Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Pozdrav vsem, kot ze naslov pravi danes pride v Lj. Marcus Venicius BJJ black belt 4th dgree. Trenutno je na Evropski turneji, kjer je ze sprovedel semiar v Munchnu in Moskvi, po sloveniji gre se v Milano, Rim, Amsterdam, Paris in bla bla..skratka, ker mu jaz enostavno nisem imel casa organizirat nic vecjega tukaj vam lahko ponudim oz. predlagam, da ce sami zelite lahko organizirate treninge po klubih ali pa zaradi, mene tudi vsi skupaj, ce ste toliko slozni. Kar se tice $$ sami predlagite kolk se vam zdi vredno dat, pa se bomo ze zmenili. Konec koncev je v Slo. ze cetrtic in se ima vedno fino tako, da business, kar se tice slo. ni v prvem planu. Lahko pisete tukaj ali pa me poklicete na 031 68 28 28 Thanx. Peter
Odsoten
Tole je zdaj sicer zelo kratkoročno za neko resnejšo organizacijo, me pa vseeno zanimajo kake okvirne informacije. To misli imeti samo BJJ seminar? Koliko kasira drugače? Mu je potrebno zrihtati prenočišče? Pride tudi, če bi bilo recimo samo do 15 ljudi? Je vseeno kje se nahajamo ali preferira bolj večja mesta? Hvala vnaprej.
Odsoten
Ma ne, evion, spanje, etc. to mu vse jaz placam kot prijatelju..enostavno, ce ga kdo hoce izkoristiti dokler je tukaj ima priloznost..placa se samo trening..lahko je to vecji seminar ce se vaz zbere toliko (kar pa dvomim glede na casovni okvir) ali pa obisk v klubih in vodenje treninga, lahko tudi personal trening. Kar se tice $$ je v USA noro drago..150usd na personal trening ali pa 200 usd unlimited group classes za BJJ in VALE TUDO. Seminar v SLoveniji, ki ga je imel ze 2 x mislim, da je bil okoli 10000sit ( ne me zadavt ce sem se zmotu). Ampak kot sem ze povedal, ker so okoliscine take kot so..in, ker bi mi bilo zal, da bi bil tukaj in nic pokazal, lahko naredimo kompromis. Poucuje lahko BJJ in MMA. lpp
Odsoten
Pogovorte se koliko bi vam bilo vredno, koliko bi vas prislo in javite, ce bo intere.
Odsoten
Sem ze bil na njegovem seminarju in ga lahko samo pohvalim
tko, da ce bo kak seminar z njim se priporocam 
Odsoten
Pozdrav vsem,
za seminar je dogovorjeno in sicer v Ljubljani - Celovška 172, prostori Ultimmate Academy. Seminar bo potekal v četrtek 8.11.2007 od 19:00 do 22:00 . Marcus bo kazal napredne in nekomercialne tehnike brazilskega jiujitsa ter MMA oz. bo seminar potekal po želji publike. Cena seminarja je 30 EUR.
Zadeva bo potekala v prijateljskem vzdušju tako da ste vabljeni vsi, ki vas zanima taka stvar, ne glede na znanje!
Vabljeni!
Vse dodatne info dobite na 041 784 159 Peter, Lp
Odsoten
Cool!!! 
Odsoten
Pozdrav vsem tudi iz Postojne
Evo ,da vas povabimo še mi iz Postojne.Zadeva je prišla tako nahitro nepričakovano ,vendar si želimo izkoristiti tu di mi znanje mojstra MARCUSA VINICIUSA in bo danes v SREDO 07.11. organiziran seminar v Postojni seveda v društvu KATANA in bomo začeli ob 17h pa nekje do 20h. Vsi ,ki ste zainteresirani iz Primorske in Notranjske ste vljudno vabljeniCena pa je ista 30€ po osebi.Seveda se bomo vsi potrudili ,da bo vzdušje prijateljsko in sproščeno kot vedno.
Informacije na gsm 040 573 083
Vljudno vabljeni vsi ljubitelji borilnih veščin
Lp
KATANA 
Zadnjič urejal KATANA (07.11.2007 08:11:55)
Odsoten
Evo takole na kratko kako je bilo včeraj z Marcusom. Enkratno fantje in vam priporočam ,da izkoristite možnost,da vas uči saj je zelo sproščen,pozitiven in vsakemu pomaga,pokaže,svetuje...IN SEVEDA VELIK MOJSTER... skratka cca 5 ur smo delal ogromno izhodov iz dveh treh pozicij na tleh.Bilo nas je men se zdi mal več kot 10 in vzdušje sproščeno ter zelo prijateljsko.Tako ,da danes vsem priporočam,da se udeležite seminarja v LJUBLJANI pri Petru Cakiću v Ultimat Fight Academy in siguren sem,da ne bo nikomur žal.Sledi še kakšna slikca in to je to...
Prvo jaz...he he he in res mi je čast,da nas je obiskal in ,da sem delal z njim... enkratek človek kot oseba 

Aja pa tko mim grede ...jaz grem dons spet na seminar v Ljubljano tolk mi je dober...pa še to tistim,ki se jim to zdi drago naj povem,da smo MI njega oropal... čist tko 5 ur pa še je hotel,da gremo naprej...lahko smo srečni...
Lp
KATANA 
Zadnjič urejal KATANA (08.11.2007 15:05:06)
Odsoten
Lepo da ste bli zadovoljni! Mi bomo pa danes
Katana se vidimo danes potem!
Odsoten
Kako ste se imeli včeraj, jaz nisem utegnil prit in mi je res žal, ker za tako ceno se ponavadi ne dobi dosti! 
Odsoten
Jou seminar je bil prva liga! 
Blo nas je okol deset - slaba udeležba glede na ful ugodno ceno in dobrega mojstra
Seminar je traju dobre štiri ure, če bi pa še kej vprašal, pa verjetno še več...
Markus je res car in priporočam obisk njegovega seminarja ali treninga ko naslednjič pride 
Odsoten
bilo je enkratno, Marcus je res mojster prve klase ni kej
Ob gledanju izvajanja njegovega bjj smo se vsi počutili kot začetniki
Tip je drugače ful ok oseba, se prilagodi vsakemu posebej,zbija šale kjer se da
in vzdušje na treningu je bilo res enkratno. Prvovrstna izkušnja, veliko novih tehnik, gibanj, izboljšav... seminar je potekal dobre 4 ure in bi bil lahko še dalj vendar nihče od nas ni mogel več, kajti ura je bla že skoraj polnoč. Vprašati ga je bilo mogoče kar koli BJJ, MMA oz na koncu nas je on nagovarjal da še še... ter vzpodbujal kot da smo ravno začeli
Definitivno vredno svojega denarja.
Glede na izkušnjo, bomo verjetno organizirali ponoven seminar - trening, takoj ko bo to možno. Lokacija ista, le glede ure bo verjetno kako uro dve prej. Mogoče ga uspemo prepričati, da pride iz Amstrdama preden gre domov še enkrat mimo Slo za kak dan. Torej tam čez kak dober teden... kakor koli, če bo možnost boste zvedeli tukaj in seveda ste vabljeni!
Kake slike pa še sledijo.
Lp
Odsoten
MMA.si forum je napisal:
bilo je enkratno, Marcus je res mojster prve klase ni kej
Ob gledanju izvajanja njegovega bjj smo se vsi počutili kot začetniki
Tip je drugače ful ok oseba, se prilagodi vsakemu posebej,zbija šale kjer se da
in vzdušje na treningu je bilo res enkratno. Prvovrstna izkušnja, veliko novih tehnik, gibanj, izboljšav... seminar je potekal dobre 4 ure in bi bil lahko še dalj vendar nihče od nas ni mogel več, kajti ura je bla že skoraj polnoč. Vprašati ga je bilo mogoče kar koli BJJ, MMA oz na koncu nas je on nagovarjal da še še... ter vzpodbujal kot da smo ravno začeli
Definitivno vredno svojega denarja.
Glede na izkušnjo, bomo verjetno organizirali ponoven seminar - trening, takoj ko bo to možno. Lokacija ista, le glede ure bo verjetno kako uro dve prej. Mogoče ga uspemo prepričati, da pride iz Amstrdama preden gre domov še enkrat mimo Slo za kak dan. Torej tam čez kak dober teden... kakor koli, če bo možnost boste zvedeli tukaj in seveda ste vabljeni!
Kake slike pa še sledijo.
Lp
ja če se da bi bilo res cool če bi se še enkrat organiziralo!
Odsoten
Evo še ena skupna iz Postojne...
Lp
KATANA 
Odsoten