Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
ŠD MAKOTO bo omogočil vsem, ki želijo spraviti svoje znanje borilnih veščin na višji nivo 2 meseca treningov z brazilskim mojstrom vale tuda Leonardom Soaresom in takoj zatem 2 meseca treningov z tajskim trenerjem (zaradi sprememb bo ime objavljeno naknadno), treningi bodo potekali vsaj 5X tedensko. Možnost tudi individualnih treningov in vikend seminarjev. Treningi se pričnejo predvidoma 1 oktobra in bodo potekali 4 mesece. Cena 4 mesečnega treninga je 600 €. Predprijave sprejemamo na 041 730 770. Pohitite z rezervacijo saj je na voljo zaradi velikega zanimanjale le še manjše število mest.
Odsoten
dc je napisal:
ŠD MAKOTO bo omogočil vsem, ki želijo spraviti svoje znanje borilnih veščin na višji nivo 2 meseca treningov z brazilskim mojstrom vale tuda Leonardom Soaresom in takoj zatem 2 meseca treningov z tajskim trenerjem (zaradi sprememb bo ime objavljeno naknadno), treningi bodo potekali vsaj 5X tedensko. Možnost tudi individualnih treningov in vikend seminarjev. Treningi se pričnejo predvidoma 1 oktobra in bodo potekali 4 mesece. Cena 4 mesečnega treninga je 600 €. Predprijave sprejemamo na 041 730 770. Pohitite z rezervacijo saj je na voljo zaradi velikega zanimanjale le še manjše število mest.
Bravo ! To je fantastično. Svaka vam čast ,da boste to organiziral. Zanima me al se da sam pridet na trening vale tuda in kolk bi to pršlo? A je kakašen popust za skupine? A bi se dal organizirat kakšen vikend seminar v Postojni? Mi iz Postojne bi mogoče prišli smo 2x tedensko žal a bi to blo uredu?Kolk je individualni trening?
Lp
KATANA 
Odsoten
Katana za dodatne informacije glede treningov prosim pokliči na 041 730770
Odsoten
dc je napisal:
Katana za dodatne informacije glede treningov prosim pokliči na 041 730770
Ja hmmm OK Hvala sam težka bo da bom jaz poklicu na to številko.
Lp
KATANA 
Zadnjič urejal KATANA (16.09.2007 09:49:16)
Odsoten
600 eurov. 150 na mesec. big big dollaz.
Odsoten
pohvalno je da so sploh to naredili, samo cena je res brutalna. treniral sem po celem svetu MT in o takem cenovnem rangu ni bilo nikdar govora.
lahko pa sami izracunate. pred dvemi leti so za MT trenerja iz Kaewsamrit gym-a (eden najboljsih, ce ne najboljsi klub MT-ja s tajske) zahtevali 500-600 eur na mesec cistega dohodka. sesteti moras se 2 letalski karti, hrano in nastanitev. kakorkoli obrnes je cena megalomanska.
pozdravljam pa harijevo inciativo po kvalitetnejsih treningih, ziher bojo dosti odnesli
Odsoten
Kaewsamrit thailand stane 24.000 bath na mesec z prenočiščem in hrano = 545 eu na mesec mislim da je tle trening malo dražji kot pa 150 eu sploh pa če računamo še 700 eu za letalsko karto itd....
Zadnjič urejal mirancar (15.09.2007 23:45:03)
Odsoten
@Adrenaline: Po celem svetu? Hudo!!! Kje si pa kej trenerou?
Odsoten
cena je res mal višja sm morš računat, kok bi te pršlo če bi ti šou trenerat na tajsko, treningi hrana+karta za brazilijo, hrana treningi, tko da na to kok se bo odnesel v 4ih mesecih treningov cena spet ni neki preterana, vsaj po moje. To je vsaj po moje. Čudn mi je sam da pol folk za vikend seminarje daje tud po 100€
Odsoten
!!!!!!!Pohvala Hariju da se je odlocil za tak pristop saj recimo g. predsedniku slovenske zveze tajskega boksa kaj takega se ni uspelo (ce dobro pomnim). Ce misli tako nadaljevati vsaka mu cast... spomnem se kako je na plakate par let nazaj se pisal muy (ja...muy namesto muay) thai
)
@agizzz: ita,slo,cro,sk,nem,tha,spa...
@dc: imam prijatelje ki imajo klube s tajskimi trenerji. cena je cisto navadna, sicer evropska ampak navadna. treniral sem s tajci in vem koliko ti lahko ponudijo. zdej ko sem v slo, osebno ne bi placal 150 eurov. za nekoga ki te izkusnje se ni imel pa mu to, ne glede na visoko ceno, vseeno priporocam.
Odsoten
Cena je vedno relativna, ker je odvisi koliko mesecnih prihodkov imas. Tako da za nekatere je lahko tudi 50 evrov prevec.
Zadnjič urejal Yaksha (17.09.2007 08:15:17)
Odsoten
k
Zadnjič urejal agizzz (17.09.2007 09:37:49)
Odsoten
agizzz je napisal:
Adrenaline je napisal:
!!!!!!!Pohvala Hariju da se je odlocil za tak pristop saj recimo g. predsedniku slovenske zveze tajskega boksa kaj takega se ni uspelo (ce dobro pomnim). Ce misli tako nadaljevati vsaka mu cast... spomnem se kako je na plakate par let nazaj se pisal muy (ja...muy namesto muay) thai
)
@agizzz: ita,slo,cro,sk,nem,tha,spa...
@dc: imam prijatelje ki imajo klube s tajskimi trenerji. cena je cisto navadna, sicer evropska ampak navadna. treniral sem s tajci in vem koliko ti lahko ponudijo. zdej ko sem v slo, osebno ne bi placal 150 eurov. za nekoga ki te izkusnje se ni imel pa mu to, ne glede na visoko ceno, vseeno priporocam.Aja, tu je par držav evrope pa tajska. Sm mislu da si biu na kej bol obširnem svetu. K v teh evropskih državah je povsod enak način treninga in temu podobno plačilo.
Pa sej zakaj bi drugi trenerji tajskega boksa organizeral kej tazga, če sami obvladajo borilno veščino? Če pa komu ni dost to kar ponujajo slovenski trenerji in obvlada use kar obvlada trener, je pa že itak A klasa borca in taku visok rang, da je že biu na svetovnem in tam trenerov s tajci in nadgrajevou svoje znanje in če je taku dobr, ma že 3 svoje trenerje. (zaenkrat ga še ni v SLO tazga fighterja)
Tukej pa ne gre samu za MT ampak tud za Vale tudo. tu so pa dve borilne veščine za 600 evrou. In točno tako je kukr je yaksha reku, da je to relativna cena. Tist ku ga tu ful zanima bo to plačou pa se natrenerou.
Odsoten
najpomembnejse je to da imas izbiro (tle jo je hari naredu) . reces kupim / ne kupim. to je biznis nic vec nic manj.
Odsoten
to bo spet ista zgodba kot z Rogerijom samo da je malo drazje ...pa grem stavit da vse kar zna ta no name Brazilec po anglesko je OK in coca cola ,...
fantje srecno pri ucenju portugalscine ...ah pa saj more zznat master HARI prevajat
Odsoten
@WFC: podobni heci so se mi dogajali na tajskem ko ni in ni sans da bi mi uspel razlozil en met pri clinchu. katastrofa 
Odsoten