Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
Krajem mjeseca rujna u Hrvatsku, nakon dvije godine, ponovno dolazi najtrofejniji svjetski BJJ instruktor prof. Romero "Jacare" Cavalcanti, glavni instruktor Alliance Jiu Jitsu Teama.
U 2008. godini Alliance Jiu Jitsu Team osvojio je najprestižnija jiu-jitsu natjecanja (World championship 2008., Pan American Championship 2008., Rio International 2008), a dio tog svjetski renomiranog tima je i hrvatska podružnica Alliance (Black Dragon - SUBOS), koja vas sve poziva da sudjelujete na seminarima koji će se održati u Zagrebu, Splitu i Rijeci.
Za vrijeme Jacareovog boravka u Hrvatskoj biti će održano testiranje za više pojaseve članova Alliance Teama sa ovih prostora, a na samim seminarima biti će održana promocija novih nositelja BJJ pojaseva.
Vrijeme: Subota, 27.09.2008. 14:00-17:00
Mjesto: Zagreb, Miramarska bb, SŠD Martinovka
Info i prijave: 0915136344, icavarovic@yahoo.com
Vrijeme: Nedjelja, 28.09.2008. 13:00-16:00
Mjesto: Split, Športski centar Gripe , dvorana JK Student
Info i prijave: 0915498119, polujic@net.hr
Vrijeme: Subota, 04.10.2008. 15:00-18:00 (zbog ograničenog broja sudionika, molimo da se prijavite na navedeni kontakt do 2.10.2008.)
Mjesto: Rijeka, Krešimirova 28
Prijave: 098/387876, info@aikidorijeka.hr
Odsoten
Romero˝Jacare˝Cavalcanti no-gi seminar 4.10.2008
Krajem mjeseca rujna u Hrvatsku, nakon dvije godine, ponovno dolazi najtrofejniji svjetski BJJ instruktor prof. Romero "Jacare' Cavalcanti, glavni instruktor Alliance Jiu Jitsu Teama. U 2008. godini Alliance Jiu Jitsu Team osvojio je najprestižnija jiu-jitsu natjecanja (World championship 2008., Pan American Championship 2008., Rio International 2008), a dio tog svjetski renomiranog tima je i
hrvatska podružnica Alliance (Black Dragon - SUBOS), koja vas sve poziva da sudjelujete na seminaru koji će se održati u Zagrebu.Svoj dolazak najavili su Igor Pokrajac,Zelg Galesic,Damir Mirenić,Mario Valentić i Saša Mučnjak.
Vrijeme: Subota, 4.10.2008. 14:00-17:00
Mjesto: Zagreb, Miramarska bb, SŠD'Martinovka'
Info i prijave: 0915136344, icavarovic@yahoo.com
Cijena: 200kn.
Pozdrav!
Odsoten
aha bo ponovno v Zagrebu 4. ql, tnx za info 
Odsoten
bo kr treba it se mi zdi 
Odsoten
pujs je napisal:
bo kr treba it se mi zdi
+1
Odsoten
pujs je napisal:
bo kr treba it se mi zdi
u Soboto vodm trening...tko da klinac 
Odsoten
Papa Muerte je napisal:
pujs je napisal:
bo kr treba it se mi zdi
kaj se sekiraš sej boš mel nasledn tedn v gymu cel tedn seminar brazilca GI in no GI pa še kej vmes če boš hotu heh

Odsoten
MMA.si forum je napisal:
Papa Muerte je napisal:
pujs je napisal:
bo kr treba it se mi zdi
kaj se sekiraš sej boš mel nasledn tedn v gymu cel tedn seminar brazilca GI in no GI pa še kej vmes če boš hotu heh
![]()
hehe to je pa res...I`ll speak portoguese in a week 
Odsoten
Strani: 1