Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Jaz upam, da bomo v Postojni nekje konec februarja organiziral mednarodno tekmo v full contactu, low kicku in K-1 in tudi v mma, tako, da bodo povabljeni vsi slovenski borci Bečirović, Jazbinšek,Merhold,Anastasov,Kosnedar,Šude,Fabjan itd..., če sem koga izpustil brez zamere, to si želimo in takoj po novem letu se začne akcija , da zberemo vse najboljše slovenske borce na kupu potem pa bomo videli kaj se bo zgodilo, če se bo zgodilo. Vemo, da je malo pozno vendar bomo poskušali vse borce privabiti z čim večjimi denarnimi nagardami cca 500€ za vsako prvo mesto v kategoriji in cca 2500€ za najuspešnejšega tekmovalca turnirja al kaj podobnega. No to so naše želje,sanje in cilji.Upam, da nam bo uspelo. Ne vem še točno ali bomo organizirali turnir po 5 kategorij v vsaki disciplini, kateri bo trajal dva dni petek popoldne, kvalifikacije in sobota finalne borbe in zvečer mma borbe z določenimi pari. Mogoče imate tudi vi fantje kakšen predlog in nasvet, saj bi radi čim bolj kvaliteten in zanim turnir. Najverjetneje bomo imeli dva ringa in vmes veliko 10x10 tatami borišče za demonstracije in atraktivne glasbene forme, za katere bo tudi denarni sklad in turnir. Res to so naše sanje in se bomo potrudili, da to speljemo tako kot letos koncem aprila ko smo organizirali tekmo za državno prvenstvo v semi contactu, K-1 rules in fullu, ter glasbenih formah v šolskem centru Postojna, ki je idealna dvorana za tovrstne prireditve. Veliko tekmovalcev, trenerjev, sodnikov itd...nas je pohvalilo za organizacijo in tudi sicer je bil to letošnji najbolj obiskan turnir v KBZS ,poleg tega pa je bilo največ borb do sedaj v ring disciplinah nasploh. Sicer je kapaciteta le 1500 ljudi vendar ko bo prava osvetlitev in postavitev sem prepričan, da bo izpadlo zelo zelo uredu. Ker so v dvorani dve pomožni tribuni, ki se izvlečejo bo ambijent izjemen.
Slovenija Open "Best of the best" Postojna 2009, tako pa bo uradni naziv in si želimo, da tako kot bo vsako leto tekma za državno prvenstvo v Postojni ,da bi bil tudi ta turnir tradicionalno vsako leto.
Lp
Katana
Zadnjič urejal KATANA (31.12.2008 14:30:41)
Odsoten
Ja znam še 3 fante iz naših koncev ki tud sodijo v to druščino pa se bi bli zihr pripravljeni dokazovat na tem eventu, če pride do njega, no vsj upam da bo pršlo do njega kr v Sloveniji tega manka!
Odsoten
predator 108 je napisal:
Sj ne da nam hodi v nos, sm se nam bedno zdi da se ga poveličuje v nekaj kar ni! Pa sta v Sloveniji minimalno 2 borca ki sta bolša od njega!!!
No zadeve sicer ne poznam, toda če ga poveličujejo določeni mediji,potem se še ne more njemu oporekati domišljavosti. Drugače sem pa o njemu pogosteje kot o športnih uspehih, bral o tistih, ki mu težko rečemo uspehi, na življenskem področju.
kakorkoli že, veliko uspehov vsem v prihajajočem novem letu.
Odsoten
Jest sm ga videl na obeh WFCjih kjer je nastopil in lahko rečem, da zelo malo pokaže. Za kapljo čez rob pa po fajtu reče, da ti ni bil pravi on ker je nasprotnik še mlad in ga je škoda. Je pa šov naredu k je punco za roko zaprosu to pa nimam kej rečt
.
Odsoten
to sm se tud js kr po glavi udaru ja: je nasprtonik mlad pa ga noče poskodovat 

Odsoten
No, lhk smo srečni da mamo tk čutnega prvaka! 
Odsoten
pa ni marhold lih od muh, kljub temu da ni savater, pa da sem jest zmerej pristranski 
marhold se je tle spopadu s quarteronom, ki roko na srce ni lih en simpatičen "zagoreli predsednik", ampak gre za mrcino ki je doslej jedla večino svojih nasprotnikov pred sabo in clo izzivala Konga, LeBannerja, ... in podobne nameščence.. kr javno iz ringa 
tko da marhold, nism tvoj fen , ampak rešpekt za tvoj skok u ring s črno pošastjo.
http://vod3.muaythaitv.com/175_1500p_pa … arhold.wmv
Odsoten
savater je napisal:
pa ni marhold lih od muh, kljub temu da ni savater, pa da sem jest zmerej pristranski
marhold se je tle spopadu s quarteronom, ki roko na srce ni lih en simpatičen "zagoreli predsednik", ampak gre za mrcino ki je doslej jedla večino svojih nasprotnikov pred sabo in clo izzivala Konga, LeBannerja, ... in podobne nameščence.. kr javno iz ringa
tko da marhold, nism tvoj fen , ampak rešpekt za tvoj skok u ring s črno pošastjo.
http://vod3.muaythaitv.com/175_1500p_pa … arhold.wmv
rešpekt že, rešpekt, sm si vidu kaj je lahku naredu črni pošasti. Velik je fajterjev k bi šli u ring z nekom za določen dnar, sm al je treba tud neki pokazat.
Odsoten
+1
Odsoten
KAMON... jest sem močno prepotenten v svojih izjavah , ampak Quarteron ni lih kr nekej...
In sam četud bi imeu 100+ se ne bi za tak dnar vrgu u zverinjak kot se je Marhold u marseju.
Ponavad Quarteronovi nasprotniki nič ne delajo ko se začne Patricev napad, Marhold pa se kr zoperstavlja in hoče kontrirat... bori se kt lev.
Men je kokr kol obrneš to kr dober posnetek.
Mislm pa da ga tut Francozi ne bi na svoje cirkuške spektakle povabil, če ne bi vedl da bo dal možakar dobner vtis publiki. Nič ni zastonj. Še najmanj pa u enem pristaniškem Francoskem mestu, kjer je podobne robe s celega sveta na pretek.
Res ne štekam zakaj mormo u Sloveniji usak poskus u stand up borilstvu takoj začet ocenjevat.
Car je Mirko ker je skoču proti Boroviču, cenim izkušnje in taktiko Ris-a ki je modro Hrvate okoli malih možganov, hudo za Bečiroviča ki bo v Oktagonu v Milanu (kot mi je nazadnje povedou kolega v pogovoru s Carlom Di Blasijem), hudo za Marholda ki nardi preboj na Marseilski trg, kje pa so še Gorenjci? Štajerci?
Notranjci? Zasavci?
Če bi mel zadevo urejeno regijsko in če bi obstajala kakršnakoli ... že najmanjša koordinacija ...bi se zli jeziki hitro umirili. Ker bi blo preveč dela za na tekme hodt v tujino in doma.
Še nekej za katano? A bo tekma u Postojni samo za kikbox?
Al bo tut zraven tajski? savate? boks?
Odsoten
Savate bo main event !
Odsoten

Odsoten
savater je napisal:
hudo za Bečiroviča ki bo v Oktagonu v Milanu (kot mi je nazadnje povedou kolega v pogovoru s Carlom Di Blasijem),
14.3.2009
http://www.oktagon.it/news.html
Nazadnje je ta event prenašala Berlusconijeva Italia1, Eurosport in nemški DSF....v živo si ga je ogledalo 10000 ljudi, preko tv-ja pa nekje 10krat več....tako da je to skoraj kot bi se boril na japonskem.
))
Odsoten
Lhk bi se organizirali vsi zainterisirani za ta event, da najamemo en mini bus pa vsak nekaj da in da podpremo prvega Slovenskega predstavnika v tej organizaciji. Kaj pravite?
Odsoten
predator 108 je napisal:
Lhk bi se organizirali vsi zainterisirani za ta event, da najamemo en mini bus pa vsak nekaj da in da podpremo prvega Slovenskega predstavnika v tej organizaciji. Kaj pravite?
+1
savater@Še nekej za katano? A bo tekma u Postojni samo za kikbox?
Al bo tut zraven tajski? savate? boks?
Prijavili se bodo lahko vsi. Tekmovalo se bo po WAKO pravilih razen mma seveda, tako, da mi ni jasno kaj tebi še ni jasno. Če pa svaterji nočejo nastopati oz. če so vam discipline kot full contact, low kick in K-1 rules preveč za prilagoditi, vas lahko povabimo za kakšne demonstracije savate veščine ali kakšen eksibicijski meč savate proti...?
Lp
Katana
Zadnjič urejal KATANA (05.01.2009 13:41:02)
Odsoten
to da se organizira vec slovenskih MMA eventov (ali pa vsaj delno MMA) je super... ampak ce mislite organizirat TURNIR in samo zmagovalcu placat 500eur dvomim da bo kaj prida udelezencev. sploh ce govorimo o pro MMA.
kolikor vem se nekaj takega placuje po borbi, mogoce za prve borbe malo manj. poleg tega je MMA turnir toliko tezje izpeljat ker so poskodbe res pogoste, v sloveniji pa je na splosno relativno malo borcev, raztreseni pa so po kar nekaj kategorijah.
bi pa sigurno prisel gledat par MMA borb, mislim da imamo tudi v klubu koga ki bi se boril, vsaj kar se tice obicajnih borb (ne turnirjev). samo mnenje podajam, ne solim pameti nikomur.
dajte cim prej vec povedat 
Odsoten