Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
saso.m .. če pogledaš cel take post najdeš odgovor na tvojo rešitev . nevem če ti je tak teško pogledat ali kaj ..
Odsoten
ej kupiš en tale kavl al kak se to reče..no po domače hakl za obesit wrečo.. samo more bit z navojem.... zwrtas lukno w strop....das not en dibl..sibdro..oni hakl zasraufas ap je..mislim da bi moglo drzat...samo naj bo ta hakl malo bol debeli...ewo po domače powedano heh
Odsoten
Ni mi težko pogledat, sem pogledal, vmes sem našel malo neresnosti oz. heca, zanimalo me je pa kako pritrditi na strop da bo držalo, hvala za odgovor. LP
Odsoten
hehe....ni problema...
Odsoten
Cene so čisto normalne. BOB-a se da tudi ceneje dobiti, tako da vsekakor ne manjka nobena cifra 
Odsoten
Kakšne so pa kej te vreče od Combo? Kakšne izkušnje? Nameravam kupit 180cm 60kg! Tisti kavli pa verige so videti nekam ''švoh'' za to težo!
Odsoten
http://bodyactionsystem.com/~bodysystem … 804c8443a0
hehe kaj mislite o tem? bas trdi da lohk zdrži tud najmočnejše udarce,čeprav zgleda mau hecno vse skup :-)
Odsoten
Lep pozdrav vsem na forumu!
Imam eno vprašanje glede boksarskih vreč, glede polnila me pa zanima, po daljši uporabi, se je material v vreči popolnoma sesedel in je trda kot kamen. Kot ta bi nabijal v steno. Zanima me če ste imeli kdaj podobne probleme oziroma kaj delam narobe? Je to odvisno od polnila?
Odsoten
Sphinx - to se dogaja vsem, snemi vrečo s kavlja, obrni jo na glavo ali pa ji ležeči na tleh potalaj par soccer kickov. Pa na vreči uporabljaj rokavice, pa je vseeno kolk je trda - važno je kolk je težka.
Odsoten
Pomaga tudi, če jo na začetku na spodnjem delu malo s selotejpom oviješ, da se ne more raztegnit, ko se polnilo hoče malo posesti. No vsaj če je polnjena z obrezninami recimo.
Odsoten
Jaz mam pride vrečo pa je vreji
Odsoten
Da ne odpiram nove teme...
Živim v bloku in me zanima koliko hrupa proizvede trening na vreči za boks in kako je vrečo najboljše postaviti. Kavelj v strop ali kaj drugega?
Zanima me tudi samostoječa vreča (nadstropje pod mano ni nikogar), v čem se razlikuje po delovanju, trdoti, itd...
Kaj priporočate
LP
Odsoten
Za hrup ne vem točno, mi mamo montažno hišo pa se kar sliši...
Je pa seveda vse odvisno od izolacije, debeline stene ipd. Kavelj je verjetno zadnja opcija, saj je najslabša možna varianta, imo. Predlagam kakšne stenske nosilce. Če pa želiš montirat na strop je pa vseeno boljša kakšna železna plošča (npr 30x30 da nosilec v bistvu fiksiraš s štirimi vijaki) kot pa kavelj. Za samo-stoječo vrečo, se mi pa zdijo malce bolj trde kot občine (če primerjam topten samostoječo z visečo polnjeno z obrezninami), odvisno pač od polnila. Je pa pač logično, da je samostoječa bolj gibljiva za udarce v glavo, viseča pa bolj pri nizkih udarcih.
Odsoten
Zanima me če kdo ve koliko je glasna hruška če jo imaš v stanovanju na steni? Je kakšna razlika če je stena nosilna ali zunanja? Imela bo leseno platformo.
Zadnjič urejal Namonai (06.09.2010 18:05:17)
Odsoten
Hruška je zelo glasna...nevem ce je ravn za v blok...
Odsoten