Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
BRATSKA LJUBEZEN
Z Matejem Bregarjem je v Zeleni Gaj prišla tudi glasna skupina vročekrvnih dolenjskih navijačev, ki je pokazala izjemno organiziranost in predanost svojemu junaku, bratu, bratcu, fantu in prijatelju. Tako smo lahko od skandiranja "Bregar, Bregar", "Novo mesto, Novo mesto...", slišali tudi posamične izpade Matejevega brata Žige, ki je ponosno spodbujal bratovega nasprotnika z vzklikanjem: "Miran, Miran" in pristavki kot so "Miran, s kolenom ga dej!". Navijači so pokazali tudi zvrhano mero spoštovanja do avtoritete, saj je bilo slišati skandiranje imen stranskih sodnikov.
Dolenjska horda se je kmalu po koncu dvoboja odpeljala domov v kombiju podjetja Monttim.
Bilo nam je lepo 
Odsoten
WTF???
Mirko si ti kej piu al se kej drogerou? 

Zadnjič urejal agizzz (07.10.2007 15:53:49)
Odsoten
HA HA!!! Sam res.
..."predanost svojemu junaku, bratu, bratcu, fantu in prijatelju"...
Ta mi je najjača iz tega zanimivega poročila!!!
Odsoten
Pa svaka čast organizatorju! Miran teb pa za zmago! Čimveč takšnih tekem v Sloveniji!
Odsoten
Res, najlepse je videt ko sta nasprotnika izenacena do zadnjega. Lepi dvoboji.
Odsoten
Vsaka čast
mirancar-ju za zmago in lepo borbo in vsaka čast
tud Bregarju
Od vsega pa je meni tole najlepše na koncu fair play in spoštovanje nasprotnikov oba si zalužita 

Na koncu v objemu slika pove več kot 1000 besed svaka čast obema 

Lp
KATANA 
Odsoten
Hvala stokrat za slikce katana
Odsoten
mirancar je napisal:
Hvala stokrat za slikce katana
Ni problema mam tud posnete (video clip-avi) vse borbe sam jaz ne znam uploadat to na mma.si (sm mal
za take stvari),če kdo hoče mu pošljem CD pa naredte,ker mislm,da si zaslužjo pa dost solidni posnetki so .Fotk pa nimam preveč ,ker smo slikal sam v pavzah (zato,ker smo borbe snemal) in ni kaj za vidt.
Lp
KATANA:D
Zadnjič urejal KATANA (09.10.2007 13:44:59)
Odsoten
Jaz slokc ne vidim 
Odsoten
Maš še kej slik od drugih borb. Od prve borbe bi ble kr zanimive.
Drgač sm pa jst mnenja da bi mogu bregar zmagat fajt. Je velik več u klinču delau pa tut več čistih udarcev je blo. Nasplošno pa svaka čast miranu da si se tko kvalitetno boril proti izkušenejšemu borcu. Se mi je zdelo da so bli kar usi udarci močni iz obeh strani, upam pa da nimata kašnih hujših poškodb.
Pa tut ostali fajti so bli srčni pa kvalitetni, tko da mislm da je blo use skup kar lepo izpeljano. Pa zanimiv prostor ste zbral moram rečt. Čist divja okolica.
Odsoten
Katana, obvezno moraš uploadat fajt od "švicarja". Men osebno fight of the night.
Odsoten
Z veseljem ampak res žal ne znam
tega narest,če pa želi kdo mu pošljem CD z vsemi borbami in dejte uploadad gor vse fajte.
Lp
KATANA 
Odsoten
Katana, k si ti stau zadej, na ta zadnji klopci pa snemou z kamero direktno na ring z tiste strani kjer so borci prihajali?
Odsoten
agizzz je napisal:
Katana, k si ti stau zadej, na ta zadnji klopci pa snemou z kamero direktno na ring z tiste strani kjer so borci prihajali?
Ja tam blizu sem bil samo nisem snemal jaz ampak moj friend.Zdraven je bla tud una plinska pečka(goba).Jaz raj gledam
fajte kot pa snemam.Omer je pa naš učenec in klubski fororepoter ha ha ha.
Lp
KATANA 
Odsoten
Aha, k sm zravn enga stal k je snemou pa sm smislu da si ti.
Odsoten
Ne ne on je uni ki je kadil

Odsoten