forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 04.08.2006 16:34:52

bodymaker
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 23.07.2006
Objav: 493
Spletna stran

SILVA GROZI MIRKU INTERVJU

ULTIMATE FIGHT Brazilac zaprijetio Mirku Filipoviću da će ga nokautirati i nogom mu stupati po licu
Cro Cop: S guštom ću ispeglati Silvu
Autor Dražen BRAJDIĆ

ZAGREB - Vanderlei Silva započeo je psihološki rat čak pedesetak dana prije svog okršaja s Mirkom Filipovićem. Svom hrvatskom protivniku u polufinalu Prideova Grand-prixa u ultimate fightu brazilski je borac poslao poruku prijetećeg sadržaja:

- Nastojat ću da u toj borbi imam 97 kg, dakle tek nekoliko kilograma manje od Cro Copa. Želim s njim boksati i udarat ću ga sve dok ga ne srušim, a onda ću mu stupati po licu. Kada to kaže čovjek kojeg smatraju najvećim divljakom u svijetu ultimate fighta, pravom zvijeri u ljudskoj koži, onda to doista nije ugodno čuti. No, kod najjačeg Hrvata izazvalo je to samo smiješak. Nije htio uzvratiti istom mjerom, no ipak je poručio:

- I Barnett je prije naše druge borbe govorio da mi je bolje umrijeti nego da mu uđem u ring, a zna se što mu se dogodilo. Događalo se u životu da pametan pobudali, ali se nikada nije dogodilo da se budala opameti. Stoga, bit će mi gušt "ispeglati" tako prepotentnog protivnika. Tako sam sretan što mi je baš on dopao u polufinalu. Više od gladijatorskih izjava suparnika, Cro Copa zabrinjava način natjecanja. Onaj tko uđe u finale natjecanja za apsolutnog svjetskog prvaka, morat će u tri sata dva puta u ring.

- Nemoguće je kondicijski pripremiti se za dvije borbe. Ja na treningu radim jednu rundu od 12 minuta, a potom dvije po šest minuta. No, nema smisla odmoriti se dva sata i potom napraviti isto. Zapravo, moram se pripremati da prvu borbu što prije završim i da se ne ozlijedim. Pluća se za dva sata lako oporave, no pitanje je što je s mišićima, koliko će oni ostati gipki za drugu borbu - naglašava Mirko, koji se ovih dana zbog silovitog intenziteta treninga dodatno preznojava.

-

Odsoten

#2 05.08.2006 12:48:00

Mirko Vorkapić
RJAVI rang [II ]
Registriran: 16.03.2006
Objav: 244

Re: SILVA GROZI MIRKU INTERVJU

zadnji odstavek so bučke. Kukr da bo on edini meu te probleme? Kaj pa ostali trije borci- a njim se pa ne zmatrajo mišice? Mam filing da že zdej išče neka opravičila... Drgač je pa lepo odgovoru Silvi!

Odsoten

#3 05.08.2006 13:28:38

SOKOL
Črno-Rdeči rang
Registriran: 14.07.2006
Objav: 751

Nevem kaj to sploh omenja itak se ve kak je sistem, se mi zdi da se je v k-1 tudi glede na to pritoževal. Sej ne rečem da je lahko za broce 2 fajta v enem dnevu, če maš prvi fajt lahek pol gre če si pa vs nabit pol bo pa problem. Je pa res da majo vsi borci iste možnosti tako da je fer!

LP

Train hard but enjoy your self! wink

Odsoten

#4 23.08.2006 00:19:27

Domi
RJAVI rang [II ]
Od: Šiška
Registriran: 05.03.2006
Objav: 242
Spletna stran

citiram iz profajtstora:

Wanderlei Silva: "Mirko treba biti zabrinut" 22.8.2006

Uoči subotnjeg meča s našim Mirkom Filipovićem , PRIDE prvak u srednjoj kategoriji Wanderlei Silva dao je nekoliko zanimljivih izjava u razgovoru za brazilski časopis "Nocaute" .

Na upit novinara što misli o nedavnoj Mirkovoj prijetnji da neće nastupiti na Grand Prixu, Silva je odgovorio:
"Bio sam već u sličnoj situaciji uoči meča s Bobom Schrijberom, kada je rekao promotoru da želi više novca ili ništa od borbe. Ne znam što se događa s Cro Copom, ali vidim da je zabrinut zbog mene. I treba biti, puno treniram za ovu borbu i ići ću na nokaut. Nakon borbe lice će mu biti poput gaćica, u bojama šahovnice."

Odsoten

#5 23.08.2006 00:21:30

Domi
RJAVI rang [II ]
Od: Šiška
Objav: 242
Spletna stran

LOL big_smile big_smile
Silva je res čist nabrijan...
Bomo vidl kdo bo mel faco v barvah šahovnce...

Odsoten

#6 23.08.2006 01:01:35

Turbo
Rdeči rang
Registriran: 11.03.2006
Objav: 1375

Domi je napisal:

LOL big_smile big_smile
Silva je res čist nabrijan...
Bomo vidl kdo bo mel faco v barvah šahovnce...

....sam on pa Mirko se že doouuug časa nemarata.....to bo nabrijan meć dokraja!!!!

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

#7 23.08.2006 16:03:07

JSF
Črni rang
Objav: 693
Spletna stran

uuu to bo petarda wink wink  Oglejte si prejšnji (kao prijateljski se je men zdel) meč med njima, kjer kao ni blo zmagovalca. No kokr kol pr pavzah mislm, da enkrat mu je mirko ljubavni kiss poslov silva je bil pa čist pissed off hehe ker mu ni nč mogu... ja bo hudo tole ni kej can`t wait

Odsoten

#8 23.08.2006 17:51:10

tuco
RJAVI rang [II ]
Registriran: 06.06.2006
Objav: 260

"Tam" ni bilo zmagovalca zato ker so vnaprej rekli če ne bo KO/TKO-ja ali submišona (hehehe) da bo draw wink

vsi lidje vse vejo

Odsoten

#9 24.08.2006 10:55:34

JSF
Črni rang
Objav: 693
Spletna stran

ja sj vem, ceprov je Silva pol po fajtu ful neki kazal u tla pa kao da je bil on tam car...

Odsoten

#10 25.08.2006 19:49:49

SOKOL
Črno-Rdeči rang
Registriran: 14.07.2006
Objav: 751

Zanimivo bo ja sm se mi zdi da ja silva za zadnje meče full hudo fizično pripravljen in da se ga tu mirko najbolj boji!  Če bosta oba zdržala prvo rundo bo v drugi silva najbrž v veliki prednosti!

Train hard but enjoy your self! wink

Odsoten

#11 26.08.2006 14:55:53

Puskin
RJAVI rang [III ]
Registriran: 12.04.2006
Objav: 372

Ja Silva je vedno dobro fizično pripravljen, Mirku pa zadnje čase malo škripa in to zna tudi odločilno vplivat.

Odsoten

#12 27.08.2006 10:57:52

blackwizz
MODRI rang [III ]
Registriran: 12.03.2006
Objav: 17

Puskin je napisal:

Ja Silva je vedno dobro fizično pripravljen, Mirku pa zadnje čase malo škripa in to zna tudi odločilno vplivat.

Preveč bere intervjuje pa za več $ se buni... pol ni časa za trening wink

Odsoten

Noga deske