Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Ampk Savater ti pa nikul ne odnehaš a?

Odsoten
sam zakva nej bi tega savaterja ubil?ker je zmagov?ne štekam, se prav je biv fajt zmenjen da bi mogu ramon zmagat.
dons bi bla teška da bi zmagu proti fartexu ala pramoku ala waynu....
Odsoten
Legionar je napisal:
sam zakva nej bi tega savaterja ubil?ker je zmagov?ne štekam, se prav je biv fajt zmenjen da bi mogu ramon zmagat.
ne prevec o tem govort, ker bojo se tebe iskal
haha
Odsoten
men se je zdeu zlo zanimiv komentar ko govori o pennacchiovi gibljivosti.
kaj pomaga šus če ni zadetka.
in pa o fizični pripravi pennacchia. da če laufaš nonstop tolk rund, da morš bit al fuzbaler al na efedrinu al pa mal prfuknjen.
ramona pohvali kot čvrstega borca, ki pa se ni prilagodil, čvrsti strategiji pennacchija, ki je bil discipliniran do zadnje sekunde.
In pohvali da se le tako zmaguje.
Zanimivo da o tem govori mma zelo pohvalno.
ne vem če sem na tem forumu sploh slišou da bi kdo reku najmanjši komentar tehniki ali strategiji v prid.
problem so bile le vrednostne sodbe:
imamo favorita in na drugi strani opico, ki se ji je posrečilo. hmmm....to je mal čudežen pristop k športu 
Odsoten
Legionar je napisal:

Ne me jebat.
Manijaka posluš, pa ne se spuščat v te zadeve k to je resna stvar.
Odsoten
savater je napisal:
.
ne vem če sem na tem forumu sploh slišou da bi kdo reku najmanjši komentar tehniki ali strategiji v prid.
problem so bile le vrednostne sodbe:
imamo favorita in na drugi strani opico, ki se ji je posrečilo. hmmm....to je mal čudežen pristop k športu
Poglej si moj komentar na drugi strani. Nekdo ki dela Muay thai nemore bit favorit v Low Kicku ! O tem fajtu pa je blo tako ali tako že vse povedano.
@Agizz Ti ne se smejat ampak pejdi kej trenirat da se neboš tako tepu v soboto ! 
Odsoten
ko bom velik bom savater
Odsoten
Noro! hahaha 
Odsoten
mirancar je napisal:
savater je napisal:
.
@Agizz Ti ne se smejat ampak pejdi kej trenirat da se neboš tako tepu v soboto !
Ni panike, je use pod kontrolo. 

Zadnjič urejal agizzz (19.05.2008 20:57:28)
Odsoten
agizzz je napisal:
mirancar je napisal:
savater je napisal:
.
Ni panike, je use pod kontrolo.
Če je vse pod kontrolo bo zgledalo nekako tako 
Odsoten
No sej taku sm mislu. 
Odsoten
folk je pa res zaskrbljen zarad imen
pa savata 
savate tle sploh nima veze
gre za taktiko, sej pennacchia več al manj ni blo u savatu ne prej ne zdej ...bl je biu u WKA pa u ISKA domovanju K1
ampak nekoga bl kt taktika enga borca iritira to bedno ime SAVATE.
trade marke je treba čuvat a ne boysi 
Odsoten
Trade mark je sama po sebi tako velika da je naša malenkost res nima potrebe čuvat. Trenutno jo najbolj poveličujejo MMA fajterji sej veš kako stojijo stvari BJJ+Muay Thai+ Rokoborba+Boks je enako GSP, Anderson Silva, Dan Henderson,........
Zadnjič urejal mirancar (20.05.2008 15:43:57)
Odsoten
kot v karateju svojega časa dni , ko so veljali Kaze, Nishiyama itd...takrat smo verjeli v njih
v prihodnosti bomo verjeli spet v nove
tega Mirancar ni nikoli konec. Zato je dialog neizbežen če se hoče človek rešiti večne ukane vrtenja istega.
Odsoten
Fantje sory ker tuki sprašujem kaj je to v Velenju a mi lohk mal več poveste...hvala
lp
Miah
Odsoten