Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
http://www.youtube.com/watch?v=c1zhMLWZaZA&
Tip razturava!!! 
Odsoten
po minuti se je prov spilat zacel z njem. in to ni en model k nima pojma, blackbeltu je to delu.
galvao je zival.
ampak ce se ne motim ga je marcelo ze ene 6x zaporedoma premagal. ne mors verjet kok so te tipi nadrkani.
Odsoten
mah... sm tale tip je men cis sumljiv no... s kasnim legit blackbeltom tega zou ne more delat... dej nehi no... sm pokrivu se je tm spodi, to bi se js znou. me prou zanima ker je ta model, pa od koga je dubu black belt. drgac je pa galvao itaq res cis hud, svaka mu cast.
Odsoten
pujs je napisal:
mah... sm tale tip je men cis sumljiv no... s kasnim legit blackbeltom tega zou ne more delat... dej nehi no... sm pokrivu se je tm spodi, to bi se js znou. me prou zanima ker je ta model, pa od koga je dubu black belt. drgac je pa galvao itaq res cis hud, svaka mu cast.
nevem no, js nebi tok dvomu.
teh par top borcev marsikerga blacbelta nardi navidez cist brezveznega...
recimo marcello vs popovitch 2005 (07 ga je tud sfuku sam mislm da ni blo tok ocitno), na zacetku mu je pablo se neki vracu pa ga rusu, pol je pa enkrat garcia dobil sidecontrol je pa tip samo se lezal. tok casa da je garcia sam dal nogo nazaj v halfguard, sam da se je kej dogajal.
sem tud vidu ze precej casa nazaj rogerja z nekom, mislm da xande (ampak nism 100%!) s kimono, prvih 5min sta oba v stoje neki prckala okol ovratnikov, potem se je pa roger samo usedu dol in unga potegnu direkt v triangle. na tleh sta bla vse skupi 5 sekund.
te tipi so velemojstri... kokr js gledam mas med blackbelti precej razlicnih nivojev, vsi so bogovi za nas navadne mulce k se neki trudmo ampak tud med njimi obstajajo taki k se z ostalimi lahko spilajo.
Odsoten
sm dobr, med rogerjem pa xandrem ni take razlike, ce se ne motim ga je xandre celo zmagu zdej na zadnem world championshipsu... 4:2 po pikah. tko da, zgleda da je lih tko naletelo da ga je submitu. sej ne recem... mas razlicne stopnje BBjev, sm tega bi js postavu na dno lestvice BBjev.
Odsoten
This video is no longer available due to a copyright claim by Budovideos.com
kej to napiše spet samo meni al so res že skinli video dol?!?!?!
Odsoten
Napiše kar vsem 
Ostali njegovi filmcki
Zadnjič urejal don matic (15.06.2008 20:47:58)
Odsoten
Strani: 1