Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
lohk pa da je tko, da ti morjo samo starsi tist list podpisat za vpis in to je to.
Odsoten
wintry je napisal:
hmja ne vem no u khun kao-tu sm treniru pa se mi zdi da mors bit 18 ce hoces tam trenirat (ne izkljucujem pa moznosti da se da use zment)
hm zase se sploh ne sikiram še malo pa bom moral it v kak klub kjer sprejemajo upokojence ne pa samo nad 18, (joke) 
Mislim pa da če je Pero reku da je vse nad 6 let ok pol lahko pridejo tudi tisti ki so 15 stari ne....halo! za mladoletne je potrdilo priporočlivo najbrž samo v primeru tekmovanj, pa če greš vn iz države drgač pa za treninge (milsim da) ni treba.
lp

Odsoten
a je delav kateri od vas z svetovnim prvakom leonom iz zagreba? eden najbolših trenerjev in po nekajurnem tečaju oz seminarju tajskega boksa(drugače treniramo v klubu samo kickboxs) vidis veliko stvari..je zanimiva stvar
Odsoten
Če mislim istega je on tudi (včasih bil nevem če je še) selektor hrvaške reprezentance. Tisti je res car, dobr motivator in čista pozitivna osebnost!
LP
Zadnjič urejal SOKOL (06.08.2006 13:15:08)

Odsoten
leon je car & zajebant obenem! totalna faca.
kar se tice treningov. najraje bi videl da pridejo cim mlajsi. malo problem je ker treningi niso ravno zabavni in zahtevajo dosti samodiscipline. kar se tice posiljanja mladoletnih borcev v ring pri nas ni problema. recimo da bi blo potrdilo starsev zelo dobrodoslo.
Zadnjič urejal Adrenaline (11.08.2006 20:11:02)
Odsoten
Mirko Vorkapić je napisal:
Treningi v Nm so bli do včerej:) Zdj je 1 mesc pavze. Od 15.8. do 1.9. so na stadionu (jst sm coach, kr fotra takrt ni).
V Lj študeram drgač, tako da sm med šolskim letom od pon. do pet. v Lj in sm treneral v Nm samo ob petkih in sobotah (ko ni blo priprav). Drgač, k so ble priprave sm pa itak biu v Nm po cel mesc.
Pero:
No pol velja lahko pridem pogleda!
PS sm nimam druge opreme kot povoje pa trenerko-kratke hlače (ps pa ne da nebi mel, ukradli so mi opremo iz avta piz...... jim materna hašišarska!! 

Odsoten
SOKOL je napisal:
Če mislim istega je on tudi (včasih bil nevem če je še) selektor hrvaške reprezentance. Tisti je res car, dobr motivator in čista pozitivna osebnost!
LP
jap to je to..dober clovk pred 3 dnevi biv pri njemu na obisku v zagrebu. kako šolo ma pa on to je ludnca niti v srbiji ko sem bil niso delali fantje tolk niti v klubu kjer je treniru tudi radic itd..
Odsoten
maniak je napisal:
SOKOL je napisal:
LPjap to je to..dober clovk pred 3 dnevi biv pri njemu na obisku v zagrebu. kako šolo ma pa on to je ludnca niti v srbiji ko sem bil niso delali fantje tolk niti v klubu kjer je treniru tudi radic itd..
Legenda res! Sicer nevem ker te ne poznam me pa zanima kako ga poznaš, omenu si da je mel seminar, najbr v zagrebu! No od njega sm maš veliko za naučit sam bi šu na kakega brez problema!! Sm povej če bo kjer še kje!

Odsoten
SOKOL je napisal:
Treningi v Nm so bli do včerej:) Zdj je 1 mesc pavze. Od 15.8. do 1.9. so na stadionu (jst sm coach, kr fotra takrt ni).
V Lj študeram drgač, tako da sm med šolskim letom od pon. do pet. v Lj in sm treneral v Nm samo ob petkih in sobotah (ko ni blo priprav). Drgač, k so ble priprave sm pa itak biu v Nm po cel mesc.
Pero:No pol velja lahko pridem pogleda!
PS sm nimam druge opreme kot povoje pa trenerko-kratke hlače (ps pa ne da nebi mel, ukradli so mi opremo iz avta piz...... jim materna hašišarska!!
Treningi začnejo jutr pa tud Big boss jih bo vodu. S tem, da od 16.8. do 23.8. trenirava samo jst pa Bregar + 2 pomočnika. Tako, da pogledat itak lahko pridš, sm kar se tiče udejstvovanja na treningu ti pa priporočam od 1.9. naprej (OŠ Drska).
p.s. za začetk ti takšna oprema zadostuje
Zadnjič urejal Mirko Vorkapić (15.08.2006 14:03:53)
Odsoten
SOKOL je napisal:
Pero:No pol velja lahko pridem pogleda!
PS sm nimam druge opreme kot povoje pa trenerko-kratke hlače (ps pa ne da nebi mel, ukradli so mi opremo iz avta piz...... jim materna hašišarska!!Treningi začnejo jutr pa tud Big boss jih bo vodu. S tem, da od 16.8. do 23.8. trenirava samo jst pa Bregar + 2 pomočnika. Tako, da pogledat itak lahko pridš, sm kar se tiče udejstvovanja na treningu ti pa priporočam od 1.9. naprej (OŠ Drska).
p.s. za začetk ti takšna oprema zadostuje
no hvala upam da bom mel dans dost cajta da pridem pogledat!
ps za začetnike mi taka oprema zadostuje
kaj misliš da sm jst pero al kaj??? Da neboš presenečem ko me boš vidu kdo sm
LP Mirko-Tyson

Odsoten
na tajskem se ze 8 let stari tepejo v ringu seka
Odsoten
Ej sam ko sem bil na tajskem se je 8 let star fantek v super borbi knockautiral nasprotnika z komolcem v 4 rundi. Ko je mali prsel k sebi ga je nabil se oce.
Odsoten
DRGAČ PA NAJ BI SE TRENINGI ZAČEL DONS 20.! AMPAK NISEM GLIH PREPRIČAN DA SE BODO ZARES KER JE V TELOVADNICI PRAVO GRADBIŠČE! MORDA PA LE NI TEMU TAKO TAKO DA POKLIČITE SAŠOTA VSI TRENINGA ŽELNI.
Odsoten
Tkole, mal sem popucal temo komentarjev, ki se ne tičejo debate. LUBI - mislim, da so žaljivke popolnoma nepotrebne.
Odsoten
TO JE SAMO KONSTRUKRIVNA KRITIKA CE PA JE KDO NE PRENESE PA NJEGOV PROBLEM SICER PA ZIVIMO V DEMOKRACIJI MENDA!!!
Odsoten
To, da nekomu reces, da je grd ko svinja, NI konstruktivna kritika in demokracija s tem žal nima nobene veze. Dokler sem na tem forumu moderator jaz, se to NE BO dogajalo. Lahko pa odpreš svojega in žališ člane po mili volji.
Odsoten