Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
OK, v verjetno že vem odgovor, ampak vprašat ni greh ;-)
A kdo ve za kakšen BJJ klub (ali skupino ki to trenirajo) na Obali?
Či tega ni (ker verjetno ga ni) ali je morebiti vsaj kaj podobnega (npr. kakšen dober Judo klub ali rokoborba za potrebe MMA)?
Rad bi namreč dodal malo grapplinga mojemu standupu. Mogoče obstaja kakše MMA klub?
Odsoten
Eh, tale tišina ni nič dobrega.
Verjetno z BJJ ne bo nič.
Kaj pa mogoče kakšna skupina kjer se izvajajo MMA sparingi? 
Zadnjič urejal MmaFun (13.10.2007 07:37:25)
Odsoten
na obali mislim,da ni BJJ-a...imaš pa super Muay Thai
čeprav,se spomnim da je Miran pripeljal par Italjanov na SG turnir...mogoče je kaj čez mejo 
Odsoten
Ja za MT vem.
Sem ga letos začel tudi trenirati!
Ja mogoče je kakšen BJJ tudi v Trstu. Sicer me ne zanima "čisti" BJJ ampak v smislu MMA. Kdo je ta Miran? Kakšen kontakt?
Zadnjič urejal MmaFun (13.10.2007 14:13:16)
Odsoten
MmaFun je napisal:
Ja za MT vem.
Sem ga letos začel tudi trenirati!
Ja mogoče je kakšen BJJ tudi v Trstu. Sicer me ne zanima "čisti" BJJ ampak v smislu MMA. Kdo je ta Miran? Kakšen kontakt?
na forumu; mirancar,pa ga vprašaj 
Odsoten
hVALA, BOM POSKUSIL.
Odsoten
na obali nč se bom probau pozanimat. pa sporočim
Odsoten
Mogoče je kaj zanimivega v Trstu
Odsoten
MMA Mike - Če kaj izveš se priporočam!
Mirancar - Verjetno če je kaj, bi to lahko bilo (najbližje) v Trstu. Zaenkrat nisem še kaj dosti iskal, tako da ne vem če je kaj.
Odsoten
jah zj ne vem če ti je to dobr sam sm klicu enga pa reku da majo en klub ju jitsa ni velik cajta je pa v izoli pa kopru če se ne motim p mi reku za stran eto ti je: http://ju-jitsu-obala.si/KDO%20SMO.html mau si preber če te zanima pa se pol zmeniš ne
bokm probau še kaj zvest. 
lp!
Odsoten
Ja za tega sem že slišal, vendar nisem še utegnil it preveriti. Po tem kar sem videl na njihovi spletni strani gre bolj za "tradicionalni" Ju-jitsu (torej Karate + Judo) in ne vem če je ravno primeren za MMA. Za MMA si bolj predstavljam BJJ oziroma nekaj podobnega (kjer je v bistvu dovoljeno vse). Tu verjetno gre za variatno če te jaz napadem tako se ti obraniš tako, če te jaz primem tako me ti primeš tako, itd.
Ne bi rad prišel v klub kjer manjka funkcionalne vadbe. Lep primer tradicionalnih šol je prikazan tule: http://www.slovaletudo.com/videos/funny … ructor.zip
Če še kaj zveš se vsekakor prioročam.
Odsoten
http://www.dnobm.com/predsednik.php
Če ne najdeš drugega poskusi tukaj oz. kontaktiraj mogoče Aljoša kaj več ve!!
LP
Miha
Odsoten
Ja, bom probal vprašati kaj Aljošo, če on kaj ve. Čeprav dvomim, da je BJJ na obali. Mogoče največ kar se približa MMA je to kar se trenira pri Aljoši (čeprav gre bolj za Reality Based zadevo in ne toliko za šport).
Če ne bi letos začel trenirati Muay Thai bi zagotovo treniral pri njemu.
Odsoten
hmm teška za BJJ na obali sam bom prašau vseeno. LP
Odsoten
MMA MIKE, Aljosa je res dober! Toplo priporocam! Vem, da zelo veliko dajo tudi na sparinge. Ze vec let se poznava in sodelujeva. Zelo odprt clovek in ce te zanimajo se kaksne "eksoticne zadeve" v svetu borilnih vescin, potem je on eden redkih, ki ti bo znal tudi kaj nekonvencionalnega pokazati.
Odsoten
ne cisto na obali..ampak v Sezani trenera Matjaz P. in ce ti ni predalec se lahko morda z njem kaj zmenis. Matjaz je super borec in karakter. lp
Zadnjič urejal JF (24.01.2008 18:50:30)
Odsoten
Strani: 1