star in se nebi pol vsako leto zmišljeval, ker mi nekaj nebi bilo všeč. Če je več nasprotnikov vem, da ponavadi nimaš šans, mam pa vseen raj nekaj, da si kar najbol učinkovit. 1na1 pa s katerokoli vescino obvladas neizkusenega. no vsaj tako je moje mnenje

Saj pravim moraš sam razmislit kaj bi rad, konc koncev če si iz kakšnega večjega mesta imaš veliko možnosti, pa pojdi pogledat na kak trening pa boš videl kaj te zanima ali je to bolja standup borba ali parterna ali oboje..Jaz imam prijatla,ki že nekje 12 let in več trenira wing tschun in je res mojster. 3 na teden se je vozil v Zagreb trenirat, ker je čist nor in enkrat sem priča,v gostilniškem pretepu,ko je opravil s tremi moškimi kot v filmu. Ni pa WT tako efektiven v borbi s rokavicami ali so boksarske ali pa MMA tam pa se on ne znajde,ker ne more na WT način blokirat in vračat udarce kot bi to počel z golimi pestmi...

Odsoten

#11 26.07.2007 23:29:06

agizzz
Črni rang
Registriran: 17.02.2007
Objav: 635

Sej ne moreš prej vedet kera borilna veščina ti najbolj odgovarja, taku da če z MMA začneš nimaš kej zajebat. Tm maš ful raznolikih tehnik, pa se lahku tud pol odločš al boš kle ostou al bi sm stand up delou al sm na tleh al pa celu smu boksou.

Kar se pa tiče več nasprotnikov je pa glih taku MMA uredu k če ga ne boš z udarcem čist onesposobu se lahku na njega spustiš pa kšn arm bar al pa kšn grd slam nardiš, pa ti povem tud če jih je pet bo usak od njih 3x pomislu če bi krenu nate, če bojo pa useenu krenil nate boš pa pač po pički dubu. treba se je sprjaznt.

Pa moraš tud vedt da ni tu taku da greš 5 krat na trening pa obvladaš, ampak en čas trenerat da se obvladaš nekej tehnike, kar boš pa tud opazu na treningu za katerga se boš odloču.

Drugač pa, kukr sm že reku,...   nož!!!!  smilesmilesmilebig_smile

Zadnjič urejal agizzz (26.07.2007 23:30:12)

Kiling is as easy as breathing  - John Rambo
Do you want to die for something or live for nothing - John Rambo
WHO ARE YOU ?! - John Rambo

Odsoten

#12 27.07.2007 00:47:41

Papa Muerte
Črno-Rdeči rang
Od: Dravlje
Registriran: 08.07.2006
Objav: 782

vse je odvisno od situacije in reakcije...glede efektivnosti pa moje skromno mnenje;
če ni izhoda iz fajta (nemorš šprintat lol ) in tipi niso abervezniki,so za moje pojme najboljši udarci (pač ne obvladam Aikida)...brcal boš težko,ker bo distanca radikalno zmanjšana (konstantno bo nekdo na tebi),na tla se ne bi spuščau(drugi te čevljajo,ko delaš kimuro,itd.)...edino kar bi uporabil jaz so udarci z pestjo,komolcem,kolenom in mogoče kako dobro Uchi mato big_smile

-Fighting solves everything!-

http://www.youtube.com/watch?v=xEK0GPuoxTg

Odsoten

#13 27.07.2007 11:30:11

Wandy_1
RJAVI rang [III ]
Registriran: 04.02.2007
Objav: 314

Fantje sam tepli bi se smile pemo raj na en pir lol

War only in the ring, peace on earth.

Odsoten

#14 27.07.2007 11:53:41

TONY JAA
Črni rang
Od: Ljubljana
Registriran: 17.11.2006
Objav: 687

...pa ti povem tud če jih je pet bo usak od njih 3x pomislu če bi krenu nate, če bojo pa useenu krenil nate boš pa pač po pički dubu. treba se je sprjaznt. +1 .. tko k moj kolega prav-upi da te ne zbijejo po tleh k pol sam cipelarka pade big_smile

NEVER ARGUE WITH STUPID PEOPLE. THEY WILL DRAG YOU DOWN TO THEIR LEVEL AND PUMMEL YOU WITH YEARS OF EXPIERENCE

Odsoten

#15 27.07.2007 19:20:52

wakko
Črno-Rdeči rang
Od: Maribor
Registriran: 13.04.2006
Objav: 951

mirancar...to ti  nebi pomagalo pr meni..ker je en kmet z bejzbolko pred mano leto ko  nor.....hoto me je  zažgat pa mimo..pa mu kamen fuknem pa ded začne laufat..pa ga nisme dobo..te pa sme  mu pač avto w totalko sprawo..eheh

šumska ninđa

Odsoten

#16 27.07.2007 20:07:24

nestor
Črni rang
Registriran: 26.05.2006
Objav: 647

lol

Odsoten

Noga deske