Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
pozdravljeni.
kje lahko pri nas kupim dobre rokavice za vreco?
gledal sem Everlast,Top Ten,Rival,....do zdaj sem vedno kupoval opremo v trgovini v Italiji ali preko interneta.ta trgovina je zaprla tako da ne vem kje kupit opremo.
btw:sem iz primorske.
hvala.
Odsoten
Iščem kakšne rokavice za vrečo, boksarske čimbolj poceni, ker za rekreacijo to delam 
Ve kdo za kakšno trgovino z poceni robo? 
Odsoten
nestor je napisal:
Iščem kakšne rokavice za vrečo, boksarske čimbolj poceni, ker za rekreacijo to delam
Ve kdo za kakšno trgovino z poceni robo?
si pogledov na mma.si online štacuno ?
http://www.mma.si/si/rokavice_za_trening_na_vre%C4%8Di
roba je že tko ugodna + forum člani majo še -20%... nevem če boš dobu kje cenej
lahko dobiš po pošti ali prevzameš v lj, Lp
Odsoten
samo res..kak sem fukjen..na strani mamo online shop..jaz ap tu neke druge trgovine
Odsoten
Sej sem gledal sam čakam na odgovor kako z mma rokavicami udarjati, ker je rekel tapp out da morš drugač, ker ne mislim še dnarja za rokavice metat 
Odsoten
eh...sai ap kdo je reko d amorš drgač z mma rokavicami..rokavica ko rokavica..wse je enako..
Odsoten
Sem probal pa sem imel poškodovane čleke (one na sredini prsta), ker rokavice ne pridejo preko.
Odsoten
aya...mi pr boksu drgač wdarimo ne..morš ga kao z prwima 2ma členkoma trofit...malo še te bo bolelo pau leta al pa kaj.. jaz sem meu neki sfukan členek..ap sem rabo skoraj leto da se mi
je zacelo...
Odsoten
Eh ne to.
Sej bom tapp outa kontaktiru
Odsoten
wakko je napisal:
eh...sai ap kdo je reko d amorš drgač z mma rokavicami..rokavica ko rokavica..wse je enako..
E moj Wako potem pa lahko smučarske kupiš,al pa za kolesarstvo!!hehe JOKE!
Čao Nestor. Na kratko ko udariš vrečo močno opaziš 2 luknji in to sta prva 2 členka.Vedno zariotiraj roko oz. zapestje malo bolj kot pri veliki rokavici!!Začni samo počasi in ko udariš poglej pod katerim kotom se tvoji nepokriti členki NE dotaknejo vreče.
Sej ni nobena znanost jst že 1 leto delam z mma rokavicami vse in sem se navadu..
Ne dvomim da si pošteku drugač pa prid da ti pokažem!!!
LP
Miha
Odsoten
Čak, veš jaz ne treniram nič zato mi ni takoj jasno. Sej imam v planu da bom, vendar me MMA edino zanima, pa se morm v Celju zmenit za klub.
Kam morm zapestje zarotirat, dol? Pa samo z prvima dvema členkoma se tolče?
Odsoten
Pozdravljeni!
Se opravičujem, da sem se vsilil v temo.
Sem ravno pred nakupom rokavic za kickbox. Ker sem dejansko začetnik, sem nameraval kupit rokavice iz umetnega usnja. Sem pa slišal, da se hitro naparajo/uničijo, iz pravega usnja pa tudi niso tolk dražje.
Povejte mi prosim, če že na začetku investiram tistih 15, 20 € več in kupim iz pravega usnja ali pa tiste iz umetnega tudi niso čisto zanič?
Bodo se pa uporabljale večinoma za treninge, tu pa tam tudi za vrečo.
LP
Odsoten
Jest jih mam iz umetnega usnja (penna), pa odlično opravljajo svoj posel 
Ko jih boš uniču (če sploh), boš pa usnjene kupil.
LPM
Odsoten
Živjo,
ne sploh ni res, da so rokavice iz umetnega usnja slabe, seveda niso tako kakovoste in trpežne kot usnjene rokavice, vendar pa bi ob normalni uporabi (seveda odvisno od števila treningov na teden) morale zdržati več kot 1 sezono.
imajo pa usnjene rokavice ponavadi (odvisno od proizvajalca) tudi nekoliko boljšo peno in so na sploh bolj kvalitetne, zato ti svetujem, če veš da boš treniral redno in daljše obdobje, da si kupiš usnjene rokavice (kot si že sam ugotovil tudi cena usnjenih rokavic ni nevem kako visoka).
Lp
Peter
Odsoten
Zgleda, da se bom za začetek kar za umetno usnje odločil. Če bodo pa šle, pa bo pravo na vrsti.
Hvala za pomoč
LP
Odsoten