Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
ne nimam sanse da uspem..samo pač bom šau w brazilijo...kaj zdaj...ni wse w dnaru....pa ne rabiš bit tak pametn..
Zadnjič urejal wakko (29.07.2007 12:53:49)
Odsoten
ne bit prehitro veseli
al pa tut. Sam lej ti tut če se že z borilnimi preživlaš.. morš met en dohodek k če ga ni je vse bl reskirano k če se poškodujš se rana počas celi kaj boš pol nemoreš v službo nč.. ni dnara.. No edin če si zavarovanje plačujš sam nemoreš tok dost dobit.. jebga tko je v realnosti. MOje mnenje...
Odsoten
wakko je napisal:
ne nimam sanse da uspem..samo pač bom šau w brazilijo...kaj zdaj...ni wse w dnaru....pa ne rabiš bit tak pametn..
predlagam ti da greš 
Odsoten
walda saj hočem it ker mi je to wlka želja...
Odsoten
wakko je napisal:
SAMO PRED TEM KO PA GREM W BRAZILIJO HOČEM ŠE MET FAJT Z TURBOTOM....ZDAJ TAK GREM JUI JITSU TRENIRAT....TAK DA TURBO...PRIPRAWI SE...
...kaj sm ti pa jst naredu?
....sam na šibkejše se spravlaš...sprav se na enga mal bolšga!"!!!!!

....drugač pa Brazilija ni meka....ne bit razočaran... (nism biu tm, pa nočm pametovt,...ampak sm tko slišu od drugih...) ...če pa greš v CBT, pol pa obvezno en staredown z Silvo nared...zame! 
Odsoten
kaj si mi naredo??nič..samo sem ti fauš da si se sliko z thompsonom pa zelgom..če se je keri še z bol znanim sliko..pol se naj priprawi..tak da turbo powej wse keri so se slikali..da wzamem tistega keri ej na najbolsem....
sai si pune zelim it w parano w chute boxe trenirat..pa weš kai bi wandiju nareo wes kaki staredown..ker sme se bol fukjen ko on...pa strai samo noge obwladam ne..sem wčerai delo..kai si ti nor.....zdaj tak grem jui jitsu trenirat...
Odsoten
hehe wakko.... sej se je Turbo že tut z bolj znanimi sliku...... jst se naprimer s Cro-Copam, Minotauram, Minotoro, pa Pele
a se morm zdej pripravt na tebe?

Odsoten
walda to sem čako na crocopa.....powej mi ka treniraš...
Odsoten
če pa se je keri z wanderleiom..pa prwo staredown..da widite fukiča..pol pa socer kick...
Odsoten
trenutno bul jajce hojsam..... drgač pa pr ultimmate academy 
Odsoten
ja..prpawi se na mene stric..grem jui jitsu trenirta....z rokami znam se predobro..metanje znam malo..pa noge znam...
heheeh
Odsoten
wakko je napisal:
ja..prpawi se na mene stric..grem jui jitsu trenirta....z rokami znam se predobro..metanje znam malo..pa noge znam...
heheeh
to,crazy matey prlet da ne bom u prazno mahu 
če ne druzga vsaj pogledat,pa da te vidm u živo 
Odsoten
ja kaj bi me rad wido...pač taki 177 al 78 nea wem točno....7o kil..taki malo nabiti bol...wedno na kratko postrizen.....fukjen ze zgleam..na sredi čela štrajn ker sme si kozarec na glawi zlmao...pol malo nos zwit če wrei pogleaš.....če še te pa kaj zanima...pa ti en powem..ker....mi ni weč za pisat
Odsoten
wakko je napisal:
ja kaj bi me rad wido...pač taki 177 al 78 nea wem točno....7o kil..taki malo nabiti bol...wedno na kratko postrizen.....fukjen ze zgleam..na sredi čela štrajn ker sme si kozarec na glawi zlmao...pol malo nos zwit če wrei pogleaš.....če še te pa kaj zanima...pa ti en powem..ker....mi ni weč za pisat

matey,dej kako svojo fotko nalimaj...
Odsoten
ki jo nja nalimam..kak jo nai???powej
Odsoten
naloži jo s compa na photobucket ali imageshack,pol pa kopiraj IMG link v tvoj post
Odsoten