Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
walda lahko se bi zmenli...pa gremo nekam skup wun..smo jaz sme taki da ko me redar widi..mi že kr nekaj reče sprwe...taki talent sme jaz...lahko bi šli nekam ja..na neki party....samo ne apijem....no lahko izjemo nareim
Zadnjič urejal wakko (31.07.2007 12:10:51)
Odsoten
hahahaha rus svetovne slikce... ti bi morou bit glumac!
ma kaksn vin diesel.. RUS IS THE MAN!!! 
Odsoten
rus je mosjter.....lahko bi ga dali na bolho.pa bi ga prodali 2 w enem hulk hogan pa vin diesel...
Odsoten
wakko kolk si ti star????
Odsoten
16 še.....2 mesca še pa bom 17...zakaj??jaz nisem nič w celju naredo ...
Zadnjič urejal wakko (31.07.2007 18:50:10)
Odsoten
aha......pač sam tk vprašam!!!!!!!
Odsoten
aya...
Odsoten
wakko je napisal:
16 še.....2 mesca še pa bom 17...zakaj??jaz nisem nič w celju naredo ...
hahahahahahhahahahahahahahaha ti si lud res 
Odsoten
heehhe kaj je manijak..
Odsoten
Celjan si ti? Na kero šolo hodiš?
Odsoten
pa nisem jaz celjan..jza sem iz vijoličnega maribora .. 
Odsoten
Heh, sej je denar.... naprimer Mirko CroCop dobi tko za en fajt orng več k 10.000 € ..... Sam k bo 5 slovencev najboljših skupi tok dobrih k Mirko, se pa pr men oglas....
Odsoten
Kr cifro pust. Te bomo kmal poklical...
Odsoten
V Zagrebu je bila prva nagrada v taekwandoju 50.000€. Težko se je prebiti med borce, ki si jo želelo dobiti.
Trenirajmo z ljubeznijo do športa in po moje je to največ kar lahko naredimo zase.
Zadnjič urejal boriszip (17.12.2008 13:25:00)
Odsoten
Moje mnenje je da se počasi stvari le premikajo. 50 000 je za moje pojme izjemno veliko...pa ne v tem smislu, da ne bi bilo prav. Nasprotno, ravno zardi tega se mi zdi izjemno ker večjega zneska za tae kwon do, kickboxing, savate ali ,če hočete mma v Sloveniji še ni bilo. No vsaj javno meni ni znano pa tudi tako mislim ,da ne. Opažam tudi v kickboxing turnirjih v tujini in pri nas ,kar lepe nagrade odvisno od turnirja. Recimo tudi za forme je bila nagrada letos prvič na Slovenija Open v Zagorju kar je izredno nenavdno ampak zelo koristno in dobrodošlo za tekmovalce. Vsaj pokrijemo si stroške, da lahko s srcem počenm tisto, kar si želimo ha ha. Vsaj jaz, če bom uspel kdaj priti do nagrade jo bom itak vložil v svoje nadljno izobraževanje in izpopolnjevanje v borilnih veščinah. Recimo v Italiji je bilo WTKA svetovno prvenstvo z 5000 € denarne nagrade za se mi zdi najuspešnejšega borca ali celo formo, ne vem točno in oktobra v Mariboru prav tako PRO tae kwon do kvalifikacijski za World final one, 5000 dolarjev...in če bi mu uspel še v Zagebu 50 000...Skratka, danes imajo fantje, ki se želijo profesionalno ukvarjat z TKD,Kickboxingu itd...kar nekaj možnosti, da lahko nekaj recimo temu "zaslužijo" na raznih turnirjih povsod, saj so tudi mesečno 2,3 ali celo štirje turnirji...seveda moraš biti pa dober in zmagovat ,kar pomeni treninrat in treninrat in vse ostalo kar še spada zdraven.
Lp
Katana
Zadnjič urejal KATANA (17.12.2008 15:03:39)
Odsoten
Tu ti je tud ful pomembno da maš dobrega menedžerja, ki ma hude linke pa ti lhk že prej kaj zrihta.
Odsoten