forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#65 23.09.2007 22:24:37

imperium
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 18.10.2006
Objav: 470

Re: borba z orožjem, uporaba, trening, samoobramba

Lapu lapu spoštujem tvoje mnenje in verjamem, da si tudi teoretično dobro podkovan kar se tiče boja z noži ipd.
S svojo izjavo nisem hotel povzročiti vprašanja, ali se bojevanje z nožem šteje kot borilna veščina (kot sta to razumela Katana in dogzilla). Hotel sem samo povedati, da se mi to ne zdi športno, namreč kolikor vem, se učite, kako najbolj učinkovito in najhitreje determinirati oz. ubiti človeka. Zato sem mnenja, da bi se take veščine lahko učili samo tisti, ki so priviligirani do takšnih veščin in znanj (kot so npr. specialci).

Zadnjič urejal imperium (23.09.2007 22:26:21)

Odsoten

#66 23.09.2007 23:29:37

dogzilla
RJAVI rang [II ]
Registriran: 02.03.2007
Objav: 239

aja sportno to je pa ze neki druzga smile np have fun big_smile

sej lapu to sm mislu sam k mi spomin jebe mal pa ne vem usega tocno smile

Zadnjič urejal dogzilla (23.09.2007 23:37:21)

R.I.P. my dear MOTHER (1965-2004)

Odsoten

#67 24.09.2007 08:56:27

agizzz
Črni rang
Registriran: 17.02.2007
Objav: 635

Ma sej to govorim,da če se naučiš obrant nekoga k ma nož, je tu samoobramba in tu sodi me borilne veščine. ne samo specialci, vsak je lahko napaden na ulici od noža, če znaš pa še z nožem ravnat po tem ku ga uzameš napadalcu pa tud ni odveč.

Men je tu čisk kul borilna veščina, zatu k če nekomu vzameš orožje je dobr če ga tud sam obvladaš.

Kiling is as easy as breathing  - John Rambo
Do you want to die for something or live for nothing - John Rambo
WHO ARE YOU ?! - John Rambo

Odsoten

#68 24.09.2007 09:46:01

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

imperium je napisal:

Lapu lapu spoštujem tvoje mnenje in verjamem, da si tudi teoretično dobro podkovan kar se tiče boja z noži ipd.
S svojo izjavo nisem hotel povzročiti vprašanja, ali se bojevanje z nožem šteje kot borilna veščina (kot sta to razumela Katana in dogzilla). Hotel sem samo povedati, da se mi to ne zdi športno, namreč kolikor vem, se učite, kako najbolj učinkovito in najhitreje determinirati oz. ubiti človeka. Zato sem mnenja, da bi se take veščine lahko učili samo tisti, ki so priviligirani do takšnih veščin in znanj (kot so npr. specialci).

Zanima me na podlagi česa si prišel do tega kaj sem jaz razumel? Popolnoma se strinjam z Lapu Lapu ,kar je napisal ,da je včasih dobr mal premislt predno kaj napišeš in ,da svoje nestrinjanje probaš argumentirat.Iz vsega kar si napisal je razvidno ,da o borilnih veščinah ne veš dosti še manj pa o ŠAHU. Še enkrat si preber svoje poste pa se postav v drugo vlogo pa boš mogoče razumel kakšne klobase si napisal in si postav vprašanje Kaj bi si ti mislu? Jaz sem komentiral samo tvojo izjavo glede šahistov in res ne vem od kje ti to ,da sem karkoli narobe razumu glede bojevanja z nožem kot borilna veščina.

Lp
KATANA buca

...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...

www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

#69 24.09.2007 12:16:37

imperium
RJAVI rang [IIII]

Katana... kot prvo... boli me k.... za šah in res je, da nimam pojma o njem (tud nisem rekel, da kej vem o tem), sicer me pa tud ne zanima.
Kot drugo...ne sodi mi o tem, koliko vem o borilnih veščinah, ker me ne poznaš. S svojim postom sem hotel povedat, da mi ni uredu, če se ljudje učijo bojevati z noži. Ne gre za obrambo pred napadom z nožem, gre za učenje napada z nožem in tako poškodovanje oz. ubijanje. Ampak to je samo moje mnenje, so don't judge me...
Res, da sem se nekoliko preveč razpisal o tem, zaradi česar je prišlo do trenj. Bi bila čisto zadosti izjava, da bi se strinjal z Manijakom.
In še nekaj....Katana, pazi da stene ne podreš, za glavo pa ne skrbi.

Zadnjič urejal imperium (24.09.2007 12:17:22)

Odsoten

#70 24.09.2007 12:25:18

TONY JAA
Črni rang
Od: Ljubljana
Registriran: 17.11.2006
Objav: 687

...Men je tu čisk kul borilna veščina, zatu k če nekomu vzameš orožje je dobr če ga tud sam obvladaš....
ne samo dobro, jst mislm da skor nujno!

Zadnjič urejal TONY JAA (24.09.2007 12:26:20)

NEVER ARGUE WITH STUPID PEOPLE. THEY WILL DRAG YOU DOWN TO THEIR LEVEL AND PUMMEL YOU WITH YEARS OF EXPIERENCE

Odsoten

#71 24.09.2007 12:29:14

agizzz
Črni rang
Registriran: 17.02.2007
Objav: 635

Ja nujno glih ni, k lahko uzameš nož pa ga stran vržeš, modela ku te je pa napou pa nalomš ku živau.

Kiling is as easy as breathing  - John Rambo
Do you want to die for something or live for nothing - John Rambo
WHO ARE YOU ?! - John Rambo

Odsoten

#72 24.09.2007 14:26:43

dogzilla
RJAVI rang [II ]

sej sam kratk post, imperium a ves glede na to da se da zgodit da te kdo napade al pa vec napadalcov napade z nozi, palcami, steklenicami, itd. itd. pol za moje pojma je to dobr znat, se brant z nozem al pa palco, pa tud ce ti treniras boks, bos reku da ce te bo kdo napadu da ga ne bos udaru z namenom poskodovati, saj to je edina obramba pred ustavitvijo nadaljnega napada...a sledis?

glej, borba z orozjem je kul, ce ves da ga bos mogu uporabt, al pa tud ne ce ti je to hobi se tok bols, sam usi trenirajo z namenm da se obranjo napadalca, to pa je? z poskodovanjem nasprotnika,  v boksu te ucijo kako udart pravilno z roko v glavo da ga nokavtiras, z nogo nokavt, lomljene roke, choki use,.. nima veze, use je nevarno ,....

aja pa se neki kaj vam je bol brutalno? Prefukat enga do nezvaesti pa mu clo povzrocit komo, ali uzames noz (kar je ze sam faktor da vpije strah v nasprotnika) in ga 1x samkrat dobr porezes (ne rabs ga zdej tm klat k budalo, razn ce si plut) in se use preneha. Ceprov pogledas je tud orozje se tok bol nevarno od bv golorokih, ampak je zato tudi sam clovek bolj varen.

Mah sej ubistvu vem kaj hoces rect, sam itak un k trenira nima namena it okol pa postihat folk, kokr moj bivsi sosolc je treniri mecevanje pa lokostrelstvo (kar se tudi steje pod B.V) pa se ni pomenil da bo uleteu preoblecen v viteza "v boj, ne, mesarsko klanje" wink

zdej pa, dokoncno:

B.V so goloroke, z orozjem.
Imperiumu pac ni sportno in mu zgleda tud ni kul bv z orozjem (usak ma pravico do svojga mislenja) in nima pojma o sahu, jebi ga smile
Katana sploh se ne kregat, ker si tud sam govoril o spotovanju na forumu, tko da se pol tud sam drz tega (nc ne mislm v slabem smislu) sam povem da se nima smisla kregat, kokr so 100x rekl bols bi blo drzat skup kt pa bit k mejhni otoki malih plemen smile

ajde gre dogzilla filozof pocasi stran, zmatran in vesel, zaspan. tongue

Cel poet lol smilekapitulation

Zadnjič urejal dogzilla (24.09.2007 14:34:45)

Odsoten

#73 24.09.2007 15:20:13

KATANA
Črni rang
Spletna stran

Ne vem no jaz sem sam svoje mnenje povedal tako kot vsi in ne vidm s čem ga ne spoštujem.Kot prvo mi ni odgovoru ker je mene omenjal v svojem postu kot drugo ga nisem obsojal ampak svoje menje povedal kot je on svoje in že sam način kako piše poste mi pove ,da nima smisla naprej razpravljat.Najprej me omenja brez veze,potem vse kritizira sam pa ne zna sprejet kritike in se počuti ogrožen in na koncu se še obnaša kot užaljen otrok.Samo to bi še dodal: TISTO,KAR TI NI VŠEČ,DA TI LJUDJE DELAJO NE DELAJ TI TEGA DRUGIM.

Lp
KATANA dontgetit

Zadnjič urejal KATANA (24.09.2007 15:27:27)

www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

#74 24.09.2007 15:35:27

dogzilla
RJAVI rang [II ]

nism reku da si se kregu, ampak sm napisu to le v namen da ta debata nebi presla v kreganje,.. al pa se to sam men zdi da bi lahko presla pa sm mal prevec su ahead tongue no hard fellings smile

Odsoten

#75 24.09.2007 15:57:49

JSF
Črni rang
Registriran: 05.03.2006
Objav: 693
Spletna stran

offtopic2

Odsoten

#76 24.09.2007 21:38:30

KATANA
Črni rang
Spletna stran

Brez zamere jaz sem zaključu. kapitulation

pa Imperium shakehands

Lp
KATANA

Odsoten

#77 24.09.2007 21:42:53

imperium
RJAVI rang [IIII]

...jst tud...

katana in dogzilla, storstark

Odsoten

#78 24.09.2007 21:52:13

dogzilla
RJAVI rang [II ]

big_smile vazn da je use ok ouje1

Odsoten

#79 25.09.2007 18:11:21

MMA MIKE
RJAVI rang [III ]
Registriran: 11.06.2007
Objav: 326

hehe za brez zveze:D Ne sekirajte se zart nožov pa vsega tega. Ce bomo skupaj držal bo se najbolš:D vsak ma paš svoje mnenje če se strinjaš al pa ne nima veze,,. kaj bi bllo če bi bli vsi isti,,.. enaki? big_smile

Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.

Odsoten

#80 27.09.2007 09:51:40

Horn3t
MODRI rang [IIII]
Registriran: 24.06.2007
Objav: 24

Ali ni forum namenjen izmenjavi (različnih) mnenj? Dokler je vse na nivoju nekega kulturnega dialoga, je prav koristno videti različne poglede na isto stvar. In najbolj važno - da si po koncu debate, kot po koncu treninga znamo pogledati v oči, si podati roke in oditi skupaj na pivo (vodo, kavo, kokto - karkoli pač pijete).
LP

Odsoten

Noga deske