Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Sawat dee khrap!
Za zdej sm obdelal nekaj gymov na severu Tajske in je res tezko najti gym, ki se ti bo posvetil, imel dovolj znanja, ki ga bo z veseljem delil s tujci. Bilo je celo tako, da so me v kakem gymu sprasevali ce jim kaj pokazem. Res smesna izkusnja. Trenutno sem v pri verjetno najboljsem trenerju na Tajskem in kolicina znanja, ki ga ponuja je res neverjetna. Tip je enciklopedija.
Torej vse skupaj imam v casu, ko hodim na Tajsko pregledanih dobrih 10 gymov in primerni za trening sta kvecjemu 2 mogoce 3. Ce si tujec je kar jeba najti primeren trening.
Drugace pa so tle zajebancije all the way. Na nekih ekshibicijskih tekmi, ki je sledila bolj ali manj vaski ligi Muay Thai-ja sem v sali provociral tipa da grem js z njim v ring in sem mu pokazal hlace za MT pa se ni upal
Trenutno imam v klubu enega Kanadcana, ki doma trenira z Matt Serro pri Renzo Gracieju ce se ne motim. Neki debate je bilo tudi okoli GSP-ja, ces kako se je pobral iz njihove BJJ familje in kuhajo neko zamero proti njemu.
P.S. Za moj fen klub neki osnove Tajscine:
Pom mi khoi noi! (Imam majhen kurac)
Kun njohii ling tut! (Ti fukas opico v rit)
Puarao cupuao maa! (Mi ga drkamo psu)
...se bi se jih naslo :Pha
P.P.S. Miran pizda tale Channel7 neki sere. Zadnje case samo Tajski filmi. Ce bos priden dobis zadnjo stevilko Muay Siam!
Odsoten
Stari, se opravičujem, sm ti odkrito povem, da ti zavidam!
Želim ti velik uspeha pri iskanju treninga. A boš tud kakšen fajt naredu k si glih gor?
Odsoten
Zal ne. Stric Pero malo potuje, trenira, snema treninge in zvecer....gre zurat! Tko da nic fajtov...mogoce pa v kaksni kafani na otokih v t.i. open ring barih, ce bom dovolj pijan
)
Odsoten
WAR Čokolino!!!
p.s.: ne pozab mi olje prnest pa enga kathoey strest 
uglaunem lepo se mej,še za nas!
Odsoten
Ola čokolino!
porra, caralho, xereca, buceta, boquete,xerequete.
eu tenho piru pequeno
foder macaco pela bunda
voce bater uma punheta pro cachorro
Evo še mal portugalščine 
...Rodrigo je pr men in te pozdravlja....lepo se mej pa prid živ in zdrav! Se vidmo!
Odsoten
hej chokolinjo !!
ql report
pozdrav druščino in čim mn pizd**** 
Odsoten
lep report x) .. te pa povej keri so ti 2-3 gymi ki so res primerni za trening?
uživaj še dalje 
Odsoten
Na severu tajske se ti spalača it v Ubon ratchathani kjer domuje gym Ole laursna Legacy sam je mesto dokaj mrtvo tko da nimas kot turist kaj videt je pa od laosa odaljeno 5 minut z skuterckom tko da lahko dobis v pasus se eno stempilkico...
Ce slucajno zaides v Chang Mai mas tam fenomenalen gym v katerem trenira raja champ ki hodi naokrog z 81 kg in baje da je prava klinch mašina..
P.S. ob sobotah in nedeljah mas na tv ju fajte med tednom so zelo redko ce si v BKK ob nedeljah med 12 in 14 obvezno v chanel 7 stadion je free ob sobotah pa omnoi stane vstopnica samo 200bth.
Uživaj ! In pripelji Marka nazaj v enem kosu pa glej da dobiš muay siam magazin s krvavo naslvnic0 ! 
Zadnjič urejal mirancar (16.11.2008 21:34:57)
Odsoten
jao kaj ti zavidam, ja u ubon se ti splača it.tam je edino hrana problem, vedno isto piščanc+riž:)
si mev že kakšne probleme z ženskami?:)no ko prideš v bkk, reč taksistu za soi nana, in ko hodiš tam po ulici se ti malo cufa, to morš vidt.
Odsoten
Zdej sm tretjic na tajskem in prvic potujem in ne samo fakin treniram..
Poznan legacy gym od oleta...sam ubon je v treh pm. Zdej picim na phi phije 
Tolko trikov sm se naucil da boli glava..pa vse imam se posneto!
Lp iz wcja nakupovalnega centra v Lampangu!
Odsoten
hehe.. thx mirancar
.
ko prideš domov boš ti mal to uploado posnetke 
Odsoten
offtopic
kako je pa s temi klubi za nizozemsko?
nevem kje sem prebral/slišal...
ve kdo ,kako je?
Odsoten
nekje sem zasledil. da pač na tajskem bol malo delajo boks ( zj tud odvisn keri gymi) : ) delajo večinoma noge komolci kolena . če pa hočes se naučit boks pa je dobro it na nizozemsko
... sem pozabo kje sem to zasledil.
Lp
Odsoten
kaka spletna stran?če ve kdo
Odsoten
bluEye je napisal:
nekje sem zasledil. da pač na tajskem bol malo delajo boks ( zj tud odvisn keri gymi) : ) delajo večinoma noge komolci kolena . če pa hočes se naučit boks pa je dobro it na nizozemsko
... sem pozabo kje sem to zasledil.
![]()
Lp
Kdo ti je pa to povedal ?
tle ljudje opisujejo campe v katerih so bli....informacije iz prve roke so vedno najbolse.
http://www.muaythailand.com/
Zadnjič urejal mirancar (24.11.2008 04:02:02)
Odsoten
mirancar sem reko da nevem več kje sem zasledil.in tudi nisem reko da je to res
možno da je biu u kakem gymu takem pač nevem
.. dobra stran . sem že prečekiro mali. hvala.
Odsoten