forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#33 18.10.2007 21:03:12

KATANA
Črni rang
Od: Postojna
Registriran: 02.08.2007
Objav: 720
Spletna stran

Re: SAVATE - francoski boks, borba s palico

Kva dogaja tle ? Spet en virtualni faighter al kaj? Kako pravte ,da mu je ime ... fransuapizdolizer ups... se opravičujem...rit

Ma jaz ne bom komentiru... se mi ne da cool...sem čist tko noter uletu, da kaj povem he he he visslar
Lp
KATANA lol4

Zadnjič urejal KATANA (18.10.2007 22:33:30)

...borec je človek,ki je dosegel ravnotežje med občutkom
   strahu,da je človek in občutkom ponosa,ker je človek...

www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

#34 18.10.2007 22:01:53

savater
RJAVI rang [II ]
Registriran: 14.10.2007
Objav: 253
Spletna stran

Vir: http://www.blackbeltmag.com/archives/422

Članek v Black Beltu pravi o Ernesto Hoostu takole:

2004 Hall of Fame Full-Contact Fighter of the Year

To round out his game, Hoost delved into the less brutal, more fluid style of savate. Not content to just train in the art, he had to satisfy his competitive spirit. By 1988 he was the European champion. The titles began to pile up. The same year, he became the Dutch muay Thai champ, the European muay Thai champ, the European full-contact champ (ISKA) and the European kickboxing champ (WKA). In 1989 he experienced a breakthrough, winning his first world title (in savate). Soon afterward, he bagged his first world title in muay Thai, and the following year, he was a world titleholder in WKA kickboxing. The man was steamrolling everyone in sight.

najprej tole zdej pa poglejte kako je Alain Zankifo pojedu Zambidisa ki se fajta sploh ne spomni smile

http://www.dailymotion.com/video/x17rzq … lain_sport

tut dekkers se sploh ne spomni pennacchia - baje da ga ni dal u svoj THE BEST OF smile - matr kakšna donkingovska morala smile

pa kako khider poje YUMIČA na K1 - veri fani smile

http://www.dailymotion.com/video/xfq9u_ … a-yamamoto

tle pa obračun u americi - kjer en čist gnil savate borec premaga skalo, skal smile veri fani

http://www.youtube.com/watch?v=oejU60qT1tY

kdo je boljši , kdo je virtualni je brez veze- samo hočerm povedat da vse kar nam DON KING ponuja v svojem POP paketu K1  zagotovo ni tista kvaliteta ki si jo bi želel videti. Pa tudi tajski boks ni edina borilna disciplina primerna za K1. Počakajmo še kakšno leto da vdrejo Kitajski San-shou fajterji na sceno, kar bo kr veselo in bo razgibalo malo teren.

Pa tudi savate ni tko za podcenjevat , če vemo da tajski v Franciji ravno toliko da diha, savate pa ima popolno in močno ter množično podporo.

Dejmo se raj pomenit kako bi lahko dosegli namesto tega bolestnega mačizma - smisel povezovanja da bi dosegli to kar Francozi že nekj let uspešno imajo.

UNIVERZITETNI KLUB BORILNIH VEŠČIN
http://www.tepen.si

Odsoten

#35 18.10.2007 22:28:46

mirancar
Črno-Rdeči rang
Od: Branik21e
Registriran: 27.06.2006
Objav: 858
Spletna stran

Nisem reku da Khider ni premagal Yamamota (ki je povprečen borec in je v K-1 samo zato ker je japonec) ti mi samo povej kdaj je Khider stopu u ring z Vileumom ?

SHOW THEM NO FEAR, SHOW THEM NO PAIN

Odsoten

#36 18.10.2007 22:45:14

Yaksha
RJAVI rang [III ]
Od: Kras
Registriran: 29.06.2006
Objav: 365
Spletna stran

Na njegovi strani ni govora o savate-ju.

http://www.ernestohoost.nl/

Lahko da je, ampak potem mi ni jasno zakaj ga ne omeni na svoji spletni strani. MAH.

Skoda, da savate ni toliko razvit v Sloveniji. Morda pa bo. Jaz bom sigurno zadovoljen s tem. Vec ljudi trenira, vec borcev in vec dvobojev se bo dalo organizirat wink

Zadnjič urejal Yaksha (18.10.2007 22:47:19)

RESPECT YOURSELF AND YOUR OPPONENT!!! by nubo11
ยัคชา ทีมต่อสู้ - มวยไทย

http://www.yaksha.si

Odsoten

#37 19.10.2007 00:00:28

Turbo
Rdeči rang
Registriran: 11.03.2006
Objav: 1375

...nemormo zdej gledat kdo je koga razbiu......to so začarani trikotniki.... Cikatić je tut 2krat nokautiru Hoosta... kaj naj bi to pomenil da je zdej MT bolši od "savateja"?? Odvisn je use od samega posameznika...kakšn stil komu odgovarja, itd...

Drugač pa dejstva govorijo use.....v MMAju prevladuje parterna borba, v standupu MT... saj tko jst opažam...

wink

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

#38 19.10.2007 08:09:42

Yaksha
RJAVI rang [III ]
Od: Kras
Registriran: 29.06.2006
Objav: 365
Spletna stran

Se strinjam, ampak poanta ni v tem. Stvar je da bi jaz trdil da Fedor je boljsi od Couture-ja ali obratno. Kako lahko to recem, ce se nista nikoli borila? zakon
Drugo pa zakaj nebi na spletni strani Hoost napisal, da je treniral Savate? Saj ni nic slabega v tem.

Saj ne napadam nobenega, to mora biti jasno. Sam treniram Muay thai boxing_vreca, ampak so mi vsec tudi druge borilne vescine in tudi Savate (od tega ne sme biti dvoma).

Iz moje strani je to vse.
shakehands stolt

Zadnjič urejal Yaksha (19.10.2007 08:20:49)

RESPECT YOURSELF AND YOUR OPPONENT!!! by nubo11
ยัคชา ทีมต่อสู้ - มวยไทย

http://www.yaksha.si

Odsoten

#39 19.10.2007 08:58:35

savater
RJAVI rang [II ]
Spletna stran

mene tut zanima samo neki - kdaj bomo sproduciral znotrej Olimpijskega in Ministrstva za šport pa sponzorjev dost močn vpliv, da bomo imel kot kontaktni športi dost vpliva da se bo o nas začelo slišati na način kot je to na Hrvaškem, Srbiji, Italiji, Franciji, Madžarski.

Grepling azijatski športi odnesejo skorej 3/4 borilnega dnarja, udarjalni kontaktni pa tam kkšno dvajsetinko če jo.

In če ni amaterskega nivoja, ni kadra, ni vzrasta, mladih športnikov.
In če ni maldih športnikov ni tekmovalnega poligona, in če ni tekmovalnega poligona so le pametni posamezniki. In ravno to se nam zdajle dogaja.

Bi lahko pokomentirali razširjenost kontaktnih športov in razvoj mlajših kadrov v Sloveniji ter morebitne razvojne naloge ki so v delu?

Odsoten

#40 19.10.2007 09:05:48

High Kick
MODRI rang [I ]
Registriran: 13.07.2007
Objav: 11

Mt + dober klasicni boks= alfa + omega Stendupa. To so dejstva....1000%!!!Pa to se z Marsa vidi...o cem se tle pogovarjamo,brez veze...skoda cajta.

Zadnjič urejal High Kick (19.10.2007 09:06:15)

Odsoten

#41 19.10.2007 09:26:14

High Kick
MODRI rang [I ]

savater je napisal:

mene tut zanima samo neki - kdaj bomo sproduciral znotrej Olimpijskega in Ministrstva za šport pa sponzorjev dost močn vpliv, da bomo imel kot kontaktni športi dost vpliva da se bo o nas začelo slišati na način kot je to na Hrvaškem, Srbiji, Italiji, Franciji, Madžarski.

Grepling azijatski športi odnesejo skorej 3/4 borilnega dnarja, udarjalni kontaktni pa tam kkšno dvajsetinko če jo.

In če ni amaterskega nivoja, ni kadra, ni vzrasta, mladih športnikov.
In če ni maldih športnikov ni tekmovalnega poligona, in če ni tekmovalnega poligona so le pametni posamezniki. In ravno to se nam zdajle dogaja.

Bi lahko pokomentirali razširjenost kontaktnih športov in razvoj mlajših kadrov v Sloveniji ter morebitne razvojne naloge ki so v delu?

Ves kdaj-takrat ko bomo imeli svetovne borce med top 10.!!! Na K1,MMA,S1,svetovne ,evropske prvake v svateju,boksu,MT, MMA,Kickboksu......Takrat se bo to zgodilo kar ti omenjas!Tudi drugje je bilo tako...poglej sam Hrvasko,ce nebi bilo CIkatiča,Filipovica...kaj bi blo? Do takrat je pa terba delat, ne pa pametovat,stokat,filozofirat in nakladat,kako to drugi delajo...!
Znoj, kri, trpljenje......garanje,samo tako se kaj naredi v polnkontaktnih BV. Vse ostalo je VELIKO bull shiit nakladanje...In ce se to ne zastopi naj se gre rajsi rozce nabirat.Mislim to je to ,ce govorimo o POLNOKONTAKTNIH BV! SI -al NISI,ni druge poti!Ko bodo rezultati -bojo tud  mediji,dnar, + ostalo!!!!100%Se  tud to pocas dogaja v SLO,je pa to  proces v katerem je potrebno VSTRAJAT! Volja,volja,volja....in spet volja...naredi borca-v vseh pogledih!

Zadnjič urejal High Kick (19.10.2007 09:30:36)

Odsoten

#42 19.10.2007 09:41:44

KATANA
Črni rang
Spletna stran

Zdej pa ne morem bit več tih!!! Se popolnoma strinjam z high kickom in mislim ,da se v Sloveniji že to dogaja in da v naši kratki zgodovini (16 let) smo že ogromno naredili in smo na pravi poti.So ljudje,zveze in klubi,ki se zelo zalagajo in trudijo na tem področju in mislim,da imamo tudi podmladek za nadaljne delo.Potem imamo tudi že nekatere svetovne in evropske rezultate ...itd in tudi kvalitetne borce... Kakršne koli primerjave so nesmiselne in neumne in to počnejo taki,ki nimajo pojma o pojmih ne samo o borilnih veščinah ampak nasploh o življenju. Zanima me savater al kaj si že kolk ti treniraš in prelivaš znoj in kri na boriščih po Sloveniji in v tujini,da si tolk pameten?

Lp
KATANA wtf

www.ka-te-slo.blogspot.com, www.katanateamslo.blogspot.com , www.katanatati.blogspot.com

Odsoten

#43 19.10.2007 09:58:52

High Kick
MODRI rang [I ]

KATANA je napisal:

Zdej pa ne morem bit več tih!!! Se popolnoma strinjam z high kickom in mislim ,da se v Sloveniji že to dogaja in da v naši kratki zgodovini (16 let) smo že ogromno naredili in smo na pravi poti.So ljudje,zveze in klubi,ki se zelo zalagajo in trudijo na tem področju in mislim,da imamo tudi podmladek za nadaljne delo.Potem imamo tudi že nekatere svetovne in evropske rezultate ...itd in tudi kvalitetne borce... Kakršne koli primerjave so nesmiselne in neumne in to počnejo taki,ki nimajo pojma o pojmih ne samo o borilnih veščinah ampak nasploh o življenju. Zanima me savater al kaj si že kolk ti treniraš in prelivaš znoj in kri na boriščih po Sloveniji in v tujini,da si tolk pameten?

Lp
KATANA wtf

+1 KATANA!bravo

Odsoten

#44 19.10.2007 10:26:00

savater
RJAVI rang [II ]
Spletna stran

sej vem da se mal smešno sliš, k sem absolutni nič proti ostalim sogovorcem ampak a lahko naštejemo na prste obeh rok te borce k tolk šviacjo in lijejo kri
pa definiramo podmladek v 0-100?

Odsoten

#45 19.10.2007 10:26:06

BANE
VIJOLIČNI rang [III ]
Registriran: 03.10.2007
Objav: 75

HE, HE, lol3 bravo blabla1

Odsoten

#46 19.10.2007 10:35:34

KATANA
Črni rang
Spletna stran

savater je napisal:

sej vem da se mal smešno sliš, k sem absolutni nič proti ostalim sogovorcem ampak a lahko naštejemo na prste obeh rok te borce k tolk šviacjo in lijejo kri
pa definiramo podmladek v 0-100?

Sam sebe daješ v nič in na jeziku si močen... mislim,da sem ti jasno postavil vprašanje in točno tak odgovor sem tud pričakoval... va...tko,da jaz tle nimam več kaj povedat...pa lep dan vsem

Lp
KATANA big_smile

Odsoten

#47 19.10.2007 10:47:05

mirancar
Črno-Rdeči rang
Od: Branik21e
Registriran: 27.06.2006
Objav: 858
Spletna stran

Ah jst sm tudi končal pisat na to temo

Zadnjič urejal mirancar (19.10.2007 10:47:43)

SHOW THEM NO FEAR, SHOW THEM NO PAIN

Odsoten

#48 19.10.2007 11:10:43

savater
RJAVI rang [II ]
Spletna stran

no...močn sem tut u ringu....ampak to ne spada med močnejše dosežke u mojem lajfu...

dejte pliz nazaj - mormoo bit YUNAJT - tko kt je reku za Evropo Toto Cotugno smile

v legalnih inštitucijah so me tko zdeformirali da zmeri zahtevajo od mene samo konkretne številke in ne približkov. Pravo je pa podobna jeba - zmeri se naslanja samo na konkretno.

Mislm da se brcači pa udarjalci mormo nekak zedinit kako naprej

sam opazujem stanje  na vseh podoročjih od boksa do kika, pa tajskega in savata in karateja in taekwondoja  - rečem pa lahko samo to:

sirotinja. treba bo z medsebojnim sodelovanjem napolnit vsaj osnovne kategorije do 6 tekmovalcev in jih uspešno kategorizirati in jim dati osnovno veljavo, klubom pa zaslužene ugodnosti.
Ločiti profesionalno od amaterskega in organizirati posamezne profesionalne nastavke (firme, organizacije) ločene od amaterizma. Uvest antidoping kot temelj medsebojnega zaupanja - in poostrit kontrolo nad tem načinom novodobne narkomanije.

Sam tko bo šlo naprej.

Garantirano pa bo to težka naloga saj je večina fevdov že zasedenih in samozadostnost je tej deželi ime smile

Odsoten

Noga deske