Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
http://www.youtube.com/watch?v=Zjl0LHkUuIg
lih tolk je savater kolkr je savata na hrvaškem
savate na hrvaškem je bl ena manjša telovadnca ljudi k dela vse kjer se da dnar zaslužit.
drgač so pa kikbokserji al pa neki vmes.
go halid.
Odsoten
Mah ni panike, Mirko Halid mu komot konkurera in razbu ga bo pomoje. WAR MIRKO!
Odsoten
slosavate je trdno na slo strani.
Odsoten
Odsoten
Zal,zaradi poskodbe, Mirkota ( izpah kolena v ) do dvoboja z Borovicem tokrat ne bo prislo.Po mnenju njegovega osebnega zdravnika dr. Cakarja, je poskodba prevec rizicna in mu je odsvetovan nastop. Poiskusili smo z aktivnimi terapijami ( fizioterapeut,punkcija...) vendar do sobote ni izgledov za sanacijo poskodbe ki bi omogocila popolno formo...Dvoboj je prestavljen do marca ,na naslednjo gala prireditev ,ki bo v Novem mestu.Oba ostala tekmovalca Franc Grajs in Matej Bregar sta v dobri formi in pripravljena na sobotni nastop na tem prestiznem novoletnem turnirju. Press konferenca in tehtanje vseh borcev bo v petek ob 16h...Zacetek gale v soboto 27.dec. ob 20h v novi sportni dvorani v Varazdinu.
Zadnjič urejal Ris (23.12.2008 08:18:04)
Odsoten
Škoda za Mirkota, Franci in Matej WAR!
Odsoten
Ris je napisal:
Zal,zaradi poskodbe, Mirkota ( izpah kolena v )
Sranje veliko, upam da boš čim hitreje in predvsem uspešno saniral poškodbo, pol pa pa nove zmage!
Odsoten
evo, jsm dans šel oz. odšepal na press konferenco v Varaždin, da se opravičim oz. povem zakaj ne bom nastopil na jutrišnji gali. To se mi je zdelo fer, da se pokažem in povem, hkrati pa sm Boroviću pred vsemi predlagal, da borbo prestaviva na marec, ko se en event pripravlja v Novem mestu. No, me pa je presenetila njegova reakcija v nekem kvazi ostrem tonu, češ kako si lahko poškodoval koleno tedn pred borbo, sigurno te je strah ter da ima pomembnejše dvoboje v prihodnosti in da bom moral počakati. Odgovoril sem, da bom čakal in to je bilo to kar se tega tiče. Zdej lahko rečem samo, da še bolj hočem, da se ta borba zgodi.
Franci in Matej sta nastanjena v lušni hotelski sobici in komaj čakat, da se zgrizeta z nasprotnikoma;) več inf. jutri;)
Odsoten
keri shupak ta borovic...mirko imel bi tezko borbo z njim, samo ko/ce ga dobis v prihodnosti ga pa ubij v ringu!
Odsoten
ker signature... bahahahah
smeh
Odsoten
Hrvaška nadutost!
Odsoten
predator 108 je napisal:
Hrvaška nadutost!
eh jaz ne bi tko oštro, že tako smatram, da je teh posploševanj v zadnjem času bilo več kot preveč 
Recimo raje Borovićeva nadutost.
Odsoten
sm bil zravn tm... se jst nism pricakoval to... res je izpadu un shupak, sm jebiga ego ma velik 
Odsoten
Tut dejstvo je, da vsak borec ima en svoj ego...pol mi pa povejte kdaj je lažje bit pametn kot takrat k veš, da se ti ne bo treba z nasprotnikom tepst zato ker je on poškodvan. Če razumete kaj hočem povedat 
Odsoten
Prejle sem gledal Borovičev fajt, k ga je mel zdej proti Madžaru... Povem vam, da bi ga Mirko POJEDU!!! Res upam, da do tega fajta pride pa da mu ti Mirko pokažeš kolk on velja!
LP
Odsoten
itaqqq mirko ti si legenda pojeuuu ga bos za fruštekkk stariiii warrrrrr mirkoooo :@
Odsoten