Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
Pozdravljeni vsi ljubitelji kickboxinga.
14.in 15.03.2008 bo na Tirolskem na sami meji med Avstrijo in Nemčijo v mestu Kufstein tradicionalni kickboxing turnir AUSTRIA CLASSIC, kjer se je lansko leto udeležilo več kot 1000 tekmovalcev iz 17 držav in na njem nastopajo tudi mnogi klubi iz Slovenije. Tekmuje se v semi in light contactu vse kategorije in starosti,ter musical forms (vse 4 discipline) in ekipne borbe.
Informacije in prijava na spodnjem linku!
http://www.austrian-classics.at/bilder/ … r_2008.pdf
Nekaj fotografij z lanskoletnega turnirja! Pokali in pasovi za najboljše+Top Ten darila+denarne nagrade!!
8 borišč!!!![]()
Več kot 1000 tekmovalcev!![]()
Kvalitetne borbe in močna konkurenca!![]()
Pon Do Kwan Zagorje,Slovenija![]()
Lp
KATANA 
Zadnjič urejal KATANA (29.01.2008 11:43:16)
Odsoten
Lep pozdrav!
V petek 14.03. gremo na turnir Kickboxinga Avstria Classic 2008, ki je eden večjih in pričakujejo cca 1000 tekmovalcev iz 15 držav. Prevoz organizira PDK Zagorje pod vodstvom Alojza Miklavčiča gsm 041 972 522 in je na avtobusu še nekaj prostora za vse zainteresirane. Odhod med 11.45 in 12h iz Tivolija v Ljubljani in prihod v Kufstein (na meji z Nemčijo) ob cca 18h. Zvečer že nastopamo v glasbenih formah in ekipnih borbah. V soboto pa so ostale borbe v semi in light contactu ,ter borbe dvojic, kjer so zopet privlačne nagrade 500€ + kompletna oprema znamke TOP TEN! Ni slabo a ne. Aja cena prevoza je 28€ po osebi in nočitev z zajtrkom v hotelu 30€, potem prijavnina za tekmo odrasli 25€, mladinci 20€, otroci 15€ po disciplini. Se pravi če nastopiš v večihplačaš za vsako posebaj recimo 15€ za borbe +15€ za forme ali če nastopiš v dveh kategorijah recimo je to potem 30€ + v dveh kateg. glasbene forme še 30€ govorim za otroke itd... tako, da se kr nabere ampak je treba čim več nastopit in iskoristit možnosti,če se že gre a ne. Mislim, da bo več kot 50-60 tekmovalcev iz Slovenije.
Lp
Katana 
Zadnjič urejal KATANA (10.03.2008 09:43:31)
Odsoten
Evo, da napišem par stavkov o turnirju v Avstriji. Udeležba je bila velika 1041 tekmovalcev iz 22 držav. Prišli so tudi prvaki iz Amerike tako, da je bila konkurenca na svetovni ravni iz Evrope pa so bili skoraj vsi, ki nekaj veljajo v kickboxingu. Tudi iz Slovenije se je udležilo po moji oceni nekaj več kot 50 borcev in smo skupno dosegli ,kar veliko. Uradne rezultate bom sporočil kmalu in seveda tudi nekaj fotografij bo. Največ je dosegel Barada tim in v lightu pobral 5-6 naslovov, tudi mi iz Katane smo nastopili z petimi tekmovalci in dosegli 5 pokalov, kar je za nas v tej konkurenci izjemen rezultat. Zelo uspešni so bili tudi tekmovalci iz Zagorja, Ptuja, Tržiča, Izlak in Nove Gorice. Čestitke vsem.
Moram pa povedat, da je bilo sojenje porazno in sama organizacija tudi za tako velik turnir, kar bom pokomentiral ob uradnih rezultatih.

Več o rezultatih bo tudi objavljeno na http://www.austrian-classics.at/sites/start.html
Lp
Katana 
Zadnjič urejal KATANA (19.03.2008 21:38:01)
Odsoten
Čestitke vsem!

Zadnjič urejal agizzz (18.03.2008 08:26:27)
Odsoten
Lepo:aplavz:

Odsoten
Evo še nekaj neuradnih informacij...slovenski klubi (cca 8 klubov) in tekmovalci so dosegli skupno 24 pokalov in sicer 6x 1.mesto, 5x 2.mesto in 13x 3.mesto, kar je zelo lep dosežek. Poleg tega pa so se tudi ostali dobro odrezali saj so nekateri imeli ,kar 30 tekmovalcev v kategorijah in je kar nekaj lepih uvrstitev od 5.-8.mesta. Jaz pa sem itak mnenja ,da si vsak zasluž čestitke za udeležbo, vsaka zmaga pa je samo še velik plus. Najuspešnejši klub po osvojenih pokalih je Barada team, potem Katana team zatem so skupaj PDK Zagorje, KBV Ptuj, KIT Izola, in še ostali... to niso uradni rezulati,tako, da če sm se zmotil ne mi zamerit.
Lp
Katana 
Odsoten
Strani: 1