Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Nizozemska je en razred pred Francijo v tekmovalnem in komercialnem smislu .
Odsoten
dokaži in verjel ti bom. na žalost ne premikam kant po komunali 
sem le ubogi človek z nekaj ducati prebranih knjig in uzaludnih poskusov to spraviti v prakso 
Odsoten
savater je napisal:
sem le ubogi človek z nekaj ducati prebranih knjig in uzaludnih poskusov to spraviti v prakso
kaj pa, če bi poskusil obratno? več prakse (fightov, organizacije tekmovanj) pa manj prebranih knjig?
Odsoten
savater je napisal:
Slamm, Its showtime, the battle of arnheim, naštel sm ti tri velike organizacije ki jim v evropi ni para in vse tri prihajajo iz nizozemske. Francija ima enega res vrhunskega borca in to je Farid Vileume (superzvezda ne govorimo sedaj o francoskih boksarčkih ki jih poznaš samo ti) na drugi strani je nizozemska katere barve zastopajo Andy Souwer, Albert Kraus. Faldir Chabari,Tyron Spong, Ernesto Hoost, Peter Aerts Remy Bonjasky Ramon Dekker, če imaš malo veze z borilnimi športi ti bodo ta imena veliko povedala, če ne boš moral še kaj prebrati , u slučaju da si se branja in kvasenja neumnosti na forumu naveličal pojdi premikat kante na komunalo. 
Pa brez zamere 
L.P. Miran
Zadnjič urejal mirancar (18.10.2007 13:48:40)
Odsoten
savater je napisal:

Odsoten
he, he, sem vedel .... dokazni material po sljovensko 
primerjava 61 milionska Francija (bivša imperialna kolonija s cca. 50 frankofonskimi deželami v bekapu) proti eni ubogi 16 milionski Nizozemski kjer je vse virtualno (vključno z ubojem nacionalističnega desno usmerjenega kao-skinovskega modelčka Pima).
Razlika je skorej 50 milijonov zaboga ljudje 
Fred Royers (bivši fajter Billy Chaua premagal in sedaj komentator na Eurosportu) se je vsega naučil v savatu kjer je tekmoval in izgubljal proti Paturelu.
Ernesto Hoost je bivši savate borec kjer se je tudi vsega naučil. Takrat še ni bilo tajskega v Evropi in Kyokushinkai-a
, še manj kikboksa.
Ramon Dekkers je gladko izgubil proti Francois Pennacchiu (a se tega izjemno slabo spomni
), še bolj proti Dida Diafatu.
Farid Khider ki je dosti boljši kot Farid Villaume je premagal na K1 max Yumo Yamamotoja, in nikoli več bil povabljen nikamor.
Alain Zankifo je razmesaril Mike Zambidisa po K1 pravilih - vendar nikoli več vabljen nikamor. Ubogi Zambo je vseprisoten še naprej. Za Alaina pa niste še slišali
. Seveda ne New kids on the block so priljubljena skupina
Gerard Gordeau se je tudi učil v savatu - kasneje pa postane kyokushinkaiec 
Sophiane Allouache se počasi prebija v K1 - težko najde izzivalce.
Skoraj 2m velikega Patrice Quarterona so uspeli eliminirati proti Attili Karacsu šele z trikom ko sodnik prekine borbo in ga Atilla udari po posredovanju in KO. Do takrat pa le ta žanje zmago za zmago.
Mormeck - profi boksar, ženski boks Miriam Lamare (bivša savatistka) v Franciji in ogromen kader ki ga imajo v maldi populaciji, sodelovanje s kubanci (katerim clo prodajajo opremo Sport7)....................kaj vse nisi pozabil.
V Sloveniji je na pohodu ekipa , ki močno megli in indoktrinira populacijo, ki bi hotela resneje delovati v borilstvu. Pozornost ji preusmerjajo točno tam kjer imajo naštimane svoje vzvode za cuzanje svojega denarja.
Seveda pa ni težko delati s starim očetom Don Kingom
, ki se rad poklanja žrtvam iz Auschwitza...kakšno sočutje 
Odsoten
http://www.boxingclubbagnolet.com/
http://www.k-1.co.jp/k-1gp/fighter/farid_khider.htm
Zadnjič urejal Yaksha (18.10.2007 15:18:51)
Odsoten
Tajne sluzbe,fatamorgana,razne fobije.....knjige,teorija....govor v sifrah,skrivnostnih imenovanjih oseb....oprosti,mislim da je to zrelo za kaksen drug forum-zdravstveni (oddelek psihiatrija...sorry to je moje os. mnenje,ce vse to skupaj povzamem) Kdo so te osebe- in ekipe ,konkretno .....Don King,puscavski lisjak,Ekipa....pa gdo se ti je tak zameril...?Zakaj?
Zadnjič urejal High Kick (18.10.2007 16:01:15)
Odsoten
savater je napisal:
he, he, sem vedel .... dokazni material po sljovensko
primerjava 61 milionska Francija (bivša imperialna kolonija s cca. 50 frankofonskimi deželami v bekapu) proti eni ubogi 16 milionski Nizozemski kjer je vse virtualno (vključno z ubojem nacionalističnega desno usmerjenega kao-skinovskega modelčka Pima).
Razlika je skorej 50 milijonov zaboga ljudje
Fred Royers (bivši fajter Billy Chaua premagal in sedaj komentator na Eurosportu) se je vsega naučil v savatu kjer je tekmoval in izgubljal proti Paturelu.
Ernesto Hoost je bivši savate borec kjer se je tudi vsega naučil. Takrat še ni bilo tajskega v Evropi in Kyokushinkai-a, še manj kikboksa.
Ramon Dekkers je gladko izgubil proti Francois Pennacchiu (a se tega izjemno slabo spomni), še bolj proti Dida Diafatu.
Farid Khider ki je dosti boljši kot Farid Villaume je premagal na K1 max Yumo Yamamotoja, in nikoli več bil povabljen nikamor.
Alain Zankifo je razmesaril Mike Zambidisa po K1 pravilih - vendar nikoli več vabljen nikamor. Ubogi Zambo je vseprisoten še naprej. Za Alaina pa niste še slišali. Seveda ne New kids on the block so priljubljena skupina
Gerard Gordeau se je tudi učil v savatu - kasneje pa postane kyokushinkaiec
Sophiane Allouache se počasi prebija v K1 - težko najde izzivalce.
Skoraj 2m velikega Patrice Quarterona so uspeli eliminirati proti Attili Karacsu šele z trikom ko sodnik prekine borbo in ga Atilla udari po posredovanju in KO. Do takrat pa le ta žanje zmago za zmago.
Mormeck - profi boksar, ženski boks Miriam Lamare (bivša savatistka) v Franciji in ogromen kader ki ga imajo v maldi populaciji, sodelovanje s kubanci (katerim clo prodajajo opremo Sport7)....................kaj vse nisi pozabil.
V Sloveniji je na pohodu ekipa , ki močno megli in indoktrinira populacijo, ki bi hotela resneje delovati v borilstvu. Pozornost ji preusmerjajo točno tam kjer imajo naštimane svoje vzvode za cuzanje svojega denarja.
Seveda pa ni težko delati s starim očetom Don Kingom, ki se rad poklanja žrtvam iz Auschwitza...kakšno sočutje
pozabu si chuk norrisa-on je izumil savate 
Odsoten
To je siegfreid iz mn3njalnika right? 
Odsoten
nestor je napisal:
To je siegfreid iz mn3njalnika right?
natanko tako 
Odsoten
ni res ...jest sem Ivo Ritić iz Zagreba

Odsoten
v obeh primerih ne bi bil presenečen 
Odsoten
Povej mi datum kdaj je Farid Khider premagal Villeuma jst se spomnim samo kako je dobu batine od Kaoponleka v Parizu pred dvema letoma ko je v main eventi Vileum premagal Ole Laursna na taistem eventu je bil nokautiran tudi brat od Khiderja tko da ne bluzi in ne nakldaj tri četrt stvari kar si povedal je navadno sranje . ¨
Ko si bral o vseh teh francoskih legendah si verjetno izpustil Poglavje o Jean Charels Skarbowskem in Jerome Le Banerju ki sta poleg Villeuma edina TOP francoska fajterja! In prosim ne mi zdej o Abidiju !
P.S. Jst ne berem gledam :
Zadnjič urejal mirancar (18.10.2007 20:41:57)
Odsoten
Brskal sem malo po netu in opazu, da na internetni strani od Hoosta pise, da je zmagal razne titule v Savateju ampak ne da ga je treniral. 
Odsoten
Savater laže ! Dvanajsta knjigi ki jo je prebral je bil naslov Kako Lažemo in očitno jo je zelo površno prebral.
Dokazi po slovensko jebemti 
Zadnjič urejal mirancar (18.10.2007 21:05:17)
Odsoten