Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Mogoče kdo ve, kje bi se dalo dobit take uteži za okrog gležnjev ali pa zapestij. Naj bi ble od 0,5 kg do 2,5!
hvala
LP
Odsoten
V Hervisu al pa v Sportu2000 se da kaj dobit!
Odsoten
Hmm, kje si pa iskal do sedaj?
Odsoten
iskal sm na netu več al manj, ker mam izpite pa nimam velik časa okol hodit, zato sm uprašu..sam 4500 se mi zdi mal velik za tiste dve uteži, zato me zanima če se še kje cnej dobi..
Odsoten
Verjetno bodo cene povsod približno podobne.... če si iz ljubljane, bi se na tvojem mestu zapeljal do BTC, kjer imaš na enem mestu cel kup trgovin s športno robo. Mogoče bi se splačalo iti pogledat v Gigasport, se mi zdi, da tam včasih dobiš kakšno stvar malo ceneje kot kje drugje.
Odsoten
ja sej bom mogu it mal pogledat. Al pa bom kr iz ebaya naroču pa je 
Odsoten
v btc hala A rebook stacuna, specializirana za fitnes opremo, tm se jest to dobu
Odsoten
Ja trgovina v BTC-ju, v hali a je res dobro opremljena s tem. Jaz vedno kupujem tam. Ali si pa poglej njihovo spletno stran www.projest.si
Glih sedaj jo prenavljajo, ampak bo baje drug teden že delovala.
Odsoten
5000 Sit je bla cena, ko sm jih jst kupu... taka je standard cena... za mau kvalitetnejse utezke (torej sm dau 10000, se za zapestje)... kupu sm pa u intersportu...
Odsoten
Če kdo slučajno kupuje uteži za gležnje, ko v projestu prodajajo enokilske po 19.90€, intersportu kilo in pol težke za 29.90€, v hervisu nisem gledal, sem med iskanjem po medmrežju našel kvalitetne Kettlerjeve (kupljeno&preizkušeno ) dve in pol kilske za 14.16€ http://www.sportniksi.com/catalogsearch … n%C5%A1eta
Urwelcom 
Odsoten