forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#2 04.08.2006 22:05:55

bodymaker
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 23.07.2006
Objav: 493
Spletna stran

Re: fedor trening

a delajo linki

Zadnjič urejal bodymaker (04.08.2006 22:08:40)

-

Odsoten

#3 04.08.2006 22:42:20

bodymaker
RJAVI rang [IIII]
Spletna stran

-

Odsoten

#4 04.08.2006 23:02:45

tuco
RJAVI rang [II ]
Registriran: 06.06.2006
Objav: 260

samo eno vprašanje: si si "sposodil" te linke na kakšnem drugem forumu?.....................če ja mislim da to ni fer - vsaj toliko bi se lahko potrudil da jih sam uploadaš;)

vsi lidje vse vejo

Odsoten

#5 04.08.2006 23:35:00

bodymaker
RJAVI rang [IIII]
Spletna stran

vsi so moji linki ne sposojam si nic ravno zdaj se uploadam vse borbe od cc in ostalih pa jih bom dau gor

http://www.megaupload.com/?d=CTGWZVE0

damir mirenic

Zadnjič urejal bodymaker (05.08.2006 00:18:35)

-

Odsoten

#6 05.08.2006 02:07:25

Turbo
Rdeči rang
Registriran: 11.03.2006
Objav: 1375

bodymaker je napisal:

vsi so moji linki ne sposojam si nic ravno zdaj se uploadam vse borbe od cc in ostalih pa jih bom dau gor

...čudno...k te linke sm vidu na enm forumu, pa so identični wink

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

#7 05.08.2006 08:46:22

tuco
RJAVI rang [II ]

Turbo je napisal:

bodymaker je napisal:

...čudno...k te linke sm vidu na enm forumu, pa so identični wink

ziher so "sposojeni" ker či uploadaš potem ti vedno vrže druge linke....................lahko pa ti povem kje si si jih sposodil - NOKAUT

vsi lidje vse vejo

Odsoten

#8 14.08.2006 11:00:42

JSF
Črni rang
Registriran: 05.03.2006
Objav: 693
Spletna stran

kaj je fora če prepišeš link?  Če kdo noče da to vid cel svet pol naj da pod ključ. No nevem kako to koga prizadene ampak bodymaker ti kr se ksn link napis... ce si pa z nokauta prebral pa napiš to magar zravn, da bo ql heh cool

Odsoten

#9 14.08.2006 13:12:44

Turbo
Rdeči rang

JSF je napisal:

kaj je fora če prepišeš link?  Če kdo noče da to vid cel svet pol naj da pod ključ. No nevem kako to koga prizadene ampak bodymaker ti kr se ksn link napis... ce si pa z nokauta prebral pa napiš to magar zravn, da bo ql heh cool

...mal se bedn zdi, če se en muč uploudat za eno stran (v tem primeru Nokaut) pol pa drugi sam kopirajo linke (=nič dela)...v takem primeru je res najbolj pošteno napisat iz kje si to pobral smile

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

Odsoten

#10 14.08.2006 13:31:57

tuco
RJAVI rang [II ]

JSF je napisal:

čakej malo če si ti (ne govorim tebi JSF ampak na splošno) lena k**** še to ne pomeni da je to kar delaš tudi pravilno................jaz vem da se vam gre da čim več "materiala" dobite samo to ni pošteno .......................ne razumem če maš tolko časa da si ga dol potegneš te še bodi tak dober da ga gor daš wink....KER TISTI LINKI NISO NAMENJENI ZA TO DA JIH NEŠČE DRUGI NA DRUGEM FORUMI GOR DA - SE RAZUMEMO  pičke lene smile.......neje fora v tem da dovtični noče da to vidi celi svet nego v tem da je "ta" naredil to za drugi forum - KAPIŠO....................malo več spoštovanja do truda, ki ga nekdo vloži v uplodaje (nimajo vsi "super" hitrih "prenosov") pa bi vendarle lahko pokazali wink

oprostite izrazoslovju ampak JSF mi je malo dvignil pritisk s to svojo "izjavo"

vsi lidje vse vejo

Odsoten

#11 15.08.2006 13:26:04

Turbo
Rdeči rang

tuco je napisal:

...se čist strinjam tuco.....sam probi brez kletvic....nepozab da sm jst na tem forumu 'da boss' big_smile tongue big_smile

Odsoten

#12 15.08.2006 16:31:18

tuco
RJAVI rang [II ]

Turbo je napisal:

tuco je napisal:

...se čist strinjam tuco.....sam probi brez kletvic....nepozab da sm jst na tem forumu 'da boss' big_smile tongue big_smile

Še enkrat se opravičujem

Hehehe prideš ti na "moj" teren tongue big_smile big_smile

Zadnjič urejal tuco (15.08.2006 16:31:36)

vsi lidje vse vejo

Odsoten

#13 15.08.2006 17:50:47

janyb
MODRI rang [IIII]
Od: Ljubljana
Registriran: 06.03.2006
Objav: 25

Dobro fantje,
debate o etiki linkanja spadajo kakšen drug forum npr.: funkcije foruma. Zavedat se moramo, da obiskovalce foruma to sploh ne zanima, še manj pa jih zanimajo medsebojne besedne vojne. Če je že treba zgladiti kakšno situacijo predlagam, da se to naredi športno na tatamijih. Jest se javim za sudjo. Vse skupaj bomo posneli in naložili rapidshare.de ter objavili na forum.mma.si, z dovoljenjem da to lahko linkajo vsi po želji.

Jan Kumer

Odsoten

#14 16.08.2006 11:29:57

JSF
Črni rang
Spletna stran

tuco je napisal:

...

Hehe, kokr sm napisal ni bil to moj namen komu zdvigovat pritisk... sm pač drugačnega mnenja, pa brez zamer.
Če se nekdo tok trudi kakor ti to pravš potem naj npr da zadevo na strežnik nokaut foruma in bodo imeli dostop le tisti z nokaut accjem... če je to že res tako hudo... vendar jaz če bi imel nekaj hudga za pošerat bi imel željo da to čim več folka vid, če z večih forumov pa tudi ok.  Se pa strinjam kar sem tudi že omenil, da se navede avtorja oz vir od kje si dobil info, v tem primeru če je res nevem, naj napiše vir: nokaut forum ali kaj podobnega

drugače pa mislim da vseno tukaj ni panike in hude krvi, tako da upam da mi Jan ne bo gležnja zlomu big_smile

Odsoten

#15 16.08.2006 14:45:33

tuco
RJAVI rang [II ]

Hehehe sej mi nisi pritiska zdignil to je bil le izgovor da se malo "razpišem" o "tej" temi wink

Bomo nekej naredli v tej smeri kot si predlagal - hvala wink

Maš prav navedba vira bi vso stvar malo "omilila" big_smile

P.S..............se samo meni vidi da so to nekateri vzeli malo preresno - sej se nisma "kregala" - to je samo odkrit pogovor dveh "različnih pogledov" tongue

Hvala in brez zamer wink

vsi lidje vse vejo

Odsoten

#16 16.08.2006 15:06:03

JSF
Črni rang
Spletna stran

hehe ja sej pravm folk hoce fajt big_smile big_smile  tko da čim mn pokanja gležnjev big_smile ne drugac ni pene pa da zakljucmo s tem ker smo sli cist off topic

Aja Fedorja drugač ne more noben nabit v simulatorju hehe big_smile

Zadnjič urejal JSF (16.08.2006 15:07:45)

Odsoten

Noga deske