forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#17 27.07.2007 22:15:55

MMA MIKE
RJAVI rang [III ]
Registriran: 11.06.2007
Objav: 326

Re: Borilna veščina proti več nasprotnikom

haha

Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.

Odsoten

#18 05.08.2007 16:09:25

friky
MODRI rang [IIII]
Registriran: 25.07.2007
Objav: 23

ne vem kam drugam naj napišem pa bom kr tuki.zanima me za jeet kune do,savate,jiu jitsu ter kickbox.in sicer me zanima,če v ljubljani v klubu kjer to trenirajo obstajajo začetne skupine pri starosti okoli 18 let.se mi zdi da sm mal čudn vprašal ampak upam da razumete;)

Zadnjič urejal friky (05.08.2007 16:21:16)

Odsoten

#19 05.08.2007 17:12:40

wakko
Črno-Rdeči rang
Od: Maribor
Registriran: 13.04.2006
Objav: 951

poglej pod klubi po sloveniji...pa t lahko začneš trenirat kdaj hočeš..si pač pr začetnikih..

Zadnjič urejal wakko (05.08.2007 17:13:03)

šumska ninđa

Odsoten

#20 05.08.2007 21:18:33

friky
MODRI rang [IIII]
Registriran: 25.07.2007
Objav: 23

ni mi to kdaj začnem.sam da nebi treniral s samimi malimi. no sem napisal pod klube v ljubljani

Zadnjič urejal friky (05.08.2007 21:21:32)

Odsoten

#21 06.08.2007 12:32:39

JSF
Črni rang
Registriran: 05.03.2006
Objav: 693
Spletna stran

friky je napisal:

ni mi to kdaj začnem.sam da nebi treniral s samimi malimi. no sem napisal pod klube v ljubljani

www.ultimmate.si  - naceloma sprejemajo le polnoletne , tako da boš med mlajšimi! Drugače pa to da si začetnik res ni problem, vsak je bil enkrat.

Odsoten

#22 06.08.2007 13:53:41

MMA MIKE
RJAVI rang [III ]

če te zanima jkd ga js treniram. sm najmlajši tm. povprečje je pa okol 25 nekje tm...

Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.

Odsoten

#23 05.10.2007 00:13:42

Shinto
MODRI rang [III ]
Registriran: 01.10.2007
Objav: 22

Odsoten

#24 05.10.2007 16:12:01

sajito fu
RJAVI rang [I ]
Registriran: 16.02.2007
Objav: 183

Če ti teži in te napade par tipov 3ali4,5 , vedno udari prvo najjačega,najpametnejšega in največjega harderja, pa ti povem, da se bodo ostali kar  pomirili, če ne že razbežali...lahko pa naletiš tudi na bedake da te sesujejo...potem pa pač dobiš po pički-jebiga...ampak pol pa poiščeš vsakega posebej in ga nabiješ, če že ne moreš prenesti poraza...
Drugače se pa strinjam s Papa Muerte, najbolj se braniš z rokami in z boksom, ker z nogami definitivno ne boš tako učinkovit kot z rokami...
Agizzz,nož pa ni priporočljiv, ker lahko v paniki in v tistem besu lahko nekoga zelo poškoduješ ali ga celo ubiješ...potem pa plačuješ kazni...Bolj priporočljivo je imeti zraven solzilec, da jih fajn našpricaš in potem udariš po njih...
Drugače pa je fajn znati aikido ali jeet kune do...

Odsoten

#25 05.10.2007 16:48:02

agizzz
Črni rang
Registriran: 17.02.2007
Objav: 635

sajito fu je napisal:

Če ti teži in te napade par tipov 3ali4,5 , vedno udari prvo najjačega,najpametnejšega in največjega harderja, pa ti povem, da se bodo ostali kar  pomirili, če ne že razbežali...lahko pa naletiš tudi na bedake da te sesujejo...potem pa pač dobiš po pički-jebiga...ampak pol pa poiščeš vsakega posebej in ga nabiješ, če že ne moreš prenesti poraza...
Drugače se pa strinjam s Papa Muerte, najbolj se braniš z rokami in z boksom, ker z nogami definitivno ne boš tako učinkovit kot z rokami...
Agizzz,nož pa ni priporočljiv, ker lahko v paniki in v tistem besu lahko nekoga zelo poškoduješ ali ga celo ubiješ...potem pa plačuješ kazni...Bolj priporočljivo je imeti zraven solzilec, da jih fajn našpricaš in potem udariš po njih...

Šala, šala je bla iz moje strani. Se čist strinjam s tabo!

Kiling is as easy as breathing  - John Rambo
Do you want to die for something or live for nothing - John Rambo
WHO ARE YOU ?! - John Rambo

Odsoten

#26 05.10.2007 17:50:12

sajito fu
RJAVI rang [I ]
Registriran: 16.02.2007
Objav: 183

agizzz je napisal:

sajito fu je napisal:

Šala, šala je bla iz moje strani. Se čist strinjam s tabo!

aja....lol3

Odsoten

#27 05.10.2007 19:35:10

matejo
Črni rang
Registriran: 30.09.2006
Objav: 508

Jest se pa ne. Če te napade več osebkov je edini način šprint (in upa, da si hitrejši) ali nož. Ampak samo v primeru, da ga znaš uporabit. Če ga ne znaš, ga boš fasu. Enega porežeš, ostali stegnejo (ali vsaj večina).

Glede kazni:
- če te bodo napadli v temni ulci in ne bo nobenga zraven - so fucking what...kdo jim bo pričal?
- če te bodo napadli v množici boš mel priče, da nisi začenjal pretepa, da si se hotu umaknt in da se je nate spravilo 5 tipov...

Moje mnenje...
LPM

KTB "NAK MUAY" Ivančna Gorica
www.nak-muay.si

Odsoten

#28 07.10.2007 13:53:50

BANE
VIJOLIČNI rang [III ]
Registriran: 03.10.2007
Objav: 75

Mah v tem primeru si hitr v p...
Met mors kombinacijo velikih jajc in hitrih dejanj+seveda neko tehniko.
Ce potegnes noz oni vzamejo kar jim pride pod roke zato bolje 2x premisliti.
ce je umik nemogoc si nekako zascitis hrbet ali z prijatelji ali zidom.
Poizkusis ugotoviti do katerega vsi cutijo respekt in ga na hitro zlomis.
drgac je pa to... ma raj ne.

Odsoten

#29 14.10.2007 17:08:44

MMA MIKE
RJAVI rang [III ]

matejo je napisal:

Jest se pa ne. Če te napade več osebkov je edini način šprint (in upa, da si hitrejši) ali nož. Ampak samo v primeru, da ga znaš uporabit. Če ga ne znaš, ga boš fasu. Enega porežeš, ostali stegnejo (ali vsaj večina).

Glede kazni:
- če te bodo napadli v temni ulci in ne bo nobenga zraven - so fucking what...kdo jim bo pričal?
- če te bodo napadli v množici boš mel priče, da nisi začenjal pretepa, da si se hotu umaknt in da se je nate spravilo 5 tipov...

Moje mnenje...
LPM

če te napadejo v množici boš imel priče je res? ne ni zato ker se noben nebo hotel vtikat v tuja posla ker so ljudlje pač taki da se sam zase brigajo! al pa se bojijo pričat ker niikol ne veš s kom boš imel pol opravka k boš proti njemu pričau!  .. ok kaj se tiče noža ga js nikol neb meu eno je da ga morš znt uporabt pa met jajca da ga zabodeš ampak ko si v tej situaciji je teško reagirat ker ponavadi zmrzneš.. ali pa podzavestno uporabiš kar znaš in jih onesposobiš dve varjante. hmm pol pa za šprint js to zberem čeprav pol miljo da si pička ampk ti veš zaakj si zbežau big_smile teška da te primejo... k taki so ponavadi leni ljudje... no ja velik je dejstev in varjant.. ampk kero boš uporabu je pa druga big_smile
big_smile

Odsoten

#30 06.10.2008 01:16:37

Bokator
BELI rang [II ]
Registriran: 26.09.2008
Objav: 3

Ja ponavadi je res najbolš najprej onesbosobit tisga, ki je kao njihov vodja pol pa še takoj unga k je najbližji njemu, se ostali kr hitr umirijo pol smile

Odsoten

#31 06.10.2008 09:47:16

BMB
RJAVI rang [ ]
Registriran: 12.03.2008
Objav: 142

Wandy_1 je napisal:

Fantje sam tepli bi se smile pemo raj na en pir lol

+1 big_smile

Odsoten

#32 06.10.2008 17:57:52

lepi Galko
RJAVI rang [ ]
Registriran: 28.10.2007
Objav: 112

Po moje najbolj čez prideš, če si transvestit. Hlače dol, pizdo ven, gremo rajši fukat fantje  big_smile

fukat šlatat tepst

Odsoten

Noga deske