Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
zivjo! sm nov tukj in sm gledou po forumu ce je ksna tema o denarnih nagradah,pa jo nisem najdu,ali pa sm jo spregledal. no u glavnm zanima me ko se upises recimo v boks,kick boks,tajski boks,jiu jitsu.....itd..... in potem ce so kaksne prireditve,tekmovanja a se dobi kaksna denarna nagrada??pa recimo ce se da od tega zivet recimo da sluzis denar od kickboksa al pa boksa....(upam da razumete kva mislm s temu povedat k nevem kako naj objasnim pisno v glavi mam vse posmekan kako bom povedal poj k je treba napisat pa pojma k sm v soli podrtija!)
Odsoten
ja če hočrš vedet...tu v sloveniji se skor ne da živet s tem....edino če boš šau fusbal al pa košarko špilat..pol lahko žiwiš
Odsoten
v tujino
slo je zelo slaba s tem :S Drgač pa če gledaš je še futbal pa basket v kurcu... vsi se nekj pritožujejo. Glede denarnih nagrad .... so v slo niske če mene prašaš. Pa če če realno pogledaš če se še kje poškuduješ...
Odsoten
ok to razumem, kaj pa recimo kot sem ze prej prasu a je sploh kaksna denarna nagrada ko so kaksna tekmovanja po sloveniji a so sam medalje pa pokali..., a je kdo kdaj kaj zasluzil.
Odsoten
neki denarja bi ja mogl bit??
Odsoten
bruce lee je napisal:
neki denarja bi ja mogl bit??
ja ,pa ga po navad ni...
Odsoten
ma se kdo kaksn bolj pozitivn komentar?
Odsoten
bruce lee je napisal:
ma se kdo kaksn bolj pozitivn komentar?
ne 
....slabo je z borilnimi športi....v amaterizmu (k ga je pr ns največ) se nč ne služ.....k si pa "profi" pa neki malga pade u žep....glih da si proteine nabavš.....slabo je!
Odsoten
edino če boks treniraš pa greš boksat kam..w awstrijo al pa italijo al pa bilokam pa moreš dobit dnewnico 50 ..ewrow..samo s tem si se mater ne mores jebat...brezweze..w kurcu wse skup...jaz grem w brazilijo rajši...
Odsoten
SAMO PRED TEM KO PA GREM W BRAZILIJO HOČEM ŠE MET FAJT Z TURBOTOM....ZDAJ TAK GREM JUI JITSU TRENIRAT....TAK DA TURBO...PRIPRAWI SE...
Odsoten
kdorkoli je u borilnih veščinah oz.športih zarad dnarja ponavad nikol ne uspe na svetovni ravni!!!!!!!!!
Odsoten
če hočeš uspet..lahko uspeš zarad sebe...totim kerim se pa gre za dnar pa se naj jebejo..jaz hočem uspet zarad sebe..ne pa zarad dnarja..ker če uspeš pol tak maš dnar...jaz bi rad uspeu da bi pomeno nekai pa d abi meu neki rešpekt..ne pa zarad dnara ker dnar ni wse..
Odsoten
sj jst tut hocem zaradi sebe sj glih to jst sm mislu da sploh ne bi delal da nebi iskal sluzbe ampak da bi z borilnim vescinam sluzil svoj kruh ne pa da sm bogat al pa kj sj to si itak ce uspes pa da si poznan sam to me je zanimal a je tukj to lazje/tezje uspet,no pa sm dobu odgovore hvala vsm no.
Odsoten
čez kakih 5 let mogoče...sai zato pa grem jaz w brazilijo..w parano grem..w chute boxe trenirat...
Odsoten
ja itak u brazilijo.......a res ??
Odsoten
to mas pa tako sanso da uspes
Odsoten