Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
karte bodo po 5 in 10 kosov ( ringside). Owereem je vprašljiv pa zadnja noivica je da se je pedro rizzo poškodoval namesto njega bo nastopil assuerio silva
to je pongo napisu na slovaletudo.com
Odsoten
koliko vem je 21 EUR za tribune in 45 EUR za parket in da je 30.9...................flajerjev še nisem videl........ja pa Silva namesto Rizza (kot je bodymaker napisal)
Odsoten
aha tnx za info
Odsoten
žal cena je tako kot je mislim da nebo gužve 
LP

Odsoten
ja turbo prov maš da je blo u Trbovlju 2 super vzdušje..... pa Trbovlje niso bogu iza nogu
sam 40 min do Ljubljane.... pa jst sm iz Trb
hehe ne sej vem kaj si mislu, u primerjavi s Kopram so skor da res 
Odsoten
skoda da se je rizzo poskodoval... ampak dobr, tut silva ni slab, sej je clo zdrzu tri runde s sylvio 
sm mi je pa res zou da ne bo rizza. upam da ne bo se overeem odpovedal. no ja, v vsakem primeru mi pa ni niti najmanj zal tistih 5k, k sm big MMA fan tko da ni krize. Sm upam da se bo dvorana kokr tok napolnila.
Zadnjič urejal pujs (04.09.2006 11:37:36)
Odsoten
SOKOL je napisal:
LP
Folka bo ravno prav.
Odsoten
blackwizz je napisal:
SOKOL je napisal:
LPFolka bo ravno prav.
kakor za koga 

Odsoten
SOKOL je napisal:
blackwizz je napisal:
SOKOL je napisal:
LPFolka bo ravno prav.
kakor za koga
...če bo tok folka kt v Kopru bo to definitivno premalo......res ni lepo če se boriš pred napou prazno dvorano....nimaš tiste prave podpore k čist crknš.....upam da je še možnost da se karta spusti!
Odsoten
Če pol folka ne bo razumel da je to šport in ne street-fight, je vseeno če te polovice ni.
Odsoten
blackwizz je napisal:
Če pol folka ne bo razumel da je to šport in ne street-fight, je vseeno če te polovice ni.
izjava meseca - dobiš bonbonček 
Zadnjič urejal tuco (02.09.2006 17:17:30)
Odsoten
....fight card se je žespet spremeniu.......zdej bo karta 5k VEČ KOT PREDRAGA !!!!!
http://www.wfc.si/index.php?option=com_ … p;Itemid=2
Odsoten
Hmmmmm...
Upam, da bo vseh 9 fajtov, k drugač bo pa res kriza...
Jst bom šu vseen! Bomo vidl kaj bo...
Odsoten
me zanima če bodo uspeli Silvo privabit - po mojem ne (itak se pripravlja za meč z Franklinom - za prvaka 14.oktobra tak da ne bo nič iz tega)
Zadnjič urejal tuco (18.09.2006 17:12:26)
Odsoten
niso resni ne...to se bo še spreminjalo do konca!
Odsoten
Če pride M Hunt grem sigurno neglede na to kdo se bo tepu, on je zame res trenutno največja faca v mma! Za kako fotko pa avtogra, z legendo to bi šlo. Sm če ga nebo in če bojo slabi fajti pol fuck.... organizatorji, pol bo to ena od večjih nategavščin!! Bol da prej rečejo da Hunta nebo! Drgač pa nevm še zdaj s kom se bo Dejan M tepu???
LP

Odsoten