Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Čestitke tekmovalcem.
Odsoten
Skor same punce svaka čast
čestitke še z moje strani
Drugač pa moj nasvet nehi jamrat savater na državo ampak spišite eno prošnjo za sponzorstvo ,pa rezultate not,vaše dosedanje delo,cilje itd... pa pot pod noge in iskat sponzorja... druga zadeva Fondacija za šport ima odprti razpis za sofinaciranje do 15.11. je razpoložljivih sredstev za leto 2008 12,5 milionov € pa se tudi tu da kej dobit ...
Pa še ena stvar Italijanov je 60 milijonov, Srbov 20 milijonov, Hrvatov nevem cca 10 milionov sam v Zagrebu jih je za pol Slovenije in nehi nas primerjat k nima smisla...
To ti je moj prijateljski nasvet..
Lp
KATANA 
Zadnjič urejal KATANA (06.11.2007 09:37:25)
Odsoten
ej punc mamo tolk k se hočjo borit na pouno, da nas je kr mal strah teh želj. Punce še nismo mel knockoutirane in sploh si ne bi hotu predstavljat kako to zgleda na našem primeru. Dobr...tipi skor use zdržijo...ampak punce.
Je biu pa štos da je naša štajerka Turkova tko suvereno premagala Francozinjo (ponavadi so francozi bli razred zase), da so ble solze na borišču
in kasneje še uradna pritožba.
ampak naša ekipa je stala trdno in sodniki niso popustili pod pritiski.
Turkova pa blestela. Dela nas čaka še ogromno, ker se nam zdi da smo še daleč od tistega optimuma, ki bi ga lahko zagotovili. V tem trenutku gradimo drugi del polnokontaktne ekipe, ki bo prebijala drugo silnico navzven.
Baje se pripravlja tudi profesionalna savate liga v kratkem
Tu pa so še rezultati:
p.s. na razpisih te fundacije smemo kandidirati samo za založništvo in rekreacijo. Vrhunski šport ki predstavlja največ sredstev lahko pomlatijo samo izvoljeni - torej tisti ki imajo priznanje vsevišnjega - KOC-JAN-ČIČ...
sej ne stokam....sam gre nikamor brez keša....k bi vedl kako nas ves savate svet debelo gleda k jim govorimo da smo brez keša...zgledamo k butlni katerim noben ne verjame. dosegamo rezultate, smo kao fenomenalni slovenci ampak brez keša. še srbi se nam režijo
na pouno
Zadnjič urejal savater (07.11.2007 12:47:50)
Odsoten
Glej ne strinjam se s tem kar praviš glede Fondacije za šport.Letos je razpis na cca 5 področjih in res je da reprezentance,zveze in olimpijski športi poberejo največ ampak saj imate rezultate in kot savate zveza ,reprezentanca in tudi klubi ,ki imajo člane,ki so v reprezentanci se lahko prijavijo in se da nekaj dobit.Poleg tega je razpis tudi namenjen tistim,ki želijo organizirat tekmovanja na državnem in evropskem,ter svetovnem nivoju...itd...Pač tle rabite nekoga,ki se v to razume in vam pomaga pri takšnih razpisih.Sam treba se je potrudit ,dobro prebrat razpis in ogromno letanja in pisanja,čim več dokazil,stroškovnik,plani za bodočnost itd...pa verjamem ,da pol neki že je.Kot sem že prej rekel to energijo,ki jo imaš namesto jamranja posvet temu pa bodo rezultati sigurno.
Lej jaz ti samo svetujem kot prijatelj in res vam želim,da se bi kaj spremenilo.A težko je spremenit druge samo mi sami se lahko spremenimo in to potem vpliva na druge in pridejo pozitivne spremembe.
Lp
KATANA 
Odsoten
katana hvala za pripravljenost za pomoč. ja nč še enkrat bo treba skozi razpiusno besedilo.
ampak po prvem branju - ko smo gledali zadeve tako kot vsa prejšnja leta smo videli da nam vrhunski šport (to je delo reprezentanc in izvedba tekmovanj) ne pripada. Tko da po izkušnjah prejšnjih let smo se vedno mogl pod nosom obrisat za te stvari.
Nč bomo šli še enkrat skoz, pa vidl če je res kje kkšn drobn tisk. Še enkrat hvala.
Odsoten

evo še ena novička iz Belgije - trojec Weixler, Merlak, Brenčič se je udeležila močnejšega combat polnokontaktnega prvenstva v Belgiji.
Weixler - 5 *2 min, Merlak 3* 2min ...
Ekipa se domov vrača cela, polna modric in zadovoljna nad organizacijo in kvaliteto borb.
Odsoten
KATANA:
Pa še ena stvar Italijanov je 60 milijonov, Srbov 20 milijonov, Hrvatov nevem cca 10 milionov sam v Zagrebu jih je za pol Slovenije in nehi nas primerjat k nima smisla
NO pretiravat pa ni treba 20 milijonov nas je bilo v celi bivši jugoslaviji. 
Zadnjič urejal aleksa (11.11.2007 21:43:29)
Odsoten
Države katere sta naštela so par let pred nami kar se tiče borilnih veščin in tekmovanj.Mislim da se ne mormo primerjat z naštetimi smo pa glede na število tekmovalcev odlični.......in na dovolj visokem nivoju.
LP
Miha
Odsoten
ja mislim da je ekipa kr ponosna na weixlerja in merlaka pa na brenčiča, saj so fantje začeli tvoriti prvo polnokontaktno grupo znotrej savata v sloveniji, kar bo verjetno tudi povečalo sodelovanje z ostalimi, kar si sami zelo želimo.
dobri fajti in dobri borci v sloveniji ne glede na stil ali zvezo...to so sanje ki bi se u bližnji prihodnosti morale uresničiti.
največja težava ki nastopa pri razvoju polnokontaktne prvine ni to, da ne bi bilo želje po fajtu temveč preveč porabljenega časa za vzdrževanje savate populacije na rednih treningih - kar pomeni treniraš druge, zase pa ti zmanjka časa in energije. Sej veste kako je če člouk hodi v službo (al pa faks).
dobr bi blo met več cajta
Zadnjič urejal savater (12.11.2007 10:24:12)
Odsoten
mirancar je napisal:
Ah se ko sem u Bangkoku si mi dosadan
vsem cestitke za dobre rezultate bravo
hahaha najjaci post
hahahahaha
Odsoten
u savate zvezi zadnje čase beležimo zlo hudo zanimanje s strani klubov iz karateja in ITF taekwondoja. Vzroka ne vem, se mi pa zdi da zarad združevanja taekwondojev ITF stari klubi iščejo neki nouga, karate klubi pa verjetno zarad podobnosti s taktiko v lahkem kontaktu.
Neki je tržišče pozornost usmerlo v relativno nepoznani savate ????????
Odsoten
Zadnjič urejal savater (12.01.2008 10:14:28)
Odsoten
dobr fajt, trda borca oba. čist je hinavski tale francoz 
Odsoten
savater je napisal:
u savate zvezi zadnje čase beležimo zlo hudo zanimanje s strani klubov iz karateja in ITF taekwondoja. Vzroka ne vem, se mi pa zdi da zarad združevanja taekwondojev ITF stari klubi iščejo neki nouga, karate klubi pa verjetno zarad podobnosti s taktiko v lahkem kontaktu.
Neki je tržišče pozornost usmerlo v relativno nepoznani savate ????????
In savate klubi pa se zanimajo za druge vescine 
Odsoten
savate je vesel, da sta se v Evropi dvignila tako kikboks kot muay thai.
to je bila želja na mednarodnem nivoju.
kontaktno udarjalno borilstvo je šlo naprej.
zdej se čaka da se še savate priklopi družini.
ta trojica bo morala tako kot pri sosedih kroatih počasi delat na razpoznavnosti vseh treh in lobiranju za svoj medijski prostor.
ja ta francoz je pa jeguljko taprau. Je enga Fornesa na France Elite savate s podlaktjo stresu skorej do KO, potem pa ga je zaključu še z zadnjim direktom. Drgač pa je tstr Khider kr efektiven....no nč tacga
drgač pa Hrvati razbijajo...in jih bo treba ulovit:
VALPOVO - Goran Borović, član Omega boks kluba iz Varaždina, osmi je puta postao seniorski prvak Hrvatske u Savate boksu. U finalnom meču bio je bolji od kolege iz kluba Luke Habeka. Predaha nema, jer Borovića očekuje kvalifikacijski turnir za nastup na završnom K-1 turniru najboljih osam, a Habeka finale Svjetskog prvenstva u Savate boksu.
Vir: http://www.mojportal.hr/sjeverozapadna_ … vate_boksu
Zadnjič urejal savater (14.01.2008 13:50:17)
Odsoten
ne dela mi podpora za STAGE 6
ve kdo rešitev? v navodilih neki ne štima
Zadnjič urejal savater (21.01.2008 15:37:29)
Odsoten