Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Evo tko ena ideja.Kaj pravte ,da bi vsako prvo nedeljo v mesecu organiziral boljši sejem rabljene in nove opreme za
borilne veščine v Postojni v Društvu Katana? Recimo da bi bil odprt od 07 do 14h in bi lahko ljudje prodajal,menjal,kupoval ter spoznal novo opremo in seveda tud sprobal
takoj v do-ju.Recimo,da bi dal eno minimalno vsoto za prostor tisti,ki bi prodajal (5€) uni,ki bi kupoval pa lahko pridejo zastonj recimo.
Ne vem ta ideja mi je pršla pa da vidm kaj pravte na to. 
Lp
KATANA 
Odsoten
treba bi to prvo oglasevat da bi folk sploh prsu, dzej v glavi ne vem tocno ampak se mi zdi daj e postojna manse mesto, kj tazga bi blo kul izpelat v lj al pa mb itd.
zdej ne bom nc kj prevec govoru, sam probat pa tud ni greh 
Odsoten
milsim da maš že veliko info in slik na internetu kako kej zgleda, kako se uporablja... poleg tega bi dal verjetno prodajalec več za bencin do Postojne kot bi dobil za kak rabljen izdelek
no to je le moje skromno mnenje
Odsoten
Ideja je zanimiva, samo vprašanje če bi zaživela. Mislim, da je premalo stvari katere se splača menjati oz. rabljene prodajati. Jaz osebno nikoli nebi kupil rabljenih rokavic in podobnih prešvicanih stvari.
Sicer se da pa tudi preko tegale foruma kej rabljenega prodati ane.
LP
Odsoten
Ma ja ampak dosti je tud takih ,ki kupijo kaj pa trenirajo en mesec pol jim pa oprema stoji v omari al pa sploh ne uporabijo opreme in je praktično nova.Niso sam rokavice oprema tle je en velik izbor od oblačil,zaščite,sparin opreme,knjige ,dvd itd....Mislu sem da bi to blo tud nekakšno druženje ljubiteljev BV in bi se na sejmu lahko dogajalo marsikaj predstavitev klubov,eventov,opreme,prodaja kart za evente in kaj ti jaz vem .Nisem mel vmislih lih klasčni buvljak tko k je tm na avtosejmu ampak mogoče kaj druzga ne vem pač ena ideja ,da bi ljubitelji BV dobili svoj prostor in svoj dan v mesecu itd...skratka druženje...
Lp
KATANA 
Odsoten
Meni se zdi to full dobra ideja
Odsoten
Hja, bomo vidl ne, lahko probaš, jst te vsekakor podpiram pri ideji, ampak se pridružujem mnenju, da bi znal bit problem v lokaciji - Postojna! Ne vem no ... lahko pa, da se motim! 
Odsoten
Kakšne pa imate možnosti parkiranja? Ker tam okrog s tistimi enosmernimi ulicami čez celo mesto verjetno ne bo marsikomu všeč, pa tudi s parkirišči je Postojna bolj tako-tako, če jaz kaj vem. Drugače pa dobra ideja... saj se gremo nek brainstorming, ne? Nobeden nima napačnega mnenja, samo ideje se zbirajo na enem kupu (eni temi).
Aja - lokacija: saj se pa ustaviš v postojni na vikend romanju proti morju za kako urico, potem pa naprej pičiš 
LP
Zadnjič urejal Horn3t (27.09.2007 09:57:49)
Odsoten
Ma ja loh je pa vsak mesec v drugem mestu.Jaz sem pač nažalost pristal v Postojni (sklep okoliščin ).Drugače tam kjer mamo mi do-jo je parkinga za vsaj 100 avtomobilov ker je že itak parking od podjetja Primorje in je kar veliko. Mi smo pod želežniško postajo majčkan izven centra.
Pa mogoče boljši sejem lih ni parava beseda ampak Sejem borilnih veščin.
Brainstorming to mi je všeč 
Lp
KATANA 
Zadnjič urejal KATANA (27.09.2007 10:35:17)
Odsoten
Če zdej izbiramo ime, potem jaz predlagam Sejem opreme za borilne veščine! 
Odsoten
Sejem bi se lahko tudi selil. V smislu, da vsakic bi se odvijal v drugem mestu. Tako se takoj pokrije rok enega meseca ali celo dva. Recimo, da bi se zacelo v Postojni. Potem Ljubljana, Baribor, Kranj, Novo Mesto, Nova Gorica, Sezana ..... In potem znova naprej.
Edino, po mojem, bi bilo treba istocasno organizirat tudi predavanja in delavnice
.
Pazljivi pa je treba biti, da se ne organizira pod okriljem kake zveze, ker drugace namesto zdruzevat bomo samo razdelili folk. In to zaradi starih zamer, nesporazumov, itd.
Mora biti "ODPRTEGA" tipa. 
Zadnjič urejal Yaksha (27.09.2007 11:38:00)
Odsoten
Yaksha je napisal:
Sejem bi se lahko tudi selil. V smislu, da vsakic bi se odvijal v drugem mestu. Tako se takoj pokrije rok enega meseca ali celo dva. Recimo, da bi se zacelo v Postojni. Potem Ljubljana, Baribor, Kranj, Novo Mesto, Nova Gorica, Sezana ..... In potem znova naprej.
Edino, po mojem, bi bilo treba istocasno organizirat tudi predavanja in delavnice.
Pazljivi pa je treba biti, da se ne organizira pod okriljem kake zveze, ker drugace namesto zdruzevat bomo samo razdelili folk. In to zaradi starih zamer, nesporazumov, itd.
Mora biti "ODPRTEGA" tipa.
Popolnoma se strinjam.Mora biti civilna,privatna inciativa in nikakor pod okriljem katerekoli zveze.Lahko pa sodelujejo in prestavijo svoje programe itd....Na ta način bi se mogoče izboljšali odnosi in bi pri pripravi posameznih tekmovanj za DP,EP,SP lahko združili in s skupnimi močmi prpravili boljša tekmovanja itd...Koliko je meni znano že obstaja neka zveza ,ki naj bi združevala vse BV sam nisem čist siguren. A kdo kaj več ve?
Lp
KATANA
full mi dela breinstorming ha ha ha 
Odsoten
u zanimiva ideja
druženje pa to. Ampak odvisno kolk bi jih prodajal al pa če bi kdo kupu pa to ker bi veliko ljudi pomoje sam zarat firbca pršli ali pa tudi ne nevem POmoje bi treba probat pa bi vidli kako bi se odneslo 
Odsoten