Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Lep pozdrav!
Sem nov na forumu in nism nic zasledil s katero vescino bi bil cimbolj ucinkovit proti vec nasprotnikom. Bi rad zacel trenirat in mi je to zelo pomembno. Upam, da dobim cim vec odgovorov oz. nasvetov. Hvala vam
Odsoten
friky je napisal:
Lep pozdrav!
Sem nov na forumu in nism nic zasledil s katero vescino bi bil cimbolj ucinkovit proti vec nasprotnikom. Bi rad zacel trenirat in mi je to zelo pomembno. Upam, da dobim cim vec odgovorov oz. nasvetov. Hvala vam
hmm...če si dober v katerikoli BV,si učinkovit. Jaz osebno stavim na Box (hitro,efektivno in enostavno)
...drugače pa si lahko izredno učinkovit z veščino šprinta 
Dobrodošel na forumu,Friky 
Odsoten
Zdravo friky!
...jst se strinjam za Papa-om.......udarec brez kompliciranja......
..drugač maš pa te aikido, wing tsun fore....pomoje tut uredu....čeprou prisegam na UDARCCC!!
Odsoten
Jst pa prisegam na šprint in pol povratek z palico za bejzbol pa da vidimo kdo je zdej frajer 
Odsoten
hehe ... js stavim na fight najprej ( če vidiš da ma pištolo nož ..) pol pa na free running
drgač jeet-kune-do, aikido.. so veščine proti nasprotnikom kjer jih je več... zj pa ne vem
obloč se kaj ti najbl paše...
Odsoten
Tut jst sm za boks:"upali i ne žali ga"! To najbolj zaleže.
Odsoten
Zakaj bi se tepu pa dopuščuo možnosti poškodb, pa še trener te bo sprašvou pa ti težiu zarad pretepanja izven ringa!
Jst sm za nož, al pa kr dva, če jih je več! 
Zadnjič urejal agizzz (26.07.2007 19:42:43)
Odsoten
friky je napisal:
Lep pozdrav!
Po mojem moreš razmislit kaj te sploh zanima? Ucinkovit proti vec nasprotnikom je vse skupaj tako tako, če je nekdo nek mojster v neki borilni veščini bo mogoče nekaj nasprotnikov,ki niso preveč izkušeni že obvladal,ampak realno pa je je to vse skupaj le lahko v filmih! Jaz prisegem na boljše iz vsakega kar pomeni, da jaz osebno prisegam na MMA, v katerem se pa lahko naučiš vse živo od boxa, do BJJ, thai boxa, wrestlinga, kickboxa pa še bi lahko našteval...
Odsoten
jack je napisal:
Po mojem moreš razmislit kaj te sploh zanima? Ucinkovit proti vec nasprotnikom je vse skupaj tako tako, če je nekdo nek mojster v neki borilni veščini bo mogoče nekaj nasprotnikov,ki niso preveč izkušeni že obvladal,ampak realno pa je je to vse skupaj le lahko v filmih! Jaz prisegem na boljše iz vsakega kar pomeni, da jaz osebno prisegam na MMA, v katerem se pa lahko naučiš vse živo od boxa, do BJJ, thai boxa, wrestlinga, kickboxa pa še bi lahko našteval...
Ubistvu me zanimajo vse vescine, sam rad bi mel vse na jasnem predn začnem. Sm že 18 star in se nebi pol vsako leto zmišljeval, ker mi nekaj nebi bilo všeč. Če je več nasprotnikov vem, da ponavadi nimaš šans, mam pa vseen raj nekaj, da si kar najbol učinkovit. 1na1 pa s katerokoli vescino obvladas neizkusenega. no vsaj tako je moje mnenje
Odsoten
friky je napisal:
jack je napisal:
Ubistvu me zanimajo vse vescine, sam rad bi mel vse na jasnem predn začnem. Sm že 18 star in se nebi pol vsako leto zmišljeval, ker mi nekaj nebi bilo všeč. Če je več nasprotnikov vem, da ponavadi nimaš šans, mam pa vseen raj nekaj, da si kar najbol učinkovit. 1na1 pa s katerokoli vescino obvladas neizkusenega. no vsaj tako je moje mnenje
Saj pravim moraš sam razmislit kaj bi rad, konc koncev če si iz kakšnega večjega mesta imaš veliko možnosti, pa pojdi pogledat na kak trening pa boš videl kaj te zanima ali je to bolja standup borba ali parterna ali oboje..Jaz imam prijatla,ki že nekje 12 let in več trenira wing tschun in je res mojster. 3 na teden se je vozil v Zagreb trenirat, ker je čist nor in enkrat sem priča,v gostilniškem pretepu,ko je opravil s tremi moškimi kot v filmu. Ni pa WT tako efektiven v borbi s rokavicami ali so boksarske ali pa MMA tam pa se on ne znajde,ker ne more na WT način blokirat in vračat udarce kot bi to počel z golimi pestmi...
Odsoten
Sej ne moreš prej vedet kera borilna veščina ti najbolj odgovarja, taku da če z MMA začneš nimaš kej zajebat. Tm maš ful raznolikih tehnik, pa se lahku tud pol odločš al boš kle ostou al bi sm stand up delou al sm na tleh al pa celu smu boksou.
Kar se pa tiče več nasprotnikov je pa glih taku MMA uredu k če ga ne boš z udarcem čist onesposobu se lahku na njega spustiš pa kšn arm bar al pa kšn grd slam nardiš, pa ti povem tud če jih je pet bo usak od njih 3x pomislu če bi krenu nate, če bojo pa useenu krenil nate boš pa pač po pički dubu. treba se je sprjaznt.
Pa moraš tud vedt da ni tu taku da greš 5 krat na trening pa obvladaš, ampak en čas trenerat da se obvladaš nekej tehnike, kar boš pa tud opazu na treningu za katerga se boš odloču.
Drugač pa, kukr sm že reku,... nož!!!! 

Zadnjič urejal agizzz (26.07.2007 23:30:12)
Odsoten
vse je odvisno od situacije in reakcije...glede efektivnosti pa moje skromno mnenje;
če ni izhoda iz fajta (nemorš šprintat
) in tipi niso abervezniki,so za moje pojme najboljši udarci (pač ne obvladam Aikida)...brcal boš težko,ker bo distanca radikalno zmanjšana (konstantno bo nekdo na tebi),na tla se ne bi spuščau(drugi te čevljajo,ko delaš kimuro,itd.)...edino kar bi uporabil jaz so udarci z pestjo,komolcem,kolenom in mogoče kako dobro Uchi mato 
Odsoten
Fantje sam tepli bi se
pemo raj na en pir 
Odsoten
...pa ti povem tud če jih je pet bo usak od njih 3x pomislu če bi krenu nate, če bojo pa useenu krenil nate boš pa pač po pički dubu. treba se je sprjaznt. +1 .. tko k moj kolega prav-upi da te ne zbijejo po tleh k pol sam cipelarka pade 
Odsoten
mirancar...to ti nebi pomagalo pr meni..ker je en kmet z bejzbolko pred mano leto ko nor.....hoto me je zažgat pa mimo..pa mu kamen fuknem pa ded začne laufat..pa ga nisme dobo..te pa sme mu pač avto w totalko sprawo..eheh
Odsoten
lol
Odsoten