forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#65 05.12.2008 18:25:08

Livestrong
MODRI rang [ ]
Registriran: 31.10.2008
Objav: 8

Re: Ljubljana

THINK TANK je napisal:

Kaj tukaj ne štekaš? Judo je podoben rokoborbi, sam še vedno ni to to. Zato me pa zanima kje se da trenirat rokoborbo, brez kimone, prosti stil.

Eni ste pač taki..da zmeraj iščete kar ni  buca

Odsoten

#66 06.12.2008 09:41:06

matejo
Črni rang
Registriran: 30.09.2006
Objav: 508

Hahahahaha

LOL @8:01 in 8:25

Drgač pa res same kite bemtiš....

KTB "NAK MUAY" Ivančna Gorica
www.nak-muay.si

Odsoten

#67 08.12.2008 16:22:49

pesjan
MODRI rang [IIII]
Registriran: 09.06.2008
Objav: 25

THINK TANK je napisal:

Kaj tukaj ne štekaš? Judo je podoben rokoborbi, sam še vedno ni to to. Zato me pa zanima kje se da trenirat rokoborbo, brez kimone, prosti stil.

mogoče bi si še enkrt prebrau kar sm napisu....ma dns sm dobre volje in bom provu še z drugimi besedami:heh:

očitno boš rokoborbo bol težko treniru  glede na to d fantje ne vejo d bi tle okoli blo kej takega...
jst ti pa pravim d lahko u bistvu use te tehnike k so na jutube filmčku treniraš pr judu, samo pač d se bo malo bol zatikalo ker boš u kimoni in ne boš meu copatku za bolši oprijem....

God, Grant me the Serenity to accept the things i cannot change.
The Courage to change the things I can,
And the Wisdom to hide the bodies of the people who really pissed me off

Odsoten

#68 16.01.2009 21:58:23

Rampage
MODRI rang [IIII]
Od: Ljubljana
Registriran: 16.01.2009
Objav: 29
Spletna stran

se prav mate jutr ob dveh trening v ultimmate academy? sprasujm zato k bom mogoce prsu pogledat mau s kolegom kako to zgleda pa nocm zaston hodt u primeru da ne bo treninga...nism se vidu mma treningov drugje k na youtubu pa me mal ferbc matra, tko da morm vidt kako to use skp zgleda...ce mi bo usec se mogoce celo upism...bomo vidl an... smile

Zadnjič urejal Rampage (16.01.2009 21:59:11)

Odsoten

#69 17.01.2009 11:49:16

marcin
MODRI rang [III ]
Registriran: 14.01.2009
Objav: 22

Zivjo,zadnje case me je zelo zacel zanimat MMA,tak da sm najdu klub kjer bi treniru(http://www.ultimmate.si),star sm pa 17...sam bom zdele februarja polnoleten tak da je ql big_smile  zdej me sam zanima kokrat na tedn mas treninge za MMA, k na njihovi strani pise da so treningi tudi do 7x na tedn,na tisti tabelci pa pise da so treningi samo 2x...tak da zdej ne vem kaj je prow big_smile pa kaj bi rabu za prvi trening,k mam se opremo  za kickbox (rokavice,cevlji,hlacke za tajski boks lol )  hwala za pomoc in lep pozdrav banana

Zadnjič urejal marcin (17.01.2009 11:51:21)

Odsoten

#70 17.01.2009 17:11:02

Papa Muerte
Črno-Rdeči rang
Od: Dravlje
Registriran: 08.07.2006
Objav: 782

marcin je napisal:

Zivjo,zadnje case me je zelo zacel zanimat MMA,tak da sm najdu klub kjer bi treniru(http://www.ultimmate.si),star sm pa 17...sam bom zdele februarja polnoleten tak da je ql big_smile  zdej me sam zanima kokrat na tedn mas treninge za MMA, k na njihovi strani pise da so treningi tudi do 7x na tedn,na tisti tabelci pa pise da so treningi samo 2x...tak da zdej ne vem kaj je prow big_smile pa kaj bi rabu za prvi trening,k mam se opremo  za kickbox (rokavice,cevlji,hlacke za tajski boks lol )  hwala za pomoc in lep pozdrav banana

glej,MMA ti že ime pove,da je skupek borilnih veščin (Mixed Martial Arts)...to pomeni,da moraš določene aspekte trenirati ločeno in v celoti...moraš imeti dober Box,dober BJJ itd. preden vse to vklopiš v celoto...zato se treningi delijo na standup (Muay Thai,Box..),parter (BJJ,Rokoborba)...in mix vsega tega ali MMA!torej sam MMA se trenira 2x na teden,ostali termini pa zajemajo specifične BV!

-Fighting solves everything!-

http://www.youtube.com/watch?v=xEK0GPuoxTg

Odsoten

#71 17.01.2009 17:53:40

marcin
MODRI rang [III ]

Papa Muerte je napisal:

marcin je napisal:

glej,MMA ti že ime pove,da je skupek borilnih veščin (Mixed Martial Arts)...to pomeni,da moraš določene aspekte trenirati ločeno in v celoti...moraš imeti dober Box,dober BJJ itd. preden vse to vklopiš v celoto...zato se treningi delijo na standup (Muay Thai,Box..),parter (BJJ,Rokoborba)...in mix vsega tega ali MMA!torej sam MMA se trenira 2x na teden,ostali termini pa zajemajo specifične BV!

hwala za odgovor,zdej mi je bl jasno big_smile

Odsoten

#72 21.01.2009 12:04:24

Xzamiel
VIJOLIČNI rang [II ]
Od: SI/LJ
Registriran: 01.10.2008
Objav: 55
Spletna stran

Lep pozdrav!

Sam treniram MMA v Vale Tudo Klubu Ljubljana ( www.kimura.si).

Klub se nahaja za tržnico Moste na Rojčevi 26.

Treningi začetnikov so v torek (19-20.30), sredo (20-21.30), četrtek(19-20.30) in zdaj po novem, če se v četrtek zmenimu še v soboto ob 12-13.30. Ločeni so na boks/kickboks/Muay Thai, BJJ/submission grappling/rokoborba in MMA/Vale Tudo, kjer se stvari združujejo. Mesečno pride 40€. Tekmovalci/ostali pa imajo treninge vsak dan-1.

Za več podrobnosti vam priporočam ogled strani, slik in video borb (amaterskih in profesionalnih) in ste vabljeni.

Kot dodatek: V soboto je tudi brezplačna samoobramba za ženske (prijave potrebne na strani), ločeni so treningi za otroke in za mladoletne (več info na strani) tako, da se za vsakogar kaj najde.

Lp, J

Zadnjič urejal Xzamiel (21.01.2009 12:41:55)

It’s hard to beat a person who never gives up.

Patience shall be my song.

Odsoten

#73 23.01.2009 08:07:50

marcin
MODRI rang [III ]

Mene zanima če še velja da mas 50 % popusta pri Cakiću z tistim kuponom iz knjige Roberta lisca "Free FIght"   big_smile

Odsoten

#74 23.01.2009 12:28:46

MMA.si
Administrator
Od: Ljubljana, Celovška 172
Registriran: 05.03.2006
Objav: 2183
Spletna stran

marcin je napisal:

Mene zanima če še velja da mas 50 % popusta pri Cakiću z tistim kuponom iz knjige Roberta lisca "Free FIght"   big_smile

da velja, če če si novi član oz se na novo vpišeš v Ultimmate Academy in sicer ugodnost velja za 1. mesec rednih treningov.
Na enak način velja 20% ugodnost tudi če si član portala MMA.si (tega foruma). Ne moreš pa seveda uporabiti obeh variant oz lahko uveljaviš le eno.

Lp, Peter
__________________________________________________________________________________
> borilna oprema in oblačila: www.mma.si/si/shop/1

Odsoten

#75 23.01.2009 14:40:02

marcin
MODRI rang [III ]

MMA.si forum je napisal:

marcin je napisal:

da velja, če če si novi član oz se na novo vpišeš v Ultimmate Academy in sicer ugodnost velja za 1. mesec rednih treningov.
Na enak način velja 20% ugodnost tudi če si član portala MMA.si (tega foruma). Ne moreš pa seveda uporabiti obeh variant oz lahko uveljaviš le eno.

Hwala za odgovor gospod Cakić big_smile 1 februarja bom  zacel pr vam trenirat hihi ouje2boxing_vreca

Odsoten

#76 26.01.2009 21:11:55

marcin
MODRI rang [III ]

sam še to prašam,za klub Ultimmate,a bom rabu kupt opremo za brazilski jiu jitsu,k za tajski boks mam vse kar rabm big_smile

Odsoten

#77 27.01.2009 07:23:06

Boris_VTR
BELI rang [III ]
Registriran: 27.01.2009
Objav: 4

Lep pozdrav vsem. Imam namen se vpisati v Ultimmate academy na Tajski boks pa bi lepo prosil za par informacij. Ker sem začetnik, me zanima če se lahko že jutri vpišem, ali je potrebno počakati na začetek nove sezone?
Kaj od opreme vse potrebujem? Predvidevam da kratke hlače in majico. Mogoče hecno vprašanje----rabim kako obuvalo tudi?

Odsoten

#78 27.01.2009 18:28:42

MMA.si
Administrator
Spletna stran

marcin je napisal:

sam še to prašam,za klub Ultimmate,a bom rabu kupt opremo za brazilski jiu jitsu,k za tajski boks mam vse kar rabm big_smile

za BJJ je fajn da imas kimono wink  za začetek pa čista sportna oprema, nato boš vse izvedel na treningu...

Boris_VTR je napisal:

Lep pozdrav vsem. Imam namen se vpisati v Ultimmate academy na Tajski boks pa bi lepo prosil za par informacij. Ker sem začetnik, me zanima če se lahko že jutri vpišem, ali je potrebno počakati na začetek nove sezone?
Kaj od opreme vse potrebujem? Predvidevam da kratke hlače in majico. Mogoče hecno vprašanje----rabim kako obuvalo tudi?

lahko prides kadarkoli np... na tatamijih smo bosi, lahko si umisliš le kako zaščito za nart...

Lp, Peter
__________________________________________________________________________________

Odsoten

#79 27.01.2009 19:33:17

Boris_VTR
BELI rang [III ]
Registriran: 27.01.2009
Objav: 4

Hvala za odgovor. Mogoče še eno hitro vprašanje. Katere rokavice še potrebujem? Klasične boksarske ali tiste (ne poznam točnega imena, ampak imajo manj pene) za vrečo? Jih lahko jutri pri vas (pred treningom) na akademiji kupim?

Odsoten

#80 28.01.2009 16:51:31

MMA.si
Administrator
Spletna stran

Boris_VTR je napisal:

Hvala za odgovor. Mogoče še eno hitro vprašanje. Katere rokavice še potrebujem? Klasične boksarske ali tiste (ne poznam točnega imena, ampak imajo manj pene) za vrečo? Jih lahko jutri pri vas (pred treningom) na akademiji kupim?

rabis rokavice za boks, kickboks ipd., lahko jih kupis tam da - celotno ponudbo si lahko ogledas tudi tukaj: http://www.mma.si/si/shop_seznam/51 , za več info mi lahko pošlješ email ali me kontaktiras na gsm...

Lp, Peter

Odsoten

Noga deske