Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
wakko je napisal:
ewo to pa že je neko podjebawanje.....zakaj bi se mogo prkazat na turnir??'
ni mu treba. ampak za nekoga ki baje ze 4 leta trenira v parterju in je poleg odlicnega standupa kar naenkrat tudi na tleh prakticno nepremagljiv smo zelo malo slisal o njem ko se je tukaj v grapplingu tekmovalo. zelva je bil pa na svoji prvi grappling tekmi v zagrebu po 3 mesecih treningov cetrti, pri cemer je unicil favorita turnirja.
santos je napisal:
Vsekakor Rožle že od nekdaj trenira na parterju...kar za moje pojme v tej borbi parterja ne bo veliko videt-Hvala Bogu ! Mislim, da je Rožle veliko bolj izkušen in v tej borbi bo veliko bolj motiviran...saj modelu se kegla, ker se ne bori več...kao. wink
parterja ne bo veliko videt? pa dobro fantje a je kdo od vas ze kdaj gledal MMA? narava tega sporta je, da borbe padejo v parter. pogosto se to zgodi brez da bi katerikoli od borcev to pretirano forsiral. tak sport pac je to.
santos je napisal:
Čeprav tudi Želva mi je všeč, kot MMA borec...sam njega nisem še videl z borcem svetovnega kova v formi...gledal borbo z brazilcem v Italiji...žal ta brazilec je že od zdavnaj skurjen...od heroina namreč. Mislim, da želva se nima kaj hvalit s tistim naslovom...tisto je bil za moje pojme easy fight.
no, s to izjavo si pa izgubil vso kredibilnost. s heroinom? od kje pa te informacije? mislim, razen ce sedis zraven njega in ga gledas kako si sopa igle v zile, se mi nekak dozdeva da prodajas buce. poglej si kaksnega đankija pa poglej tega tipa kako zgleda. ze zdavnaj skurjen... zakaj? ker je izgubil borbo pred zelvo, in potem se proti wallheadu? preden je izgubil proti grku je bil rangiran v top 10 v evropi. pa grk po borbi ni mogu hodt ker mu je potrgal kolena z leglocki. vsi k so vidl borbo so povedal da je blo nagravzn gledat kako mu je nogo zviju. easy fight my ass.
Biker Boy je napisal:
In glede na število njegovih zmag bi si zaslužil borbo z njim.
ne, v MMA ima nic zmag. zero, null, NIC. a si bojan s svojimi 6 zmagami v MMA zasluzi borbo za naslov prvaka v muay thai? js res ne razumem zakaj je to ljudem tezko razumet. zelva je prerasel balkansko konkurenco. tukaj nima kaj vec iskat, on si gradi kariero v tujini. a tuki res kdo misli da japonci poznajo rozleta? to je lose-lose borba za bojana. ce zmaga je premagal nekoga ki se se nikoli ni boril. ce zgubi je ista situacija, samo toliko slabsa. js se strinjam da je rozle zajeban nasprotnik zanga, zarad stila. vsak tehnicen striker bo vedno nevaren v borbi. ampak to ne pomen da si jo zasluz!
agizzz je napisal:
Sej je blu tud vidt da je biu edini hud njegou nasprotnik in borbo tud tako zakluču.
zakaj sploh komentirate tuki to? kako je lahko poraz proti daleyu sploh omenjate kokr neki negativnga? DALEY JE TOP BOREC. NA SVETOVNI SCENI. a serra tud ni dober ker ga je gsp unicu? pa nogueira ker ga je fedor namlatil 2x? duane ludwig (ki je nastopal na K1 MAX, UFC, HERO'S) je z daleyem zdrzal 49 sekund dlje kot zelva. sam tok, za primerjavo mal.
dejte nehat pluvat po kosednarju ker je v enem letu naredu vec kokr kdorkoli do zdj na temu koncu evrope. 1 leto treninga z ekipo ki se sicer trudi, ampak se ni treba slepit, ni na visokem nivoju. on je do japonske prisel z garanjem, pa z vedno vecjimi zmagami. zdej se pa vsi neki usajate ker se ne bo boril z nekom ki sploh se ni niti probal MMA. lepo vas prosim.
Odsoten
@featherweight: ti dam kr prav kar si napisal, predvsem to da ce ima bojan sanso dobivat velike pare v tujini naj seze po njih, mu jih privoscim s polnim srcem. je pa bistveno prevec debate okoli te borbe. kakor sm prej rekel...Bojc bi moral rect Rozle cakam te, se nasmejat ga pozdravit in adijo. ce mu ni do zgubljanja cajta z 'nepomembnimi' borbami potem, bi lahko se dodal, da ni skrivnost kje trenira. Js bi placal za gledat 'sparing' v VT klubu 
Odsoten
ma slovenija je mejhna... tako da po mojm, bi se vsi skupej glih dobil pa nardil en hud fight camp... da bi se boril proti tujim borcem... ne pa da kdo fous drugmu pa hoce pokazat, da ga lahko sesuje.... taki fajti na slovenski sceni ne bojo dalec vn u tujino segl, pa tud hudi denarji se ne bojo obracal...
drugac pa spostujem oba borca... obem svaka cast!
Odsoten
featherweight ti si wsaj mene malo narobe razumeu...nisem jaz reko da bo rozle zmago..samo pac da tud obvlada parter....pa če po resnici powem..me ta borba sploh ne znaima....ker mi nekih slovenskih fajtow ni za gledat tak da....
Odsoten
Manijak je napisal:
ma slovenija je mejhna... tako da po mojm, bi se vsi skupej glih dobil pa nardil en hud fight camp... da bi se boril proti tujim borcem... ne pa da kdo fous drugmu pa hoce pokazat, da ga lahko sesuje.... taki fajti na slovenski sceni ne bojo dalec vn u tujino segl, pa tud hudi denarji se ne bojo obracal...
drugac pa spostujem oba borca... obem svaka cast!
evo, to je razumen clovek.
tocn to, vse skupi nas resno trenira MMA v sloveniji kaj, 20? sej majo klubi vec clanov, tud pri nas je zdaj mnogo novih.. ampak tistih hardcore k res pridejo na vsak trening pa ce se da se zutri je pa ZELO mal. mogl bi se lepo zmenit da vsi ki se pripravlajo na borbe trenirajo na istem mestu, pa bi dosegal hude uspehe, garant. ampak to se pac ne bo nikol zgodil, zal.
bi bil pa lep zacetek da se nehamo prcat u glavo tlele pa se vsaj za kaksne kvalitetne sparringe zmenmo.
Odsoten
featherweight je napisal:
Manijak je napisal:
drugac pa spostujem oba borca... obem svaka cast!evo, to je razumen clovek.
tocn to, vse skupi nas resno trenira MMA v sloveniji kaj, 20? sej majo klubi vec clanov, tud pri nas je zdaj mnogo novih.. ampak tistih hardcore k res pridejo na vsak trening pa ce se da se zutri je pa ZELO mal. mogl bi se lepo zmenit da vsi ki se pripravlajo na borbe trenirajo na istem mestu, pa bi dosegal hude uspehe, garant. ampak to se pac ne bo nikol zgodil, zal.
bi bil pa lep zacetek da se nehamo prcat u glavo tlele pa se vsaj za kaksne kvalitetne sparringe zmenmo.
se strinjam... pa po mojm tud dost folka tle gor se to strinja!
Odsoten
Adrenaline je napisal:
@featherweight: ti dam kr prav kar si napisal, predvsem to da ce ima bojan sanso dobivat velike pare v tujini naj seze po njih, mu jih privoscim s polnim srcem. je pa bistveno prevec debate okoli te borbe.
+1
Na vsakem področju je bolj ali manj isto....pa naj bo to šport, glasba politika al pa kaj četrtega....jebat ga...hlapci...in čim je nekdo nad povprečjem ga je treba "porezat"
Odsoten
@Manijak: +1
Dosti folka, ki resno trenira MMA pise tudi na tem forumu. Vsi govorimo o nekih skupnih campih ala SLO vs tujina (ker nas je RES malo v Sloveniji)...samo...ce bi zdej dal predlog da se klubi zdruzijo (pa ne v kr eno zvezo)...ampak da se naredi en skupni pakt o sodelovanju (skupni sparingi, opustitev logike klub vs klub, izobrazevanja... itd)...koliko bi jih zdej to na mestu podprlo?
Tle je (smo) folk iz Ultimmate-a, potem je Featherweight iz Slo VT, pa se kaksen klub bi se najdu (Rožle? Katana?)...smo zmozni iti skupaj na kavo / pivo in se pogovorit o pisanju skupne zgodovine MMA-ja v Sloveniji?
Do sedaj so nas bile samo besede in romanticiranja. Ce pa se noben ne zgane, potem pa prosim naj mi noben vec ne omenja teh jebenih debat. Never ever.
Vzemite to kot pobudo. Who wants to join?
Zadnjič urejal Adrenaline (20.09.2008 17:59:50)
Odsoten
im in.
kdaj, kje?
Odsoten
mas prou Adrenaline! I want to join! 
Odsoten
featherweight@ +1
adrenaline@ +1
...pa jaz sem za...k men lahko pridete kadarkoli na sparinge ,treninge izmenjave znaja in mnenja itd...seveda tisti,,ki imajo pravi odnos do borilnih veščin, sebe in sočloveka, ter življenja nasploh. Egotriperji pa niso zaželeni!
Evo zaenkrat vabim vse ,da pridejo ob petkih po brazilskem jiu juitsu ob 19h na proste sparinge v Katano. Seveda obvezna polpolna zaščitna oprema za mma.
Lp
Katana
Zadnjič urejal KATANA (21.09.2008 09:49:21)
Odsoten
@vsi: js mam cas do srede. prakticno cel dan. ljubljana seveda. se kdo zainteresiran za pivo?
Odsoten
miha?
anastazov?
rožle?
cakič?
to morjo oni komentirat k so trenerji....bi blo pa top da bi ob vikendih uvedl...training kempe za borce in fanatične entuziaste!!!
ravn športa in samih borcev bi sigurno narastla...
ZDEJ PA UPAM DA BO TUD NA TEM PODROČJU PRŠLO DO KŠNGA KONKRETNGA PREMIKA
PERO ZA PREDSEDNIKA 
Zadnjič urejal TONY JAA (22.09.2008 10:03:34)
Odsoten
Pero poklič savaterjea on bo zihr za stvar heheh
fantje tud od upokojenca imate podporo 
Odsoten
TONY JAA je napisal:
miha?
anastazov?
rožle?
cakič?
to morjo oni komentirat k so trenerji....bi blo pa top da bi ob vikendih uvedl...training kempe za borce in fanatične entuziaste!!!
ravn športa in samih borcev bi sigurno narastla...
ZDEJ PA UPAM DA BO TUD NA TEM PODROČJU PRŠLO DO KŠNGA KONKRETNGA PREMIKA
PERO ZA PREDSEDNIKA
kar se mene tiče ni problema, sicer sem pa tako in tako vsak večer v gymu, you know where, trenira se preveč, evo pero bo tudi danes tam tako da...
Odsoten
featherweight je napisal:
wakko je napisal:
ewo to pa že je neko podjebawanje.....zakaj bi se mogo prkazat na turnir??'
ni mu treba. ampak za nekoga ki baje ze 4 leta trenira v parterju in je poleg odlicnega standupa kar naenkrat tudi na tleh prakticno nepremagljiv smo zelo malo slisal o njem ko se je tukaj v grapplingu tekmovalo. zelva je bil pa na svoji prvi grappling tekmi v zagrebu po 3 mesecih treningov cetrti, pri cemer je unicil favorita turnirja.
santos je napisal:
Vsekakor Rožle že od nekdaj trenira na parterju...kar za moje pojme v tej borbi parterja ne bo veliko videt-Hvala Bogu ! Mislim, da je Rožle veliko bolj izkušen in v tej borbi bo veliko bolj motiviran...saj modelu se kegla, ker se ne bori več...kao. wink
parterja ne bo veliko videt? pa dobro fantje a je kdo od vas ze kdaj gledal MMA? narava tega sporta je, da borbe padejo v parter. pogosto se to zgodi brez da bi katerikoli od borcev to pretirano forsiral. tak sport pac je to.
santos je napisal:
Čeprav tudi Želva mi je všeč, kot MMA borec...sam njega nisem še videl z borcem svetovnega kova v formi...gledal borbo z brazilcem v Italiji...žal ta brazilec je že od zdavnaj skurjen...od heroina namreč. Mislim, da želva se nima kaj hvalit s tistim naslovom...tisto je bil za moje pojme easy fight.
no, s to izjavo si pa izgubil vso kredibilnost. s heroinom? od kje pa te informacije? mislim, razen ce sedis zraven njega in ga gledas kako si sopa igle v zile, se mi nekak dozdeva da prodajas buce. poglej si kaksnega đankija pa poglej tega tipa kako zgleda. ze zdavnaj skurjen... zakaj? ker je izgubil borbo pred zelvo, in potem se proti wallheadu? preden je izgubil proti grku je bil rangiran v top 10 v evropi. pa grk po borbi ni mogu hodt ker mu je potrgal kolena z leglocki. vsi k so vidl borbo so povedal da je blo nagravzn gledat kako mu je nogo zviju. easy fight my ass.
Biker Boy je napisal:
In glede na število njegovih zmag bi si zaslužil borbo z njim.
ne, v MMA ima nic zmag. zero, null, NIC. a si bojan s svojimi 6 zmagami v MMA zasluzi borbo za naslov prvaka v muay thai? js res ne razumem zakaj je to ljudem tezko razumet. zelva je prerasel balkansko konkurenco. tukaj nima kaj vec iskat, on si gradi kariero v tujini. a tuki res kdo misli da japonci poznajo rozleta? to je lose-lose borba za bojana. ce zmaga je premagal nekoga ki se se nikoli ni boril. ce zgubi je ista situacija, samo toliko slabsa. js se strinjam da je rozle zajeban nasprotnik zanga, zarad stila. vsak tehnicen striker bo vedno nevaren v borbi. ampak to ne pomen da si jo zasluz!
agizzz je napisal:
Sej je blu tud vidt da je biu edini hud njegou nasprotnik in borbo tud tako zakluču.
zakaj sploh komentirate tuki to? kako je lahko poraz proti daleyu sploh omenjate kokr neki negativnga? DALEY JE TOP BOREC. NA SVETOVNI SCENI. a serra tud ni dober ker ga je gsp unicu? pa nogueira ker ga je fedor namlatil 2x? duane ludwig (ki je nastopal na K1 MAX, UFC, HERO'S) je z daleyem zdrzal 49 sekund dlje kot zelva. sam tok, za primerjavo mal.
dejte nehat pluvat po kosednarju ker je v enem letu naredu vec kokr kdorkoli do zdj na temu koncu evrope. 1 leto treninga z ekipo ki se sicer trudi, ampak se ni treba slepit, ni na visokem nivoju. on je do japonske prisel z garanjem, pa z vedno vecjimi zmagami. zdej se pa vsi neki usajate ker se ne bo boril z nekom ki sploh se ni niti probal MMA. lepo vas prosim.
Glede nato, da treniram v Italiji...poznam marsikatero real zgodbo o marsikaterem borcu. 
Jaz sem bil tam in z mano je bilo ene par borcev iz svetovnega kova najprej eden špica borcev K-1 max-Gevorg Petrosian ! Iskreno povedano smo se toliko nasmejali Brazilcu...da sem se skoraj zjokal od tako bednemu fightu z Želvo.
Žal resnica je kruta. V kolikor je tebe želja prijatu moj...pojdi do Brazilca pa se ti z njim kresni ene parkrat v veno, morda te bo skuliralo, tako da ne boš več komentiral bedarije, ker tukaj gor itak v većini ste svetski prvaki namreč, v streljanju bedarij. Raje pojdite trenirat in manj kokodakat, ker itak več, kot to ne zmorete, kot samo kokodakat.
Tukaj pa ste itak vsi pametni...

Odsoten