forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 06.04.2008 16:15:08

necro
BELI rang [II ]
Registriran: 01.04.2008
Objav: 3

SUD vreča za boks, kickbox ipd. 150 x 34 cm - usnje

Zdravo!

Sem amater, to vrečo sem naročil za treniranje doma, ker sem si vedno želel pokati v vrečo. Odločil sem se zato, da ohranim nekaj moči in refleksov, sedaj ko se vedno manj zanimam za športno aktivnost ter da pridobim nekaj znanja z napadanjem in samoobrambo... Zanima me, ali se bo do obrestovalo, rokavice bi bile obvezne ane? Tut kakšne copate bi rabil, ker so ploščice tam v kleti. Bi mi lahko nekdo prosim predstavu, katere stvari bi rabil za osnovno opremo in kakšne treninge naj bi izvajal(kako in kolikokrat/dan itd.) ! Zelo bi bil hvaležen vsakega odgovora, seveda, ta nasvet bi bil osnoven, za amaterja. Tukaj je še link: http://mma.si/si/shop_artikel/65

Zadnjič urejal necro (06.04.2008 16:18:15)

Odsoten

#2 06.04.2008 16:49:29

Papa Muerte
Črno-Rdeči rang
Od: Dravlje
Registriran: 08.07.2006
Objav: 782

Re: SUD vreča za boks, kickbox ipd. 150 x 34 cm - usnje

ufff,kje začet necro?!
glej,vsaj za kak mesec pejd v najbližji Box klub po osnove!
če maš doma vrečo še ne pomen,da jo znaš udarjat...lahko si poškoduješ kak sklep in pridobiš slabe navade,itd.!
Rokavice in bandaže so NUJNE,sploh za začetnika!!!

-Fighting solves everything!-

http://www.youtube.com/watch?v=xEK0GPuoxTg

Odsoten

#3 06.04.2008 21:36:29

shady
RJAVI rang [II ]
Registriran: 30.11.2007
Objav: 253

Papa Muerte je napisal:

ufff,kje začet necro?!
glej,vsaj za kak mesec pejd v najbližji Box klub po osnove!
če maš doma vrečo še ne pomen,da jo znaš udarjat...lahko si poškoduješ kak sklep in pridobiš slabe navade,itd.!
Rokavice in bandaže so NUJNE,sploh za začetnika!!!

se strinjam... brez podučevanja u klubu sploh ne začenjat toučt po vreči k si boš roke polomu...
pa še svetuje ti dobro obutev da ne zboliš... lol4

Odsoten

#4 07.04.2008 12:11:42

Macek
RJAVI rang [I ]
Registriran: 12.06.2007
Objav: 168

Jaz tudi priporočam trenirat v kakšen bližnji klub, vsaj za nekaj časa vsaj po osnove, da boš vedel kako udariti, ter kako si poviti roke, ker če ne, zna zelo hitro nastopiti kakšna poškodba.

Odsoten

#5 08.04.2008 12:13:45

necro
BELI rang [II ]

Zdej iti trenirat v klub definitivno odpade, ker če bi šel trenirati si ne bi kupil vreče. Torej opremo si bom še dokupil, vodič, kako pravilno izvajati udarce in ostalo, bom pa poiskal na internetu. Hvala za odgovore, če še ima kdo kaj za dodati, kakšno informacijo, bom hvaležen.
LP

Odsoten

#6 08.04.2008 12:40:47

Manijak
Črno-Rdeči rang
Registriran: 06.09.2006
Objav: 873

necro je napisal:

Zdej iti trenirat v klub definitivno odpade, ker če bi šel trenirati si ne bi kupil vreče. Torej opremo si bom še dokupil, vodič, kako pravilno izvajati udarce in ostalo, bom pa poiskal na internetu. Hvala za odgovore, če še ima kdo kaj za dodati, kakšno informacijo, bom hvaležen.
LP

glupost!

it's the passion that allows us to go... one more round!

Odsoten

#7 08.04.2008 13:16:07

wakko
Črno-Rdeči rang
Od: Maribor
Registriran: 13.04.2006
Objav: 951

tocno to...wreca je zato da ko znas..da pac treniras...da ne pozabis... smile
pa kaj no saj je njegow  denar pa wse naj dela kaj hoče..

šumska ninđa

Odsoten

#8 08.04.2008 14:04:47

Danijel
VIJOLIČNI rang [IIII]
Registriran: 24.08.2007
Objav: 88

Prvo se nauci pravilne tehnike udarjanja in gibanja.

Vreca je namenjena samo ucvrstitvi clenko,zapestja in za moc udarcev.

Ce bos zacel takoj na vreci si bos pokvaru tehniko in bos staticen, kar je velika
napaka in veliko ljudi jo dela.

Zacni prvo s tehniko in gibanjem.

Odsoten

#9 09.04.2008 17:30:27

agizzz
Črni rang
Registriran: 17.02.2007
Objav: 635

si se tut nauču kolo vozt iz interneta?

Kiling is as easy as breathing  - John Rambo
Do you want to die for something or live for nothing - John Rambo
WHO ARE YOU ?! - John Rambo

Odsoten

#10 09.04.2008 17:42:31

CroCop fan
VIJOLIČNI rang [II ]
Registriran: 10.09.2007
Objav: 63

agizzz je napisal:

si se tut nauču kolo vozt iz interneta?

hahaha...ta je dobra

Odsoten

#11 11.04.2008 09:58:29

necro
BELI rang [II ]

Dobro, nekateri so bili resni nekateri ne, hvala nekaterim za odgovore, bom jaz pogledal še ostale forume, ker tukaj nekateri ki trenirajo brez problema, ne dojamejo zakaj bi treniral doma, namesto da bi šel na trening. Treniral sem že veliko stvari in sem jih kmalu nehal. Najdlje sem treniral Taekwon-do, kakšne pol leta. Jaz pač nisem vztrajen in sovražim strogo disciplino.

LP

Zadnjič urejal necro (11.04.2008 09:59:29)

Odsoten

#12 11.04.2008 11:31:10

Turbo
Rdeči rang
Registriran: 11.03.2006
Objav: 1375

....necro, nimaš kj po drugih forumih spraševt, ker če neznaš tehnike na vrečo, pol sploh brezveze to delaš.....mislm.....sej boš meu veselje...ampak ti bodo najverjetneje šli členki, zapestja, mogoče komolec....pa še tehniko boš meu tako, da se ti bodo "vsi smejal" wink

kokr prav wakko....sam se odloč....tvoj je denar in telo....

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

#13 11.04.2008 12:55:58

Yaksha
RJAVI rang [III ]
Od: Kras
Registriran: 29.06.2006
Objav: 365
Spletna stran

necro je napisal:

Najdlje sem treniral Taekwon-do, kakšne pol leta.

Poslji mi PM cez ene pol leta ko bos prodal vreco wink

Zadnjič urejal Yaksha (11.04.2008 12:56:22)

RESPECT YOURSELF AND YOUR OPPONENT!!! by nubo11
ยัคชา ทีมต่อสู้ - มวยไทย

http://www.yaksha.si

Odsoten

#14 11.04.2008 13:03:18

LUJO
VIJOLIČNI rang [IIII]
Od: BREŽICE
Registriran: 27.12.2007
Objav: 89

prvo moraš itk tehniko nekje se naučit,da vsaj "šado"obvladaš.pa pol šele na vrečo it in to z občutkom po njej,če ne bo res polom...poškodbe,tehnika....                                                                                                                      govorim ti iz lastnih iskušenj,ker sem js naredo isto kot ti in sem si drugi dan napočil zapestje....seveda brez bandaž sem pametnjakovič delal o tehniki pa raj ne bi ker me je blo pošteno sram ko sem pršo v klub,bulš da neč ne znaš kot narobe.pa še lažje se boš z nule naučo, to bod siguren.čeprav ti si že treniro tak da ne bi blo čist z nule...tak da fantje zelo dober vejo kaj govorijo in nima smisla da si jezen.vso srečo ti želim,lp  buca  boxing_vreca

Zadnjič urejal LUJO (11.04.2008 13:03:49)

Odsoten

#15 08.02.2009 21:42:05

Fextec
BELI rang [ ]
Registriran: 08.02.2009
Objav: 1

Pozdravljeni!
Sm nov na forumu in sm zasledu to temo, k mam podobno željo, da bi si kupu vrečo za trenirat doma. Tako da bom kr sm not pisou, če ni kej narobe.. Razmišljam tud o nakupu hruške, pa me zanima kako se jo na strop obes, al rabš kakšno konzolo itd, da ne tolče direkt po zidu.. Skratka meu bi to dvoje bolj za rekracijo. Nism pa glih najbol sigurn glede hruške, če jo mam za kej rabt al bi bla zadost sam navadna vreča? Trenirou sm pa neki časa tkd pa sm mogu nehat, tko da nasledn mesc spet začnem, v mislih pa imam tud obiskat tajski box, glede tehnike itd.. Edin prosu bi vs, katere rokavice pa bandaže mi priporočate za oboje, pa za trening boxa.
V mislih pa imam http://www.mma.si/si/shop_artikel/501 pa http://www.mma.si/si/shop_artikel/70

Lp, F.

Odsoten

#16 09.02.2009 22:56:49

Rampage
MODRI rang [IIII]
Od: Ljubljana
Registriran: 16.01.2009
Objav: 29
Spletna stran

Fextec je napisal:

Pozdravljeni!
Sm nov na forumu in sm zasledu to temo, k mam podobno željo, da bi si kupu vrečo za trenirat doma. Tako da bom kr sm not pisou, če ni kej narobe.. Razmišljam tud o nakupu hruške, pa me zanima kako se jo na strop obes, al rabš kakšno konzolo itd, da ne tolče direkt po zidu.. Skratka meu bi to dvoje bolj za rekracijo. Nism pa glih najbol sigurn glede hruške, če jo mam za kej rabt al bi bla zadost sam navadna vreča? Trenirou sm pa neki časa tkd pa sm mogu nehat, tko da nasledn mesc spet začnem, v mislih pa imam tud obiskat tajski box, glede tehnike itd.. Edin prosu bi vs, katere rokavice pa bandaže mi priporočate za oboje, pa za trening boxa.
V mislih pa imam http://www.mma.si/si/shop_artikel/501 pa http://www.mma.si/si/shop_artikel/70

Lp, F.

za hrusko mors se uno plosco nabavt p pol tko pride..

http://www.sport-stojnic.si/strani-foto/uvodnastran/hruska.gif

aja...hruska pa navadna vreca mata cist kontra pomen ena od druge...navadna vreca je za moc, hruska pa za hitrost tko da...ja, hruska je zakon! big_smile

Odsoten

Noga deske