Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
tapp out je napisal:
http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002993094737995027
HE HE HE NISTE RESNI!!!
LP
Miha
a un tamejhn je kongo-sigurn je na steroidih 
Odsoten
hehe
Itak 
Odsoten
nestor je napisal:
Hja, zato ker vi ne morte bit taki še ne pomeni da so vsi na steroidih. So še bolj nabiti od Konga pa mu folk ne teži, zato ker niso Mirkota razbil
+100000000000000000000000000
Odsoten
danes je težko rečti za koga da je natural, ker tudi tista kao "natural" prehrana (razni zvarki raznih aminokislin,proteinov, ogljikovih hidratov, vitaminov na 100 in en način) je KEMIJA...vse je kemija..pa tudi ful težko je res za koga rečti da je na steroidih...Bi pa res prej reku za Konga kot pa za Mirka, da posega po nedovoljenih preparatih...
Odsoten
(razni zvarki raznih aminokislin,proteinov, ogljikovih hidratov, vitaminov na 100 in en način) je KEMIJA..
ne ni,to je pridobljeno s kemicnimi postopki,ni pa nekih snovi skodljivih cloveskemu organizmu noter,(izjema so umetna sladila...ce je recimo kdo alergicen nanje ipd.)ne vem kir borc je dan danes samo na bananah ce si lahko vec privosci...predstavljaj si 2 ki dirkata eden v katrci drugi v bmw x5 a imata enake pogoje....jebiga casi so drugacni
Odsoten
CrpCop: "Ne bježim iz UFC-a"
"Briga me kako će to netko shvatiti, nisam dužan nikome polagati račune. Naglasio sam da ću odraditi tri borbe u Dreamu i da se onda vraćam u UFC. A tim sveznadarima s interneta poručujem da navuku rukavice i sami se okušaju u ringu ili kavezu prije nego počnu vrijeđati bilo kojeg borca. Ponavljam, apsolutno ne bježim iz UFC-a i do kraja godine vraćam se u kavez."
celotni intervju tukaj: http://forum.mma.si/viewtopic.php?pid=16733#p16733
Odsoten
A tim sveznadarima s interneta poručujem da navuku rukavice i sami se okušaju u ringu ili kavezu
Ker čefur je ta Mirko

Odsoten
lepi galko d nisi ti?
Odsoten
nočm bit nesramen, sam n wem zakaj ga kr neki obtožuješ? sj so njegowe odločitwe, ne twoje...
Odsoten
No jst ,islim da so vsi ki ste jih omenli na Hemeroidih!!!!!!!!!!!!!!!!
LP
Miha
P.S.Pa Mirko je č.... poglejte zadnji njegov film !!!!!
Odsoten
Nisem mislil biti nesramen al karkoli, samo takole sikanje v stilu "če imate kaj proti meni, si dajte gor rokavice in pridite v ring" se pa res ne pritiče zvezdi CroCopovega kova. Sploh, ker nagovarja internetno publiko, za katero je znano, da ima vsak papak mnenje o vsem, tudi če v resnici nima pojma
Pač jebi ga, mnogi (tudi jaz) smo razočarani nad tem, kaj se z njem dogaja zadnji dve leti, in valda da ga bo folk kritiziral... Naj bo car in naj se vrne z maksimumom, ne pa da sika random folku, lol.
Bi pa res rad, da se vrne, čimprej. Še ima šanse, da pokaže UFCju, kaj so to Pravi moški, ne pa da se za naslov prvaka tepe Sylvia in podobna čudesa.
Odsoten
lepi Galko je napisal:
Nisem mislil biti nesramen al karkoli, samo takole sikanje v stilu "če imate kaj proti meni, si dajte gor rokavice in pridite v ring" se pa res ne pritiče zvezdi CroCopovega kova. Sploh, ker nagovarja internetno publiko, za katero je znano, da ima vsak papak mnenje o vsem, tudi če v resnici nima pojma
Pač jebi ga, mnogi (tudi jaz) smo razočarani nad tem, kaj se z njem dogaja zadnji dve leti, in valda da ga bo folk kritiziral... Naj bo car in naj se vrne z maksimumom, ne pa da sika random folku, lol.
Bi pa res rad, da se vrne, čimprej. Še ima šanse, da pokaže UFCju, kaj so to Pravi moški, ne pa da se za naslov prvaka tepe Sylvia in podobna čudesa.
Kle se pa strinjam s tabo... Res se mora mal oddolžit fanom!
Odsoten