Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
No mirancar dobu si odgovor od Mirkota, najbrž si kr malo presenečen - ne poznaš še vseh ki so na slo MT sceni
.
Mirko - tako kot sm reku pridem pogledat na trening sm trenutno sm (službeno) odsoten oz tiso kar mam fraj ponucam za relax
LP

Odsoten
Je v borbi z gevorgom imel dolge lase???
Odsoten
Živjo, jst sm star 20 let, pa me zanima, a sm prestar, da bi začel trenirat tajski boks?
Res bi rad začeu trenirat. Če kdo trenira u Domžalah, nej mi prosm pove kdaj so treningi pa kolk je za plačat, al pa dejte kkšno cifro, da se pozanimam. Hvala vnaprej!
Odsoten
mirancar je napisal:
Je v borbi z gevorgom imel dolge lase???
Ne nikoli
ni to ta.

Odsoten
RokS je napisal:
Živjo, jst sm star 20 let, pa me zanima, a sm prestar, da bi začel trenirat tajski boks?
Res bi rad začeu trenirat. Če kdo trenira u Domžalah, nej mi prosm pove kdaj so treningi pa kolk je za plačat, al pa dejte kkšno cifro, da se pozanimam. Hvala vnaprej!
Ne nisi prestar lahko bi začel tudi s 30-40 edini problem je po 40-ih ta da če tekmuješ se ti poškodbe načeloma ne sanirajo tako hitro kot pri mlajših. Druge razlike ni mogoče kondicijsko drgač pa starost ni ovira.
Včasih je veljalo celo to da si z leti postajal vse bolši, kitajski mojstri so bli (ne govorim zdej o tajskem boksu ampak nasplošno) včasih najbolši šele pri 60, no tisto je blo čisto drugačen način učenja, dolgotrajen ampak na dolgi rok full hud. No zdej se vsi učimo sam refleksnih udarcev in avtomatike, to je sicer cool ker se relativno hitro da nauči sm ko enkrat nisi več fit in jih maš 40 nisi več dobr ampak tvoja forma strmo pada!
V Domžalah pa je klub vsaj bil pred leti DEMA (Dejan Madžarevič) ma/je mel treninge članarine pa nevem!
LP

Odsoten
Kolikor vem DEMA še obstaja.
Odsoten
Karim sada svetovni prvak po verziji wmtc je zacel trenirati pri dvajsetih si pri dvaindvajsetih prelomil golenico na pol (grdo) pocival dve leta se vrnil v ring in pri 31 osvojil titolo tako d akar pogumno v telovadnic. Moj trener se pri 43 lahko enakovredno kosa z armenom in gevorgom z nami ki smo en njivo njizje se pa igra(v klincu nas nese vse razen z Gevorgom sta tam tam) tako da kar pogumno v telovadnico in gju tuto!!!!!!!!
Odsoten
Dema domzale definitivno obstaja ker so se z svojimi predstavniki borili v pordenonu 2.6.06 slovenija italija kjer je italija po zaslugi ukradene zmage Borojevicu zmagala 2-1 en demirovicev fant Alibasic)je zmagal v 1 rundi z k.o.(koleno u glavo) drugi Hovat Matej pa izgubil po odlocitvi sodnikov
Odsoten
Odlično, bom se jst pozanimu pa začeu.
Odsoten
Če je dejan, oz ker njegov kolega trener ej cool boš vidu sama zajebancija ko jih malo bol spoznaš se lahko sm režiš. Ti priporočam demo!!
LP

Odsoten
Pridi v ponedelk ob 19h, v telovadnco vencla perka.. a se vidmo. Lp
Odsoten
RoKi_BaLbOa je napisal:
Sej nisi mislu mene ne?, jst nism iz domžal, sm poznam vse
(hhah) no RokS ti pa kr upam da ti bo všeč!
LP
Zadnjič urejal SOKOL (02.09.2006 20:38:31)

Odsoten
SOKOL je napisal:
RoKi_BaLbOa je napisal:
Sej nisi mislu mene ne?, jst nism iz domžal, sm poznam vse
(hhah) no RokS ti pa kr upam da ti bo všeč!
LP
Ne sokol nism tebe mislu, to je letel na Roks-a. Drgač pa sm tle bl frišn na temu forumu tko da brez zamere. Lp
Odsoten
ma vi sam počakte da jst pridem v ring...pol bote vidl kaj se prav to lomit kosti
brez zamere.za svoj prvi post sem si moral privoščit malo bolj predrzen stavek.drgač pa lep pozdrav vsem tle gor!
Odsoten
donvito26 je napisal:
ma vi sam počakte da jst pridem v ring...pol bote vidl kaj se prav to lomit kosti
brez zamere.za svoj prvi post sem si moral privoščit malo bolj predrzen stavek.drgač pa lep pozdrav vsem tle gor!
Komi čakam nate, -81kg pa gremo.. lp
Odsoten
donvito26 je napisal:
Ha ha dobrodošel na forumu! No pogumn si zdej ko je treba kaj napisat kaj bo pa pol res v ringu če boš res kdaj v njega pršu ????? Bomo vidli ne! Ponavadi ps ki laja ne grize!
LP

Odsoten