Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Odsoten
Zoraj je car. Eden taboljših hrvatov.
Odsoten
Zoraj je bil vedno car, pred3-4 leti je mel za moje pojme celo bolš-lepši stil za oko, za gledalce zadnič sm ga gledal na eurosportu pa se mi ni več tako dobro zdelo. Je pa car še vedno en najbolši hrvatov res je troll.
LP

Odsoten
lepo lepo......hvala bodymaker 
Odsoten
Turbo je napisal:
lepo lepo......hvala bodymaker
np turbo
Odsoten
Jaz sem prvič gledal zoraja pred kakimi 5imi leti v trstu, nazadnje pa na eurosportu(morda sva gledala isto sokol). Skrajno dober borec. Agresiven, eksploziven, tehnično pravtako dober.
Nekakšen miniaturni cro cop, ko se je še boril pod K1 pravili..)
Odsoten
troll je napisal:
Jaz sem prvič gledal zoraja pred kakimi 5imi leti v trstu, nazadnje pa na eurosportu(morda sva gledala isto sokol). Skrajno dober borec. Agresiven, eksploziven, tehnično pravtako dober.
Nekakšen miniaturni cro cop, ko se je še boril pod K1 pravili..)
No ni glih minaturni cro cop, zato ker je bil že pred 5 leti do cca. 78 kg zdej jih ma pa ............?? več. Tako da bi lahko rekli pomanšana verzija cro copa.
Čeprav je razlika full velika se mi zdi da je Zoraj bolj kompleten borc (kar se tiče k-1 pravil seveda če gledamo pride vemo kdo je bol kompletn)+ tega ni njegova specialka levi h.kick. Nevem če sploh ma kako specialok pač vse obvlada pol pa kr pade pade!
LP

Odsoten